Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai KONA Electric - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Hyundai KONA Electric

Täysin uusi Hyundai KONA Electric

Täysin uusi Hyundai KONA Electric

Toimintamatka jopa 514 km

 

Hyundai KONA voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2024 -palkinnon Auto- ja liikennetoimittajat ry:n vuosittaisessa kilpailussa. KONA selviytyi voittajaksi 32 uutuusautomallin joukosta kaksiosaisessa äänestyksessä, jossa äänensä antoi 57 suomalaista autoalan journalistia. Tuomariston jäsenet arvioivat voittajaa mm. seuraavasti: valttina monipuoliset voimalinjat, erittäin hyvä hinta-ominaisuus-suhde, oivalliset sähköauto-ominaisuudet ja tilaakin edeltäjää enemmän. 

 

 

Toiveesi on täytetty

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP).

Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

 

 

Katso KONA Electric hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Toisen sukupolven uusi KONA on suunniteltu alusta pitäen täyssähköauton ehdoilla.

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

KONA Electric on kasvanut täysin uusiin mittoihin. Takamatkustajat saavat edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 cm lisää jalkatilaa. Tavaratila on kasvanut puolestaan 30 prosentilla 466 litraan.

 

 

Luokkansa edistyksellisimpiä ominaisuuksia

KONA Electric asettaa SUV-luokkansa mittapuut täysin uudelle tasolle älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Auto on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa on uusi Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Se mahdollistaa auton lukuisten ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä. Hyundai Digital Keyn avulla voit puolestaan avata ja käynnistää auton älypuhelimella tai -kellolla, ja jakaa käyttöoikeuden kolmelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi.

 


 

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi.

Muotoilu

Tyylikäs ja erottuva

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi. Puhdaslinjaista muotoilua korostaa pikselöity Seamless Horizon Lamp -ledvalonauha auton keulalla sekä perässä. Auto kääntää takuuvarmasti katseita, missä ikinä liikutkaan.

 

Terävöitetty ja rohkeampi ilme

Täysin uuden KONAn suunnittelu ja muotoilu on toteutettu täyssähköauton ehdoilla. Terävät linjat yhdistyvät auton muotoilussa pehmeisiin muotoihin luoden aerodynaamisen ja puhdaslinjaisen kokonaisuuden, jota Seamless Horizon Lamp -ledvalonauhat korostavat auton keulalla ja perässä.

 

Virtaviivainen ja hienostunut

Täysin sähköauton ehdoilla toteutettu suunnittelu on mahdollistanut hyvän aerodynamiikan ja pitkän toimintamatkan – tyyliä unohtamatta. Auton muotoilussa on korostettu urheilullisuutta ja SUV-autolle tyypillisiä muhkeita pyöränkaaria ja korkeaa vyötärölinjaa.

 

Pikselöity Seamless Horizon Lamp -valonauha

Puhdaslinjaisessa ja aerodynaamisessa keulassa loistaa näyttävä Seamless Horizon Lamp -led-päiväajovalo. Varustelusta riippuen valonauha on koko keulan leveydellä tai vain sivuilla. Samoin auton perässä led-valonauha on pikselöity keskeltä muistuttaen Hyundain IONIQ-sähköautomallistosta.

 

Dynaamiset ääriviivat

KONA Electricin SUV-olemusta korostetaan leveillä korinvärisillä pyöränkaarilla, joihin on yhdistetty sekä edessä että takana ajovaloumpiot. Terävät vyötärölinjan pokkaukset auton kyljissä tasapainottavat auton ilmettä.

 

Mukavuutta ja tyyliä

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

Käytännöllisyys edellä elämäsi seikkailuihin

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

Valtavasti muunneltavaa tavaratilaa

Täysin uusi KONA Electric vie myös tavaratilan täysin uusiin mittoihin. Edelliseen mallisukupolveen verrattuna tilaa on peräti 30 prosenttia enemmän – nyt 466 litraa (VDA). Tavaratilan laajentaminen käy kaatamalla takapenkkien selkänojat 40:20:40-suhteessa. Takapenkit kokonaan kaatamalla tilaa on käytettävissä 1300 litraa.

 


 

Asettaa uudet standardit

KONA Electric asettaa täyssähköiseen kokoluokkaansa täysin uudet standardit alan uusimmilla ja innovatiivisimmilla ominaisuuksilla. Hinta-laatusuhteeltaan auto edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä uusimpien liitettävyys-, turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiensa ansiosta.

 

Sähköisen ajamisen uusi ääni

Hyundain e-Active Sound Design -äänijärjestelmä yhdessä BOSE-kaiuttimien kanssa tuottavat virtuaalisen äänikokemuksen auton matkustamoon. Äänimaailma reagoi nopeuteen, kiihtyvyyteen ja moottorin vääntömomenttiin. Äänijärjestelmän voimakkuutta pystyy säätämään ja sen voi kytkeä halutessaan myös pois päältä.

Avaa auto älypuhelimella, päivitä ilman huoltokäyntiä

KONA Electricissä yhdistettävyys- ja liitettävyysominaisuudet on viety aivan uudelle tasolle. KONA on Hyundain ensimmäinen automalli uudella Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) -käyttöjärjestelmällä. Se mahdollistaa auton monien ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä.
Hyundai Digital Key 2 Touch -ominaisuuden myötä auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen onnistuu yhteensopivalla älypuhelimella tai -kellolla. Käyttöoikeus on mahdollista jakaa kolmelle käyttäjälle yhtäaikaisesti.

 

 

Uusimmat turvallisuusteknologiat käytettävissäsi

Uusimmat turvallisuusteknologiat käytettävissäsi

Mielenrauhasi varmistamiseksi KONA Electric on varustettu alan uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä. Hyundai Smart Sense -turvallisuusominaisuudet pitävät sisällään esimerkiksi Highway Driving Assist 2.0 -järjestelmän, jossa yhdistyvät älykäs navigaatiopohjainen vakionopeudensäädin ja kaistallapitoavustin.

 

Highway Driving Assist (HDA 2.0).

Täysin uusi KONA Electric kykenee 2-tason autonomiseen ajamiseen HDA 2.0 -järjestelmän ansiosta.

 

Forward Collision-avoidance Assist 2.0 (FCA 2.0).

FCA 2.0 -järjestelmä tarkkailee auton ympäristöä ja tunnistaa törmäysriskejä erilaisissa tilanteissa. Auto jarruttaa tarvittaessa ja voi suorittaa myös avustavia ohjausliikkeitä törmäyksen välttämiseksi esimerkiksi kaistanvaihdon yhteydessä.

 

Blind-spot View Monitor (BVM).

BVM-järjestelmä aktivoituu suuntavilkun kytkemisen yhteydessä. Kuljettajalle näytetään sivupeileihin sijoitettujen kameroiden välittämää kuvaa katvealueesta.

 

Sähköisen liikkumisen vapautta

Täysin uusi KONA Electric pitää sisällään lukuisia mukavuusominaisuuksia, joita vain harvassa autossa on tarjolla. Esimerkiksi virran ulosotto V2L mahdollistaa sähkölaitteiden lataamisen minne tahansa matkasi viekään.

 

Vehicle-to-Load (V2L) -virran ulosotto

Autosta pystyy ottamaan virtaa ulospäin jopa 3,6 kW:n teholla. Se vastaa kotona 16 ampeerin sulaketta. V2L toimii auton ulkopuolella latauspistokkeeseen liitettävän adapterin avulla, ja sisällä takajalkatilaan sijoitetun tavanomaisen 230V:n suko-pistokkeen kautta.

 

Älykäs sähköinen tavaratilan luukku

Sähköisen takaluukun avauskorkeuden voi itse määritellä. Halutessaan luukun saa aukeamaan myös automaattisesti, kun auton takaosan lähellä seisoo kolmen sekunnin ajan avain taskussaan.

 


 

Suorituskyky & lataaminen

Valitse teho ja toimintamatka kahdesta vaihtoehdosta

Hyundai KONA Electric on tullut tunnetuksi jo ensimmäisen mallisukupolven myötä erinomaisesta suorituskyvystä sekä luokkansa parhaimmistoon kuuluvasta toimintamatkasta. Uuden mallisukupolven myötä akkukoot kasvavat ja toimintamatkat pitenevät.
Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

 

Sähköistä vaivattomuutta

Kuten Hyundai-malliston IONIQ 5 ja IONIQ 6 -täyssähköautot, myös täysin uusi KONA Electric on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin toiveet. Huippuluokan tekniset ominaisuudet tekevät täyssähköautoilusta vaivatonta ja mukavaa.

 

i-Pedal

Säädä regeneratiivisen jarrutuksen voimakkuutta helposti ohjauspyörän siivekkeistä. Valittavissa on täysin vapaasti rullaava asetus, täysin pysähdyksiin asti hidastava asetus sekä näiden välillä kolme eri voimakkuutta.

 

Akuston esilämmitys

KONA Electric lämmittää akustoa automaattisesti kylmissä olosuhteissa, mikäli navigaattorin määränpääksi on asetettu pika- tai suurteholatauspiste. Akuston esilämmitys on mahdollista kytkeä myös manuaalisesti päälle tietoviihdejärjestelmän kautta.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot