Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi IONIQ 5 N

Täysin uusi IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

Täysin uusi IONIQ 5 N 

Sähköauton välitön suorituskyky, perinteisen urheiluauton fiilis

Unohda mielikuvat eleettömästä ja hiljaisesta sähköautosta. Täysin uusi Hyundai IONIQ 5 N tarjoaa äärimmäisen kiehtovan sähköisen ajokokemuksen N Active Sound + -äänijärjestelmän, N e-Shift -virtuaalivaihteiston sekä lukuisten muiden rata-ajoonkin soveltuvien ominaisuuksien kera.

IONIQ 5 N on poikkeuksellisen monipuolisesti kuljettajan tuunattavissa. Arkiajossa autossa on tilaa ja mukavuutta kuin tavanomaisessakin IONIQ 5:ssä, mutta muutamalla napinpainalluksella se muuntautuu täysiveriseksi ratapedoksi, joka päihittää suorituskyvyllään jopa huomattavasti kalliimmatkin kilpailijansa.

 

Tutustu lisää Hyundai IONIQ 5 N-malliin.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

IONIQ 5 N

Kuin kotonaan mutkatiellä mutta täyttää arjen kuljetustarpeet.

Satasen vauhtiin 3,4 sekunnissa, huippunopeutta radalla 260 km/h. Hyundai IONIQ 5 N edustaa täyssähköautoissa täysin uutta segmenttiä. Auto ilmentää Hyundain pitkää kokemusta moottoriurheilusta ollen samalla ensimmäinen täyssähköinen N-mallisarjan jäsen.

Tämä auto täyttää arjen kuljetustarpeet siinä missä tavanomainenkin IONIQ 5. Ulkokuoren alla uinuu kuitenkin peto, jonka voi halutessaan vapauttaa muutamalla napinpainalluksella. Automalli on markkinoiden ainoa aidosti suorituskykyinen sähköauto, joka tarjoaa maunaalisen vaihteenvaihdon tunteen sekä ihokarvat nostattavan äänimaailman, myös auton ulkopuolelle.

IONIQ 5 N:n 800 voltin akkuteknologia mahdollistaa suurteholatauksen huimalla 240 kW:n huipputeholla. Auton 84 kWh:n ajoakku on kapasiteetiltaan tavanomaista IONIQ 5:ta suurempi.

Aina valmiina radalle

IONIQ 5 N:ssä on poikkeuksellisen paljon erilaisia ajotilavalintoja ja ratakäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia. N Grin Boost - nappia painamalla auton neljä vetävää pyörää välittävät tiehen 478kW (650hv) tehoa ja 770Nm vääntöä. Kahden sähkömoottorin suurin pyörintänopeus on peräti 21 000 minuuttikierrosta.

 

IONIQ 5 N

Sähköauton välitön suorituskyky, perinteisen urheiluauton fiilis

Hyundai IONIQ 5 N:n muotoilu ei ole toteutettu vain ulkonäköä silmällä pitäen. Auton lukuisat näyttävät yksityiskohdat, kuten takaspoileri, parantavat auton suorituskykyä ja tekevät siitä aidosti ratakelpoisen.

IONIQ 5 N:n ainutlaatuinen N e-Shift -virtuaalivaihteisto vie ajokokemuksen täysin uudelle tasolle. Palauta mieleesi perinteisen urheiluauton tunne, mutta täyssähköisellä suorituskyvyllä.

IONIQ 5 N:llä voit ajaa hiirenhiljaa tai päästää pedon irti. Valinta on sinun. N Active Sound+ äänentoistojärjestelmä yhdessä N e-Shift -virtuaalivaihteiston kanssa tuottaa valitsemaasi ajoääntä niin auton sisälle kuin ulkopuolelle. Valittavanasi on kolme erilaista ajoääntä, joista yksi imitoi polttomoottori-urheiluauton murinaa ja pauketta. Auton ulkopuolelle ääntä tuotetaan lain sallimissa rajoissa enimmillään 72 dB:n voimakkuudella.

Rataolosuhteissa driftaaminen onnistuu N Drift Optimizer -teknologian ansiosta kuin ammattilaiselta. Auto pyrkii säilyttämään optimaalisen driftauskulman säätämällä sähköisesti useita parametrejä reaaliajassa.

Suorituskykyä tukeva ulkoasu

Edessä puskurin agressiiviset muodot kätkevät aktiiviset ilmanottoaukot. Matala helma näyttää ahmivan asvalttia, korostaen auton urheilullisuutta. Takaa katsottuna IONIQ 5 N:n tunnistaa ennen kaikkea näyttävästä takaspoilerista ja helmaa kiertävästä punaisesta korostusväristä sekä N-logosta. 

Varta vasten IONIQ 5 N:ää varten suunnitellut taotut 21-tuumaiset alumiinivanteet ja oranssinpunaiset jarrusatulat viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Niiden ympäriltä löytyy auton suorituskykyä vastaavat Pirellin P-Zero renkaat (275/35R21).

Tämän ratin taakse haluat istuutua kerta toisensa jälkeen

IONIQ 5 N:n ohjaamo on suunniteltu kuljettajille, jotka todella rakastavat autoaan. Urheilulliset istuimet pitävät tiukasti otteessaan, ohjauspyörän pikavalintapainikkeista vaihdat ajotila-asetuksia salamannopeasti ja keskikonsolin polvityynyä vasten lepuutat jalkaa tiukemmassakin ajossa.

IONIQ 5 N:n istuimia on madallettu 20 millimetriä perusmalliin verrattuna. Kuppipenkit tarjoavat myös poikkeuksellisen hyvin sivuttaistukea ollen samalla kuitenkin riittävän mukavat myös jokapäiväisessä käytössä. Istuinten N-logo on valaistu.

Oletko valmis täysin ainutlaatuisen ajoelämykseen?

Ensimmäiset IONIQ 5 N:t toimitetaan asiakkaille toukokuussa.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot