Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Tucson - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai Tucson

Uusi Hyundai Tuscon

Hyundai Tucson

Tucson on enemmän kuin kehitysversio edellisestä mallista – se on täysimittainen suunnittelun vallankumous. Edistyksellisen muotoilun edelläkävijänä Tucson tarjoaa myös huipputeknologiaa ja hybridi-voimansiirtojärjestelmän, joka vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella.

Ladattavan hybridin toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 62 km ja kaupunkiajossa jopa 74 km (WLTP).

Tutustu Hyundai Tucson hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

Hyundai Tucson Hybrid & Plug-in

Tucsonin kehityksessä on kiinnitetty huomiota päästöjen vähentämiseen tinkimättä ajamisen hauskuudesta, ja voitkin valita city-maastureiden kokoluokkansa laajimmasta käyttövoimavalikoimasta mieleisesi. Vaihtoehtoina ovat bensiini- ja dieselmoottori 48 V -kevythybridijärjestelmällä, täyshybridi ja ladattava hybridi.

Hyundai Tucson Hybrid

Täysin uuden Tucson Hybridin konepellin alla ovat sulassa sovussa uusi 1,6-litrainen T-GDI Smartstream -bensiinimoottori ja 44,2 kW:n sähkömoottori, joista jälkimmäinen saa virtansa 1,49 kWh:n litiumionipolymeeriakusta. Tucson Hybrid -mallin yhdistetty teho on 230 hv ja maksimivääntö on 350 Nm. Tuntuma kuljettajan paikalla on mitä miellyttävin sekä tehon että pienen kulutuksen ansiosta.

Tucson Hybridin yhdistetty polttoaineenkulutus on WLTP-mittaustavalla 6,0-6,9 litran välillä sadalla kilometrillä, riippuen siitä, onko auto etu- vai nelivetoinen.

Tucson Hybrid on omimmillaan pienentämään polttoaineenkulutusta tasaisesti sekä kaupunki- että maantieajossa. Ajon aikana akkua lataava Tucson Hybrid soveltuu erinomaisesti myös autoilijalle, jolla ei ole kotona tai työpaikalla latausmahdollisuutta.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Tucson Plug-in Hybrid on varustettu tehokkaalla ja taloudellisella voimansiirtojärjestelmällä, joka perustuu kolmannen sukupolven 1,6-litraiseen T-GDI Smartstream -moottoriin. Plug-in Hybridissä se on saanut rinnalleen 66,9 kW sähkömoottorin, joka saa virtansa ladattavasta 13,8 kWh:n korkeajänniteakustosta. Bensiini- ja sähkömoottori tarjoavat yhdessä maksimitehon 265 hv ja maksimivääntömomentin 350 Nm. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 62 km ja kaupunkiajossa jopa 74 km (WLTP). Keliolosuhteet vaikuttavat sähkön kulutukseen ja voivat lyhentää toimintamatkoja.

 


 

Elegantti ja urheilullinen

Täysin uusi Tucson on tilava ja sopivasti kookas kaupunkimaasturi, joka on Hyundain ensimmäinen Sensous Sportiness -muotoilukieltä noudattava SUV-malli. Sen ulkomuoto henkii voimakkuutta, jota särmikäs muotoilu korostaa.

Tucsonin uniikit Parametric Hidden Light -ajovalot antavat mallista erittäin voimakkaan ensivaikutelman. Ne piiloutuvat etusäleikköön sammutettuina, mutta päälle kytkettyinä muodostavat loistavan, siipimäisen muodon auton keulalle.

Auton progressiivinen muotoilu jatkuu leveissä led-takavaloissa parametrisine yksityiskohtineen. Kyljen design korostaa urheilullista ja dynaamista olemusta.

 

Uusi Hyundai Tuscon kulmastaUusi Hyundai Tuscon takaa

 

Personoi oma uusi TUCSON sopimaan omaan tyyliisi. Tucson on saanut kolme uutta ulkoväriä: Shimmering Silver, Amazon Grey ja Teal – yhteensä värivaihtoja on yhdeksän. Halutessasi voit valita auton kattoon Phantom Black- tai Dark Knight -värin – saat TUCSONistasi sellaisen, josta juuri sinä pidät.

Kätketty takalasinpyyhin. Täysin uusi Tucson on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa takalasinpyyhin on piilossa spoilerin alla silloin, kun sitä ei käytetä. Suojassa oleva pyyhin ei kerää lunta tai kuraa päälleen, eikä vaurioidu helposti pesussa.

 


 

Uudistuneet sisätilat

Tilan tunne tekee vaikutuksen heti, kun asetut täysin uuden Tucsonin hienostuneeseen ja tilavaan matkustamoon, jossa avaruus ja tekniikka kohtaaat tyylikkäästi ja toimivasti. Esteettiset muodot ovat saaneet innoituksensa vesiputouksista. Laadukkaat, pehmeät materiaalit kattavat koko matkustamon luoden miellyttävän tunnelman.

 

Tunnelmavalaistus

Matkustamon tunnelmavalaistuksen värin voit valita 64 vaihtoehdosta ja 10 kirkkaustasosta oman mieltymyksesi ja mielialasi mukaan. Valonlähteet on sijoitettu keskikonsoliin, ovitaskuihin ja puhelimen langattomaan latausalustaan niin, etteivät ne häikäise, vaan valaisevat miellyttävästi.

Sähköiset vaihteenvalitsimet

Sähköiset vaihteenvalitsimet* ovat keskikonsolissa, jossa niiden käyttö on ergonomista ja vaivatonta.

Panoraamakatto

Avaa panoraamakattoluukku, anna auringon paistaa ja tuulen leikkiä hiuksissasi!

Ohjauspyörä

Uudelleen muotoiltu ohjauspyörä ja sen käyttökytkimet ovat tuntumaltaan aiempaa paremmat ja näyttävät tyylikkäiltä.

Sisätilojen väriyhdistelmät

Sisätilan verhoiluvärin voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta: Obsidian Black, Moss Grey tai Teal. Keskikonsolista takaoviin virtaavat hopeanväriset kaksoisviivat korostavat matkustamon eleganssia kaikkien verhoiluvärien yhteydessä, ja täydentävät luonnollisia, neutraaleja sävyjä.

 

Yhteydessä myös liikkeellä ollessa

Uusi Tucson on varustettu uusimmalla yhdistettävyysteknologialla. Tucsoniin saa Bluelink®-palvelun*, jonka avulla voit puhelimestasi tarkistaa esimerkiksi sen, ovatko autosi ovet lukittuina, tai avata ja sulkea lukituksen. Bluelink-sovelluksesta voit mukavasti sohvalla istuskellen myös lähettää tulevia matkakohteitasi auton navigaattoriin tai tarkistaa, paljonko tankissa on polttoainetta jäljellä.

 

10,25-tuumainen kosketusnäyttö ja hipaisukytkimet*

Uusi 10,25-tuumainen kosketusnäyttö hallitsee keskikonsolia. Kaikki navigointi-, infotainment- ja ilmastoinninohjauspainikkeet toimivat herkällä kosketuksella.

10,25-tuumainen digitaalinen mittaristo*

Avonainen digitaalinen mittaristo on osa ajonautintoa.
* Vakiovarusteena Premium-, Style- ja N Line -malleissa.

Nopea langaton lataaminen*

Laske puhelin kädestäsi keskikonsolissa olevaan latausalustaan ja se latautuu ajon aikana ilman johtoja. Latausalusta on sijoitettu kätevästi niin, ettei se ole lokeron pohjalla.

Ensiluokkainen Krell-äänentoisto

Ensiluokkainen Krell-äänentoistojärjestelmä, jossa on kahdeksan optimaalisesti viritettyä kaiutinta ja subwoofer, takaa upean kuuntelukokemuksen.

 


 

Panostusta mukavuuteen ja käytettävyyteen

Älykkäät ominaisuudet tekevät lastaamisesta nopeaa ja helppoa. Matkustajat voivat nauttia etu- ja takaistuinten lämmityksestä sekä Multi Air Mode -tilasta, jonka huomaamattomat tuuletusaukot luovat matkustamoon miellyttävän ja raikkaan ilman.

Sähköinen takaluukku*

Nauti matkatavaroiden helposta lastaamisesta. Tavaratilan luukku avautuu automaattisesti, kun olet älyavain mukanasi 3 sekuntia auton takana – tämä on erityisen käytännöllistä, kun molemmat kädet ovat täynnä esimerkiksi ostoksia. Luukun avautumiskorkeus on säädettävissä.

Lämmitettävät ja tuuletettavat* istuimet

Viileä kesällä. Lämmin talvella. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat nauttia lisävarusteena saatavista lämmitetyistä ja tuuletetuista istuimista. Myös takaistuimiin on saatavana lämmitys.

Multi-Air Mode -teknologia

Multi-Air Mode -tekniikka koostuu näkyvistä ja huomaamattomista ilmastointi- ja lämmityssuuttimista. Se luo matkustamoon miellyttävämmän ilmavirran.

Kolmivyöhykkeinen ilmastointi*

Pidä kaikki onnellisina. Kolmen vyöhykkeen ilmastointilaite huolehtii etumatkustajien lisäksi myös takamatkustajista.
* Vakiona Premium-mallissa

 

Turvallisuusvarusteet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät vailla vertaa

Uuden Tucsonin edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät ja aktiiviset turvallisuutta lisäävät varusteet ovat luokkansa huippua. Tucson tarjoaa enemmän turvallisuutta ja enemmän mielenrauhaa sekä kuljettajille että matkustajille.

  • Törmäyksen välttämisavustin risteysalueen tunnistuksella: Törmäyksen välttämiseksi järjestelmä (FCA-JT, Forward Collision Avoidance Assist – Junction Turning)* jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton tai jalankulkijan. Vasemmalle käännyttäessä se tunnistaa myös risteysalueella olevat ajoneuvot.
  • Kaistallapysymisavustin: Kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist) pyrkii pitämään auton tiellä keskellä omaa ajokaistaa. Kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keeping Assist) hälyttää, jos auto on ajautumassa reuna- tai keskiviivan yli pientareelle tai vastaantulijoiden kaistalle.
  • Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin*: Uusi Tucson tuo tullessaan moottoritieajoavustimen ja navigaatiopohjaisen mukautuvan vakionopeussäätimen. Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat järjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Se käyttää antureista ja karttapohjasta saamiaan tietoja varmistaakseen turvallisen ajamisen ja säätääkseen nopeuden sopimaan edessä oleviin mutkiin ja mäkiin sekä tunnistaakseen nopeusrajoituksen.
  • Älykäs navigaatiopohjainen vakionopeussäädin: Enemmän turvallisuutta, vähemmän stressiä. Älykäs vakionopeussäädin pitää valitsemasi nopeuden, mutta tarvittaessa sopeuttaa vauhdin ja pitää valitsemasi etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Se huomioi myös karttapohjasta saamansa tiedon ja hidastaa tarvittaessa mutkiin.
  • Katvealueen näyttö mittaristossa*: Uuden Tucsonin digitaalisessa näytössä näkyy katvealue, kun kytket vilkun päälle. Kamera näyttää kuvaa auton sivustalta, ja tarvittaessa äänimerkki varoittaa katvealueella olevasta ajoneuvosta.

* Lisävaruste, saatavana Premium- ja N Line -malleihin

 


 

Hyundai Tucson N-Line

Tucson N Line yhdistää dynaamisen muotoilun ja moottoriurheilusta inspiraationsa saaneen N Line -asenteen. Sähköisesti säätyvä iskunvaimennus tekee ajamisesta täsmällistä ja vaivatonta.

Edestä

Tucson N Linen erottavat muista malliversioista N Line -etusäleikkö, kiiltävä hopeanvärinen etuhelma ja N Line puskuri, jossa on urheilulliset ja näyttävät ilmanottoaukot.

Sivulta

Tucson N Linen sivuprofiilissa korostuvat dynaamiset mittasuhteet ja menevä ulkonäkö. Tummennetut takaikkunat ja mustat listat sekä tavanomaista kookkaampi takaspoileri antavat autolle urheilullisen ilmeen.

Takaa

Takahelmassa on näyttävä diffuusori ja punainen heijastinnauha. Kaksi pakoputkenpäätä muistuttavat urheiluautojen perimästä.

Uniikit 19″ kevytmetallivanteet

Tucson N Linen 19-tuumaiset kevytmetallivanteet viestivät voimakkuutta ja urheilullisuutta. Korinväriset lokasuojankaaret korostavat näyttäviä vanteita.

Tilavat ja urheilullisen tyylikkäät sisätilat

Täysin uutta urheilullisuutta. Uudistuneen Tucson N Linen kuljettajan istuimen juuret ovat moottoriurheilussa. Urheilullisissa istuimissa on N-logo, ja istuimia ja oviverhouksia koristavat punaiset tikkaukset. N Line -ilme toistuu myös keskikonsolissa.

 

 
 
 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot