Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW X6 - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi BMW X6

Uusi BMW X6.

The X6.

Tinkimättömästi oman tiensä kulkija – uusi BMW X6 on provosoivan suvereeni. Sitä ilmentävät ennen kaikkea äärimmäisen atleettinen olemus ja uusi, näyttävä muotoilukieli, joka viestii huippuunsa vietyä eksklusiivisuutta ja jossa hyödynnetään visionäärisiä teknologioita, kuten BMW:n Iconic Glow -jäähdyttimensäleikköä. Kaikki tämä merkitsee yhtä asiaa: ehdotonta dominanssia, jota uusi BMW X6 osoittaa itsestään selvästi kaikilla alustoilla tehokkaan moottorin, tarkan alustan ja muun muassa xOffroad-paketin sisältävän varustelun ansiosta. Koe, miten BMW X6 ylittää odotukset vertaansa vailla olevalla tavalla.

 


 

Silkkaa vetovoimaa. BMW X6:n muotoilu.

Katseenvangitsija: Uusi BMW X6 erottuu joukosta jo paikalla ollessaan. Siitä pitävät huolen voimakkaat mittasuhteet, ilmeikäs muotoilu sekä BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line. Todellisen provokaattorin luonteensa auto näyttää erityisesti auringonlaskun jälkeen: BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow tuo tällöin täydellisesti esiin sen ekstroverttiyden. Ja kun vaikuttavat 22” M-kevytmetallivanteet lähtevät ensi kerran rullaamaan, syke nousee takuuvarmasti. Sisätila on puolestaan yhtä lailla sekä sykähdyttävä että rentouttava ainutlaatuisten materiaaliensa ja kuljettajalähtöisyytensä ansiosta.

 

Luotu johtoasemaan. Uudet BMW X6:n ajodynamiikkaominaisuudet.

Alfayksilön tunnusmerkit: 530 hv:n, 8-sylinterisen bensiinimoottorin huippusuorituskyky, adaptiivisen M-alustan Professional upea tarkkuus sekä adaptiivisen kaksiakseli-ilmajousituksen ja xOffroad-paketin saumaton yhteistyö tekevät uudesta BMW X6:sta ihanteellisen lauman johtajan jokaisessa maastossa.

 

Älykköluonne. BMW X6:n innovatiiviset teknologiat.

Lihaskimppu ja mastermind: uuden BMW X6:n tekniikka ei jää jälkeen auton atleettisesta suorituskyvystä. Tämän huomaa jo innovatiivisista, X-designtyylisistä BMW-laserajovaloista, jotka antavat voimakkaalle keulalle terävän ilmeen. Voit avata auton ovien lukituksen helposti ja mukavasti Digital Key -avaimella älypuhelimen kautta tai Key Card -kortilla.

Autoon astuttuasi käytössäsi ovat uudet upeat viestintä- ja viihdetoiminnot. Kun olet asettanut kuuman tai kylmän juomasi lämpötilasäädölliseen juomatelineeseen, joka pitää sen napin painalluksella lämpimänä tai kylmänä, voit nauttia Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän vertaansa vailla olevasta soinnista ja suunnitella ajomatkasi määränpäät innovatiivisen BMW Operating System 7.0 -käyttökonseptin avulla. Liikkeelle lähdettyäsi BMW:n avustinjärjestelmien uusin sukupolvi huolehtii siitä, että pääset perille erittäin mukavasti ja turvallisesti. Teknologia kohtaa toiminnan janon.

 

Vailla vertaansa. BMW X6 Individual.

Ainutlaatuisuutta vaikuttavimmassa muodossaan: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW X6 näyttävää yleisilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä sekä tyylikkäillä nahkaverhoiluilla ja sisäkoristelistoilla.

 

KATSO LISÄÄ BMW MALLISTOSTAMME

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot