Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW 3-sarjan Touring

Uusi BMW 3-sarjan Touring

Uusi BMW 3-sarjan Touring

Koe monipuolisuus. Joka metrillä.

Uusi BMW 3-sarjan Touring on täydellinen yhdistelmä innovatiivisuutta, toimivuutta ja urheilullista dynamiikkaa. Se erottuu muista all-rounder-malleista aidolla sporttisuudellaan, ja sen erittäin tehokkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, täydellisesti sovitetut alustakomponentit ja huippumodernit avustinjärjestelmät takaavat ajodynamiikan, joka on ylivertainen tässä segmentissä. Auto ilmentää tätä suvereeniutta myös paikallaan ollessaan. Sisätilan innovatiiviset ratkaisut ja älykäs, digitaalinen BMW Personal Assistant avustavat sinua monipuolisesti, jos niin haluat – näin saat enemmän aikaa elämän tärkeille asioille.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW 3-sarjan Touringin kohokohdat:

  • Edistyksellinen muotoilukieli
  • Innovatiivista toimivuutta
  • Huippuunsa verkottunut
  • Plug-in-hybridi

 

BMW 3-sarjan Touringin muotoilu

Läpikotaisin atleettinen: BMW 3-sarjan Touringin urheilulliset geenit huomaa jo ensi silmäyksellä. Keulan moderni ja loiva muotoilu ilmentää uudella tavalla BMW:lle tunnusomaisen jäähdyttimensäleikön ja ajovalojen välistä vuoropuhelua sekä korostaa auton äärimmäisen sporttista luonnetta tien päällä. Tarkat linjat ja pehmeälinjaiset pinnat muodostavat tutun, harteikkaan Touring-siluetin ja ilmentävät puhdasta voimaa ja huippuluokan aerodynaamisia ominaisuuksia. Tämä eleganssin ja urheilullisuuden yhdistelmä jatkuu taidokkaasti sisätilassa, jossa se yhdistyy tyylikkäästi moderniin mukavuuteen ja innovatiiviseen toimivuuteen.

 

BMW 3-sarja touringin mallit:

  • Business-varustelu
  • Business Sport
  • Business Luxury
  • Business M Sport

 


 

BMW 3-SARJAN TOURINGIN INNOVATIIVINEN TOIMINNALLISUUS

Tilaa kaikelle tärkeälle.

Olipa kyse perhelomasta, viikonloppumatkasta tai ostosreissusta – BMW 3-sarjan Touring tarjoaa arkeesi mukavuutta. Sisä- ja tavaratilan lukuisat innovatiiviset säilytys- ja sijoitusmahdollisuudet tarjoavat tilaa kaikelle, mitä haluat ottaa mukaan. Jos autossa halutaan kuljettaa suuria tavaroita, takaistuimien selkänojat voidaan nappia painamalla kääntää automaattisesti eteen, jolloin tavaratilan koko yli kolminkertaistuu. Tavaratilan pohjassa on innovatiiviset liukuestekiskot, joiden ansiosta myös raskaat tavarat voidaan kuljettaa turvallisesti. Kun auto lähtee liikkeelle, liukuestekiskot nousevat automaattisesti ylös ja pitävät tavaran paikallaan. Lisäksi innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen koskettamatta, kun jalkaa heilauttaa takapuskurin alla. Nämä ja monet muut varusteet tekevät BMW 3-sarjan Touringista luokkansa urheilullisimman tilaihmeen.

 

BMW 3-sarjan Touring - KOE MONIPUOLISUUS. JOKA METRILLÄ.

BMW 3-sarjan Touring avustinjärjestelmät

Intuitiivinen ja ennakoiva.

BMW 3-sarjan Touringin pyrkimyksenä on viedä sinut turvallisesti määränpäähäsi – ja tehdä samalla ajamisesta urheilullinen elämys. Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät Driving Assistant Professional ja Parking Assistant mahdollistavat jo osittaisen avustavan itseajamisen. Tukenasi ovat muun muassa aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen peräänajovaroitin ja henkilö- ja polkupyöräilijätunnistus, sekä ohjaus- ja kaista-avustin, joka on käytettävissä ajonopeuteen 210 km/h saakka. Pysäköintiavustin, joka pysäköi ja lähtee pysäköinnistä automaattisesti, ja automaattinen peruutusavustin viitoittavat tietä kohti autonomista ajamista. Optimaalista mukavuutta ja parasta mahdollista turvallisuutta – kaikissa ajotilanteissa.

 

BMW 3-sarjan Touring ajodynamiikka

Suvereeni voimantuotto.

Kärkipaikalla jo ennen liikkeelle lähtöä: BMW 3-sarjan Touring on luokkansa ykkönen suorituskyvyssä ja ajodynamiikassa. Siitä huolehtivat voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, joiden spontaani reagointiherkkyys takaa maksimaalisen ajamisen ilon jo pieniltä kierrosluvuilta alkaen. Voit itse valita, miten sporttisesti haluat ajaa: ajodynamiikkakatkaisimella voit valita adaptiiviselle M-alustalle ja Steptronic Sport -automaattivaihteistolle haluamasi luonteen mukavuuspainotteisesta aina erittäin urheilulliseen. Lisävarusteena saatava M Sport -tasauspyörästö takaa lisäksi yhdessä mukautuvan sport-ohjaustehostuksen kanssa optimaalisen hallittavuuden ja tarkan ohjaustuntuman.

 

BMW 3-sarjan Touring plug-in-hybridinä

BMW 330e* Touring on ensimmäinen hybridivoimanlähteellä varustettu BMW Touring -malli. Se tarjoaa parasta mahdollista ajamisen iloa merkittävästi vähäisemmillä CO2-päästöillä. Tämän mahdollistaa uraauurtava sähköinen BMW eDrive -voimansiirtokonsepti, joka innostaa vaikuttavalla ajodynamiikallaan – ja tarjoaa pelkällä sähköllä ajettaessa jopa 63 km:n toimintamatkan, jonka voi ajaa täysin päästöttömästi. Yhdessä polttomoottorin kanssa järjestelmäteho on 225 kW (292 hv)1, minkä ansiosta BMW 330e* tuottaa huikean väännön ja takaa ainutlaatuisen ja erityisen sporttisen ajoelämyksen.

1(184 hv) polttomoottoriteho + jopa 83 kW:n (113 hv) sähkömoottoriteho

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot