Etusivu Uudet autot BYD Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV

BYD Tang

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV

Tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, seitsemän istuinta ja pitkä toimintamatka sähköllä. BYD Tang 4x4x SUV tekee välittömän vaikutuksen urheilullisella ja houkuttelevalla muotoilullaan, jonka on suunnittelut maailmankuulu automuotoilija Wolfgang Egger. Tang alk. 73 900 €, vapaa autoetu 1045 €/kk, käyttöetu 985 €/kk.

 

Huom. tyylikkään mustilla 22″ kevytmetallivanteilla ja Silver Sand Black -metallivärillä varustettu Tang Black Edition nyt alk. 69 990 €. Etusi nyt 4 000 euroa.

 

  • Toimintamatka jopa 528 km (WLTP)
  • 6 vuoden/150 000 km auton takuu
  • 8 vuoden/200 000 km akkutakuu

Katso BYD Tang 4x4 SUV hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

BYD Tang

Sähköinen ja nelivetoinen katumaasturi - BYD Tang 4x4 SUV

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV on tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, seitsemän istuinta ja pitkä toimintamatka sähköllä. Tämä sähköinen SUV kiihtyy 0-100 km/h 4,6 sekunnissa ja tehoa siitä löytyy huikeat 509 hv.

BYD Tang 4×4 SUV:n 400-528 km (WLTP yhdistetty/kaupunki) toimintamatka sähköllä mahdollistaa sekä arkiajot että myös pidemmät ajomatkat.

 

Turvallisuus

Matkusta 1. luokassa. Katumaasturi BYD Tang 4x4 SUV on varustettu useilla uuden sukupolven kuljettajaa avustavilla turvallisuusjärjestelmillä. Näitä ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, 11 ulkotutkaa ja autonomisen ajon ADAS-järjestelmä. BYD:n tavoitteena on tehdä matkastasi aina mukava, rentouttava ja ennen kaikkea turvallinen.

 

BYD connect app - Puhelimesi BYD-sovelluksen avulla sinulla on aina yleiskuva autostasi ja voit seurata autosi toimintoja missä tahansa oletkin. Tällä sovelluksella voit seurata akun tilaa, avata ovien lukitukset, avata ja sulkea kattoluukun, käynnistää ja sammuttaa auton sekä ajastaa ilmastointilaitteen.

Saat tarkempia lisätietoja BYD-sovelluksen asentamisesta ja käytöstä omalta BYD-jälleenmyyjältäsi.

 

BYD Tang

Sisätilat

Tilava ja moderni matkustamo on viimeistelty mukavaksi ja ylelliseksi. 

BYD Tang 4×4 SUV on varustettu eksklusiivisilla, premium-nahkaistuimilla, joissa on kahdeksaan (8) suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla sekä neljään (4) suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu sekä tuuletetuksella että lämmityksellä.

Suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Vastaavasti hämärässä harmoniaa tarjoaa 31 eri sävyyn säädettävä LED-tunnelmavalaistus.

 

Paljon tilaa matkoille

7-paikkainen BYD Tang 4×4 SUV tarjoaa jopa 1 655 litraa tavaratilaa etuistuinten takana. Lisäksi takaistuimet voidaan jakaa joustavalla 60/40-ratkaisulla.

Kun vain kaksi takimmaista takaistuinta ovat alhaalla, tavaratilan tilavuus on 578 litraa (763 litraa, kun keskimmäinen istuinrivi työnnetään eteenpäin). Kun kaikki seitsemän istuinta ovat ylhäällä, tavaratilan tilavuus on 235 litraa.

Valaise autosi ja päiväsi - Voit valita jopa 31 eri värivaihtoehdosta sopivan tunnelman luomiseksi autoosi.

 


 

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot