Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai Tuscon

Täysin uusi Hyundai Tucson

Uusi Hyundai Tuscon

Täysin uusi Hyundai Tucson

Ennennäkemätön maailmanuutuus Hyundai Tucson - Korko 0 % + kulut*

 

Edistys edessäsi on silminnähtävää. Ensimmäisenä näet parametriset päiväajovalot, jotka on integroitu täysin uudella tavalla tavalla. Sammutettuina valot katoavat kokonaan maskiin ja kun ne ovat päällä, edessäsi on ennennäkemätön pinta-ala integroitua tyyliä ja turvallista näkyvyyttä. Ja valot ovat vasta alkua. Tule ja koe edistys edessäsi. 

 

Uuden Tucson-malliston EU-yhd. kulutus 5,7–7,1 l/100 km, CO2 127–161 g/km (WLTP).

 

Tutustu Hyundai Tucson hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

Nyt myös hybrid ja Plug-in hybrid!

TUCSON Plug-in Hybrid ja N Line -mallit saivat hinnat

Täysin uuden Tucsonin kulmikas ja sopivasti rouhea ulkonäkö tekevät uutuudesta puhuttelevan jo ensi silmäyksellä. Se sopii kokonsa puolesta niin perheille kuin pienemmillekin kokoonpanoille, ja sen varusteet hurmaavat tarjonnallaan. Uutena Tucsonissa on nyt tarjolla innovatiivinen kosketusnäyttö keskikonsolissa.
Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

 

Laaja valikoima sähköisiä käyttövoimavaihtoehtoja

Tucsonin kehityksessä on kiinnitetty huomiota päästöjen vähentämiseen tinkimättä ajamisen hauskuudesta, ja voitkin valita kompaktien city-maastureiden kokoluokkansa laajimmasta käyttövoimavalikoimasta mieleisesi. Vaihtoehtoina ovat bensiini- ja dieselmoottori 48 V -kevythybridijärjestelmällä ja täyshybridi, joiden lisäksi valikoima täydentyy ladattavalla hybridillä myöhemmin vuoden 2021 aikana.

 


 

Esittely

Täysin uusi Tucson on ennennäkemättömine design-ratkaisuineen ja uusine teknisine ratkaisuineen luokkansa uusi mittapuu. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen marras- joulukuussa – tilaa omasi heti ensimmäisten joukossa!

 • Edistyksellinen täysin uusi Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous
 • Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat täysin uuden Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista
 • Luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan asiakkaan mieleen
 • Täysin uusi Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin ja 48 V -kevythybridin

 

Uusi Hyundai Tuscon kulmastaUusi Hyundai Tuscon takaa

Parametric Hidden Lights -ajovalot antavat mallista erittäin voimakkaan ensivaikutelman. Päiväajovalot on saumattomasti integroitu etusäleikköön. Valot sammutettuna huomio kiinnittyy auton etuosan tummiin geometrisiin kuvioihin, joihin led-päiväajovalot yhdistyvät. Huippuluokan valaistustekniikan ansiosta päiväajovalojen syttyessä säleikön tumma kromi muuntuu jalokivimäisiksi muodoiksi, jotka erottuvat muutoin sulavissa linjoissa.

Parametric Hidden Lights -teema jatkuu takavaloissa. Täysin uusi Tucson on ensimmäinen Hyundai-malli, joka on varustettu spoilerin alle kätketyllä takalasinpyyhkijällä.

Nyt markkinoille tulevan Tucsonin edistyksellisen muotokielen inspiraationa toimi Hyundain Vision T SUV -konsepti, joka julkaistiin 2019 AutoMobility LA -messuilla. Jo luonnoksista näkyi, että tämä Tucson on edeltäjäänsä isompi ja leveämpi. Terävät kulmat, dynaamiset mittasuhteet ja elävät pinnat yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka kunnioittaa Tucsonin katumaasturiperimää.


 


 

Uutta muotoilua

Täysin uusi Tucson on ensimmäinen Hyundai SUV, jonka design noudattaa yhtiön uutta Sensuous Sportiness –muotokieltä. Se nostaa Hyundai-autojen tunnearvoa ja antaa niille erottuvan ilmeen. Edistyksellisen muotokielen inspiraationa toimi Hyundain Vision T SUV -konsepti, joka julkaistiin 2019 AutoMobility LA -messuilla. Tucsonin futuristinen muotoilu tunnetaan nimellä Parametric Dynamics ‒ siinä käytetään linjoja, pintoja, kulmia ja muotoja, joilla saadaan aikaan korumainen liike-energiaa viestivä kokonaisuus.

 

 

Henkilökohtaiseksi integroitu

Täysin uuden Tucsonin hienostuneessa ja tilavassa matkustamossa kaikki on kohdallaan. Sen tarkoin harkitut mittasuhteet ja uusi alusta takaavat leveät ja avarat sisätilat. Uusi Tuscon:

 • On 20 mm pidempi
 • On 15 mm leveämpi
 • Akseliväliltään 10 mm pidempi
 • Tarjoaa 620 litran-, ja takaistuimet alas taitettuina jopa 1 799 litran tavaratilan

Matkustamossa tila, teknologia ja tieto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Muotoilu on saanut inspiraationsa vesiputouksesta, pintamateriaalit ovat ylellisen mukavia. Varustelutasoja Tucsonista on tarjolla kolme, Comfort, Style ja Premium. Varustelutasojen tärkeimpiä vakiovarusteita ovat mm:

Comfort

 • Kaukovaloautomatiikka
 • Peruutuskamera dynaamisin apuviivoin
 • 8" värikosketusnäyttö
 • Peruutuskamera dynaamisilla pysäköinnin ohjausviivoilla
 • eCall
 • Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä

Style

 • Navigointijärjestelmä 10,25" värikosketusnäytöllä
 • Bluelink-telematiikkapalvelu
 • E shift -vaihteenvalitsin
 • Katvealueen varoitusjärjestelmä
 • Bi-Led MFR-ajovalot, staattiset kaarrevalot
 • Älyavain ja moottorin käynnistyspainike
 • Tehokas langaton älypuhelimen Qi-lataus

Premium

 • Junction Turning - varoittaa risteävästä liikenteestä
 • Rear Seat Alert - luo Tusconista turvallisen perheauton
 • Kuljettajan, etumatkustajan ja takamatkustajien 3-vyöhykkeinen ilmastointi
 • Krell Premium -äänentoistojärjestelmä
 • Tummennetut takaikkunat
 • Sähkötoiminen takaluukun avaaminen
 • Sähköisesti säätyvä iskunvaimennus

 


 

Liitettävyyttä ja huipputekniikkaa

Täysin uuden Tucsonin kaksiosainen kojelauta koostuu uudesta 10,25 tuuman digitaalisesta mittaristosta ja keskinäytöstä. Uusi 10,25 tuuman audio-video-navigointinäyttö (AVN-T)* hallitsee konsolin keskiosaa. Hyundain suunnittelijat luopuivat fyysisistä nupeista ja painikkeista, joten kaikkia AVN-toimintoja ja ilmastointia ohjataan hipaisukytkimillä; tämä on ensimmäinen Hyundai, jossa kaikkia toimintoja ohjataan kosketusnäytöltä.

Tucsoniin on saatavilla Hyundain huippunykyaikainen mobiilisovelluksella toimiva Bluelink-etähallintajärjestelmä, joka tarjoaa joukon uusia etuja ja palveluja, kuten Connected Routing, Last Mile Navigation sekä uuden käyttäjäprofiilitoiminnon. Asiakas voi paikantaa autonsa, avata ja lukita ovet tai tarkistaa esim. polttoainetilanteen Bluelink-sovelluksen kautta. Lue lisää Bluelink-järjestelmästä tästä.

1.6 T-GDI 230 hp Hybrid 4WD 6AT -malli sekä Style- että Premium-varustetasossa tarjoaa nelivetovaihtoehdon, joka hyödyntää Hyundain omaa HTRAC-nelivetotekniikkaa. Järjestelmä hyödyntää pyörien pitoa ja ajoneuvon nopeutta koskevaa tietoa siirtäessään vääntömomenttia pyöriin. Maastoajotiloja on kolme – Mud, Sand ja Snow – jotka optimoivat HTRAC-järjestelmän asetukset vallitsevien olosuhteiden mukaan. 

 

 

Luokkansa paras aktiivinen turvajärjestelmä

Luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan asiakkaan mieleen. Turvallisuusvarustelistalla ovat mm:

 • Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä
 • Jalankulkijat, polkupyöräilijät ja autot tunnistava etutörmäyksenestojärjestelmä (FCA)
 • Nopeusrajoituksen näyttävä Intelligent Speed Limit Assist (ISLA)
 • eCall-hätäpuhelujärjestelmä
 • Etuistuimien väliin sijoitettu turvatyyny
 • Kaistallapysymisavustin (LFA)
 • Kaistavahti (LKA)

Varustelua voi parantaa lisävarustepaketeilla. Premium-varustetasoon saatava Safety Pack tarjoaa edellä mainittujen lisäksi: Highway Driving Assist -järjestelmän (HDA), Katvealueen valvontajärjestelmän ja Surround View Monitor -järjestelmän (SVM)

Uutuutena Premium-varustetasoon on saatavilla varusteena Remote Park Assist. Auton voi käynnistää ja siirtää eteen sekä taakse älyavaimen kauko-ohjauksella. Tämä helpottaa pysäköintiä ahtaimpiin parkkiruutuihin. Etäpysäköintitoiminto on tarjolla vain hybridivoimalinjan yhteydessä, myöhemmin myös ladattavaan hybridiin.

 

Kattavat moottorivaihtoehdot

Ensimmäisenä markkinoille saapuvat marraskuussa 2020 hybridi- ja 48 voltin kevythybridivoimalinjat sekä bensiini- että dieselvaihtoehtoina. Uutuus tarjoaa nyt uuden sukupolven turboahdettujen bensiinimoottorien myötä enemmän tehoa, vähemmän päästöjä ja kattavamman varustelun. Uuden Tucsonin edistyksellinen tekonologia ja moderni muotoilu yhdistettynä tehokkaisiin ja erittäin vähäpäästöisiin moottoreihin tekee siitä ennennäkemättömän houkuttelevan SUV-mallin ja segmentissään uuden mittapuun. 

 
 
 
 
*Rahoitusesimerkki: auton hinta 28 590 €, käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 28 780 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 299 €, viimeinen suurempi erä 8 193,53 €. Todellinen vuosikorko 0,8 %.
Luottokustannukset 838 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 29 428 €. Maksimi luoton määrä 50 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Aut Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa määräerään autoja 31.10.2021 saakka, ei yhdistettävissä muihin etuihin.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot