Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai i20 - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Hyundai i20

Täysin uusi Hyundai KONA Electric

Täysin uusi Hyundai i20

Uudistuneessa Hyundai i20 -mallissa ovat mittasuhteet, muotoilu, yhdistettävyys- ja turvallisuusominaisuudet kohdillaan. Auton turvallisuusvarusteet ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa. i20 on valmis ajoon. Tutustu alta lisää uuteen Hyundai i20 -malliin.

 

Katso Hyundai i20 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Takuulla tyylikäs, sähäkän sporttinen uusi Hyundai i20

Takuulla tyylikäs, sähäkän sporttinen uusi Hyundai i20

Hyundai on esitellyt uudistetun i20-mallin, joka on saanut uuden ja tyylikkään muotoilun. Auton turvallisuuspaketti ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa.

 

Tyylikäs ja urheilullinen muotoilu

Hyundai i20:n muotoilua on kiitelty maailmalla sen tunteisiin vetoavasta designista, jossa mittasuhteet, arkkitehtuuri, tyyli ja tekniikka ovat sopusoinnussa sekä ulko- että sisätiloissa.

 

Edestä

Uuden i20:n etupuskurin ja jäähdyttimen säleikön muotoa ja kuviointia on uusittu aiempaakin tyylikkäämmäksi ja urheilullisemmaksi.

 

Takaa

Auton takaosa on saanut uudelleen muotoillun puskurin ja ainutlaatuisen takavalojen muotoilun.

 

Saumaton tekniikka

Uusi i20 tarjoilee laajan valikoiman uusimpia liitettävyysominaisuuksia, jotka tekevät autoilukokemuksesta entistäkin mukavamman matkustajille. Malli on saanut vakiovarusteeksi 4,2-tuumaisen LCD-keskinäytön, USB-C-liitännän, 4G-verkkoon perustuvan toisen sukupolven eCall-järjestelmän sekä OTA (Over-the-Air) -karttapäivitykset.

 

Optimoitu polttoainetaloudelliseksi

48 voltin kevythybridivoimansiirto on tarjolla 120-hevosvoimaisen 1,0 T-GDi -moottorin yhteydessä ja seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla (7DCT). Taloudelliseksi ja suorituskykyiseksi suunniteltu 48 voltin kevythybridijärjestelmä vähentää osaltaan auton polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot