Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Tulossa: Täysin uusi Dacia Jogger

Tulossa: Täysin uusi Dacia Jogger

Tulossa: Täysin uusi Dacia Jogger

Dacia Jogger on täysin uusi, jopa 7-paikkainen Dacia-malli, jossa farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Suomeen tämä Dacian uutuus saadaan myyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Dacian tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa. Lisäksi sen vahvuus on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan. Kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi. Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran.

 

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger sopii niin isommillekin perheille kuin kenelle tahansa, joka tarvitsee paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ajatellen myös Joggeriin tulee Sandero Stepway -mallista tutut nerokkaat kattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi. Voimanlähteenä Joggerissa on 110-hevosvoimainen bensiiniturbo.

 

Uusi Dacia Jogger saadaan Suomeen myyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot