Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Go! -yksityisleasing - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai Go! -yksityisleasing

Hyundai Go! -leasing

Valitse huoleton Hyundai Go! -yksityisleasing

Uusi auto käyttöösi helposti ja ilman riskiä

Hyundai Go! -sopimuksella saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla - Hyundai Go! -yksityisleasing sopii nimestään huolimatta myös yritysten tarpeisiin.

 

Valitse

  • Hyundai-malli
  • Sopimusaika
  • Kilometrimäärä per vuosi
  • Nastat vai kitkat
  • Huollot ja korjaukset

 

Hyundai Go! -yksityisleasing on kiinteään tasaeräkuukausimaksuun perustuva helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto autorahoitukseksi. Et tarvitse alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 2-3 vuodeksi sopivalla kuukausimaksulla.

Voimme ostaa nykyisen autosi ja halutessasi voit pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Kuukausierän suuruus määräytyy sopimuskauden keston ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana ja vuokralleottaja vastaa vakuutus-, huolto- sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös huolenpitosopimus ja saat molemmat palvelut kätevästi laskulle.

Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen ihan uudesta Hyundai-mallista - valinta on Sinun!

 

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

  • Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
  • Sinulle, joka arvostat ennen kaikkea helppoutta, riskittömyyttä ja joustavuutta
  • Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen

 

Suunnittele laskurilla Sinulle sopivin vaihtoehto. Saat muutamalla klikkauksella tarjouksen ja luottopäätöksen, jonka jälkeen myyjämme on sinuun yhteydessä. Myyjä auttaa kaikissa autonhankintaan liittyvissä pohdinnoissa ja tarkastaa aina tuotteiden saatavuuden ja tekee lopullisen tilauksen kanssasi, jos valitset Hyundai Go! -leasingin. Laskurin käyttäminen tai yhteydenotto myyjältä ei sido tekemään sopimusta.

 

SIIRRY LASKURIIN

 

Tutustu Hyundai Go! -leasingin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos haluat Hyundai Go! -leasingauton yrityksen käyttöön - täytä yhteydenottolomake.

Tutustu yleisiin leasingehtoihin.

 

Koko Hyundai-mallistoon 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.