Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i20 - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20 

Turvallinen ja kaunis valinta

Täysin uuden i20:n muotoilu hivelee silmää. Sen houkuttelevissa muotoiluelementeissä näkyyy suorituskykyisen Hyundai N -malliston dna. Uutuus on varustettu älykkäällä tekniikalla, joka tuo mukanaan innovatiivista turvallisuutta ja luokkansa parasta liitettävyyttä.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

Katso Hyundai i20 Hatchback hinnasto.

 


 

Katso video: Hyundai i20 on saanut saksalaisilta Bild am Sonntag- ja Auto Bild -lehdiltä Kultainen ohjauspyörä -palkinnon parhaana autona enintään 25 000 € maksavien autojen luokassa.

 

Herätä huomiota tyylikkäästi

Elegantti ja huomiota herättävä i20 havahduttaa esteettisellä ja urheilullisella muotoilullaan. Edeltäjäänsä verrattuna se on leveämpi, pidempi ja matalampi. Muotoilu on saanut inspiraationsa Hyundain Sensuous Sportiness -ajattelusta – se on harmoninen yhdistelmä energisiä mittasuhteita, tyyliä ja tekniikkaa.

Uutuuden korkeus on 1 450 mm (- 24 mm), leveys 1 775 mm (+ 30 mm) ja pituus 4 040 mm (+ 5 mm). Akseliväli on 2 580 mm (+ 10 mm). Kokonaisuuden viimeistelevät uudelleen suunnitellut 17-tuumaiset alumiinivanteet. Tavaratilaa on 351 litraa, 25 litraa aiempaa enemmän.

 

Todellinen kauneus kumpuaa sisältä

Uuden Hyundai i20:n kasvaneet akseliväli ja leveys tarjoavat takamatkustajille aiempaa väljemmät tilat. Avarat sisätilat tarjoavat kuljettajalle paremman näkyvyyden. Kojelaudan uusi muotoilu on näyttävä ja korostaa yhdessä ovien sisäverhoilun kanssa auton leveyttä. Inspiraatiota muotoiluun on saatu luonnosta. Pimeään aikaan uuden i20:n matkustajat voivat myös nauttia miellyttävästä led-sisävalaistuksesta.

 


 

Enemmän vaihtoehtoja. Entistä tehokkaampi.

Hyundai i20:n moottorimallistossa on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla 48 V -kevythybridijärjestelmä, joka vähentää 3‒4 % auton polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Kevythybridijärjestelmä on Suomessa tarjolla 120-hevosvoimaisen 1,0 T-GDi -bensiinimoottorin ja 7-DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteiston yhteydessä.

Tarjolla on myös ilman kevythybridijärjestelmää 100-hevosvoimainen 1,0 T-GDi -bensiinimoottori, jonka yhteydessä autossa on 7-DCT-automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen käsivaihteisto. Kolmas moottorivaihtoehto on nelisylinteinen 84-hevosvoimainen 1,2 litran MPi-moottori viisivaihteisella käsivaihteistolla.

Edeltäjämalliinsa verrattuna uusi Hyundai i20 painaa 4 % vähemmän, mikä lupaa sille myös kilpailukykyiset CO2-arvot. Painonpudotus tarkoittaa taloudellisempaa liikkumista ajomukavuudesta tinkimättä. Myös automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (Idle Stop and Go, ISG) takaa osaltaan uutuudelle hyvän polttoainetaloudellisuuden.

 

Energian talteenotto

Sähkömoottorin käyttämä virta kerätään ottamalla liike-energiaa talteen. Esimerkiksi alamäessä tai jarruttaessa sähkömoottori toimii generaattorina ja osallistuu auton vauhdin hidastamiseen. Se muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan akustoon. Kertynyttä virtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeelle lähtiessä ja muissa ajon aikaisissa kiihdytyksissä.

i20-mallin uusi  48 V -kevythybridijärjestelmä säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä, ja tuo polttomoottorille lisää vääntömomenttia kiihdytettäessä.

 

Pysy yhteydessä autoosi

Bluelink® on Hyundain palvelu, joka yhdistää autosi ja älypuhelimesi. Kun puhelimessasi on Bluelink-sovellus, voit lukita ja avata i20:n etänä tai paikantaa autosi, jos et muista tai tiedä tarkasti, mihin se on pysäköity. Sovelluksella voit lähettää puhelimesta auton navigaattoriin kohdetietoja, jolloin ne odottavat sinua valmiina, kun lähdet matkaan. Lisäksi sovellus antaa hälytyksen, jos joku yrittää murtautua autoon. Ja jos tahdot tietää autosi rengaspaineiden tilanteen, saat sovelluksesta myös tämän tiedon.

* Bluelink-telematiikkavalmius lisävarusteena Comfort- ja Style-malleissa.

 


 

Hyundai SmartSense

Täysin uusi Hyundai i20 on varustettu kuljettajaa avustavalla Hyundai SmartSense -turvallisuusjärjestelmällä. Monia näistä ominaisuuksista on aiemmin totuttu näkemään vain suuremmissa autoluokissa.

 

Kaistallapitoavustin

Uudessa i20:ssä on ensimmäistä kertaa kaistallapitoavustin*. Kun toiminto on aktivoitu, se pitää auton keskellä kaistaa ajettaessa nopeuksilla 0–180 km/h moottoriteillä ja kaupungissa. Kuljettajaa avustavat myös vireystilan valvonta (Driver Attention Warning, DAW) sekä kaukovaloavustin (High Beam Assist, HBA).

Style-varustetasossa vakiovarusteena oleva tai Comfort-varustetason Smart Cruise Pack -lisävarustepakettiin kuuluva edistynyt kaistallapysymisavustin (Lane Follow Assist, LFA) säätää ohjausta automaattisesti, jotta uusi i20 pysyy keskellä ajokaistaansa.

*Saatavilla Smart Cruise Pack -lisävarustepaketin mukana Comfort-mallille ja Safety Pack -lisävarustepaketin mukana Style-mallille

Varmuutta pysäköintiin

Uusi Hyundai i20 tarjoaa myös parantunutta pysäköintimukavuutta. Kun autoa peruutetaan, risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (Rear Cross-traffic Collision Assist, RCCA) varoittaa sivusuunnassa lähestyvistä ajoneuvoista äänellä ja Parking Collision-avoidance Assist – Reverse (PCA-R) jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi. RCCA sisältyy Style-varustetasoon saatavilla olevaan Safety Pack -lisävarustepakettiin ja PCA Style-varustetason Navi & Bluelink Pack -lisävarustepakettiin.

 

Navigaatiopohjainen älykäs vakionopeudensäädin

Hyundai i20 tarjoaa navigointiin perustuvan mukautuvan vakionopeussäätimen (Navigation-based Smart Cruise Control, NSCC), joka käyttää auton navigointijärjestelmää ennakoidakseen niin kaarteet kuin suoratkin ajo-osuudet ja säätää ajoneuvon nopeuden turvalliseen ajamiseen sopivaksi. Vakionopeudensäädin kuuluu täysin uuden i20:n varusteluun koko mallistossa. NSCC-järjestelmä ja moottoritieajoavustin (HDA) ovat tarjolla navigointijärjestelmän ja mukautuvan vakionopeussäätimen yhteydessä Comfort ja Style -varustetasoihin lisävarustepakettina.

 

Katvealueen varoitusjärjestelmä

Style-varustetasoon saatavilla oleva Safety Pack -lisävarustepaketti tarjoaa katvealueen varoitusjärjestelmän (Blind-spot Collision Avoidance Assist Warning, BCA), joka käyttää tutkaa tarkkailemaan auton takakulmia ja varoittaa havaitessaan toisen ajoneuvon. Tarvittaessa BCA jarruttaa törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi.

 


 

i20 N Line – Voimakas, urheilullinen ja esteettinen

i20 N Line – Voimakas, urheilullinen ja esteettinen

Täysin uusi i20 N Line herättää huomiota. Suorituskykyä henkivä sisustus ja tehokkuutta kuvastava ulkonäkö yhdistyvät urheilullisuuteen, turvallisuuteen ja taloudellisuuteen.

 

Autourheilun innoittama keula

i20 N Linen etupuskurin tunnuspiirre on harmaa, etusäleikön alla kulmasta kulmaan kulkeva poikkiviiva, joka hillitysti korostaa auton urheilullista ilmettä.

 

Voimakas takaosa

Urheilullinen ilme jatkuu keulasta auton takaosaan, jossa viistot linjat kohtaavat kromatun kaksiosaisen pakoputken.

 

Tyylikkäät kaksiväriset vanteet

17-tuumaiset kaksiväriset kevytmetallivanteet tuovat liikkeen näkyviin.

 

Enemmän tehoa ja taloudellisuutta

Haluatko saada kaiken? i20 N Linen k 1.0 T-GDi 48V hybrid -moottori tarjoaa 210 hevosvoimaa tinkimättä taloudellisuudesta. Jousitus ja moottori on suunniteltu tuottamaan N Line -ajatusmaailmaan sopiva ajokokemus ja samaan aikaan kuluttamaan säästeliäästi polttoainetta.

 

VARAA KOEAJO

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot