Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Ford Puma - valmiina ajoon!

Ford Puma - valmiina ajoon!

Ford Puma

Ford Puma - valmiina ajoon!

Ketterä ja nerokas SUV-muotoilu. Seuraavan sukupolven yhteysominaisuudet. Dynaaminen suorituskyky ja kevythybridin taloudellisuus.

Puman muotoilu ei pelkästään miellytä silmää, vaan yksityiskohdat on suunniteltu todella hyödyllisiksi. Fordin kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät ajamisesta entistäkin miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa asettamaasi vakionopeutta automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Ford Puma on saatavilla EcoBoost Hybrid -kevythybridinä, jossa vaikuttava polttoainetaloudellisuus ja huomattavasti pienemmät CO2-päästöt. Valittavissasi on nyt myös EcoBoost Hybrid PowerShift, jonka 7-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto (DCT) tarjoaa saumattomat vaihteenvaihdot ja ensiluokkaisen ajomukavuuden.

 

Katso Ford Puma hinnasto.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Kuljettajaa avustavat teknologiat kiihdytyksessä, jarrutuksessa, ohjauksessa
  • Älykäs, aktiivinen vakionopeudensäädin
  • Törmäyksenestoavustin ja törmäyksenväistöavustin
  • Luokkansa suurin, jopa 456 litran tavaratila
  • Ainutlaatuinen 12,3" digitaalinen mittaristo
  • Näkyvyyttä parantavat kaarreajovalot
  • Luistonestojärjestelmä 

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Puma

Ford Puma - Täydellinen tasapaino

Täydellinen tasapaino Kaunis mutta älykäs. Ford Puman sisätiloissa nautit tyylikkäästä muotoilusta ja hienostuneesta viimeistelystä. Etuistuimissa on ristiselän tuki ja hierontatoiminto, joten ne ovat vieläkin mukavammat. Sisätilojen kiiltäväpintaiset yksityiskohdat korostavat hienostunutta tyyliä.

Älykkäät ominaisuudet ja innovatiiviset teknologiat puolestaan varmistavat, että ohjat pysyvät käsissäsi. Kaiken taustalla on pyrkimys tehdä matkanteosta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää – olipa kyseessä 12,3" digitaalimittaristo, edistyksellinen 8" kosketusvärinäyttö tai ne monet lisäpalvelut ja -ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä SYNC 3 -navigointi & tietoviihdejärjestelmän sekä integroidun FordPass Connect -modeemin avulla.

 

Anna auringon paistaa

Pumaan on saatavilla valinnaisvarusteinen täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

 

Ristiselkää hierovat istuimet

Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.

 

Nokkelaa tilankäyttöä

Nokkelaa tilankäyttöä Moderni ja hektinen elämäntyyli vaatii usein kekseliästä näkökulmaa tilankäyttöön. Ford Pumassa tämä on otettu huomioon, sillä tavaratila on luokkansa suurin. Pumassa tyylikäs veistoksellinen ulkoasu ja vaikuttava olemus yhdistyvät harkittuun käytännöllisyyteen. Huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät autosta aidosti monipuolisen.

 

Paras pito pienellä vaivalla

Edistyksellinen luistonestojärjestelmä antaa parhaan pidon, suorituskyvyn ja vakauden juuri oikealla hetkellä. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välittyvää tehoa ja mukauttaa sitä.

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot