Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai Santa Fe

Täysin uusi Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Täysin uusi Hyundai Santa Fe

Uuden SANTA FEn myynti on alkanut.

Radikaalisti uudistunut SANTA FE on suunniteltu niille, jotka haluavat ottaa arjesta ja vapaa-ajasta kaiken irti, ja tehdä hetkistä ikimuistoisia. Rouhea ja tyylikäs muotoilu erottuu – kuljitpa sitten kaupungin vilskeessä tai sorateillä. Nelivetoinen ja sähköistetyn kyvykäs, Plug-in Hybrid

 

Katso Hyundai SANTA FE hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Hyundai Santa Fe

Enemmän tilaa elää

Täysin uusi SANTA FE tarjoaa hulppeasti mukavuutta ja tilaa jopa seitsemälle aikuiselle. Auto on suunniteltu täyttämään aktiivisen elämän kuljetustarpeet niin arjessa kuin vapaa-ajalla.

Aina taloudellinen

Hyundain uusimman sukupolven hybriditeknologia takaa hyvän polttoainetaloudellisuuden sekä suorituskyvyn. SANTA FE Plug-in Hybrid on aina nelivetoinen.

Kaupunkiin ja retkeilyyn

Suorituskykyinen ja mukava uusi SANTA FE on suunniteltu täyttämään vaativat tarpeet niin arjessa, työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. Edistyksellinen teknologia ja valtavat premium-tason sisätilat tekevät autosta mallistomme lippulaivatuotteen.

Nelivedon varmuus

Lumiset ajo-olosuhteet ja syksyn vesisateet ovat Suomessa arkipäivää. SANTA FEn kanssa nautit ajamisesta keliin katsomatta. Innovatiivinen HTRAC-nelivetojärjestelmä takaa optimaalisen pidon ja auton käsiteltävyyden haastavissakin olosuhteissa.

Ajotilavalinta käden ulottuvilla

Lumi vai hiekka? Eco vai Sport? Monipuoliset ajotilavalinnat ovat helposti kätesi ulottuvilla. Insinöörimme ovat suunnitelleet nelivetojärjestelmän takaamaan hyvän etenemiskyvyn ja ajonautinnon.

 

Hyundai Santa Fe

Tunne olosi turvalliseksi

SANTA FE on suunniteltu tarjoamaan markkinoiden parhaimmistoon kuuluvaa turvallisuutta sinulle ja läheisillesi. Uusimman sukupolven Hyundai Smart Sense -turvallisuusteknologia tarjoaa lukuisan määrän premium-luokan turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä.

Merkkimme parhaat istuimet

Takaamme, että tulet rakastamaan täysin alas taittuvia etummaisen rivin mukavuusistuimia. SANTA FE on saatavana 6- tai 7-paikkaisena. Kuusipaikkaisessa mallissa keskirivin istuimet kääntyvät ja tarjoavat sähkösäätöisen rentoutumistoiminnon.

Helppo lastata

Helposti laajennettava ja selkeän muotoinen tavaratila on vaivaton lastata. Sähköisen takaluukun avauskorkeuden ja -nopeuden pystyy säätämään.

Nauti hiljaisuudesta

Olipa renkaiden alla karkea sora tai roudan murjoma asvaltti, SANTA FE tarjoaa miellyttävän hiljaisen ajokokemuksen. Taita takaistuimet alas ja luo valtavaan matkustamoon mukava retkikoti. SANTA FEn kanssa saat festivaaleista, piknikeistä ja leireilystä enemmän irti. Vaihda maisemaa kaupungista luonnon rauhaan ja tee seuraavasta roadtripistäsi aiempaa elämyksellisempi.

 

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid (PHEV)

Sähkö- ja polttomoottorien parhaat puolet yhdessä: sähköinen kun haluat, bensiinikäyttöinen kun tarvitset. Akun varaustason laskiessa auto käyttäytyy täyshybridin tavoin. SANTA FE Plug-in Hybrid on aina aidosti nelivetoinen, myös akun varaustason laskiessa.

AWD ja Terrain Mode

SANTA FE ei tunne käsitettä huono keli. Nelivedon ja ajotilavalinnan ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta eteneniskyvystä niin lumella, mudassa kuin hiekalla.

Älykästä teknologiaa ja säilytystilaa

SANTA FE loistaa uusimpien älyominaisuuksien ja fiksusti suunnitellun matkustamon ansiosta. Autossa on kiinnitetty erityistä huomiota pientavaroiden säilytykseen ja kuljettajan sekä matkustajien mukavuuteen.

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot