Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Tutustu Hyundai i30 -mallistoon

Tutustu Hyundai i30 -mallistoon

Hyundai i30

Hyundai i30 pitää sisällään suuren määrän alan uusinta teknologiaa. Laaja kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä sekä moderni moottoritekniikka on paketoitu hinta-laatusuhteeltaan houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. Hyundai i30 on varma valinta helppoa käytettävyyttä ja moderneja turvallisuus- ja mukavuusvarusteita arvostavalle. Laaja, kolme erilaista korimallia kattava mallisto tarjoaa vaihtoehdon vaativampaankin makuun.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Miksi valita Hyundai i30?

 • Auton takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa
 • Kolme erilaista korimallia: Wagon-farmari, Fastback ja Hatchback
 • Saatavana myös tehokkaat i30 N ja i30 Fastback N -mallit
 • Kattava turvavarustelu jo vakiona
 • Modernit vähäpäästöiset bensiinimoottorit, myös kevythybridinä

 

Valitse omasi kolmesta korimallista

Hyundai i30 Wagon- farmari tarjoaa erinomaiset tilat suuremmankin perheen tarpeisiin. Tavaratilaa on perusasennossa enimmilään 602 litraa, jalkatilaa on reilusti myös takamatkustajille.

Hyundai i30 Fastback sulavalinjainen ja tyylikäs i30 Fastback erottuu liikenteessä. Koko takalasin pituudelta aukeava tavaratilan luukku tarjoaa helpon käytettävyyden 405 litran tilaan.

Hyundai i30 Hatchback Hyundai i30:n voi hankkia myös suosittuna Hatchback-korimallina. Moottorivaihtoehtoja Hatchbackiin on tarjolla kolme, joista kaksi tehokkainta on saatavana myös kevythybridinä.

 

Kattavasti varusteltu moderneilla ominaisuuksilla

Hyundai i30:n varustelu on tehty helpoksi neljän eri varustetason myötä. Fresh, Comfort, Style ja N-line

 Fresh varustetasoon kuuluu mm:

 • Manuaalinen ilmastointi
 • Bluetooth Handsfree ja audio
 • Törmäyksenvälttämisavustin
 • Kaistallapitoavustin
 • Kaukalovaloavustin
 • Vakionopeussäädin

Muut varustetasot ja täydelliset vakiovarusteluettelot hinnastosta. 

 

Digitaalinen ja aina ajantasalla

Bluelink®-mobiilisovelluksella* voit tarkistaa, ovatko auton ovet auki vai lukittuna, ja tarvittaessa avata tai lukita ne. Voit myös tarkistaa sovelluksesta, mihin auto pysäköity. Jos joku yrittää murtautua autoosi, saat siitä ilmoituksen puhelimeen.

Hyundai LIVE-palvelun* kautta autossa on käytettävissä ajantasaiset liikenne- ja säätiedot, pysäköintialueet ja huoltoasemien tiedot. Säätiedot LIVE-palveluihin toimittaa suomalainen Vaisala.

*Vakiovarusteena Style- ja N Line-malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin.

 

Kookas digimittaristo

7-tuumainen digitaalinen mittaristo* näyttää ajonaikaista tietoa helposti suoraan kuljettajan näkökentässä. Mittariston keskellä voidaan näyttää kuljettajan valinnan mukaan nopeus, navigoinnin opastus, aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät tai hybridimalleissa energiavirtaus.

 

Isompi kosketusnäyttö

Suuri, 10,25-tuumainen kosketusnäyttö* helpottaa eri toiminnallisuuksien käyttöä, kuten navigointia ja puhelimen peilaamista Apple CarPlayn tai Android Auton kautta auton keskinäytölle.

 

Kolme ajotilaa

Mittariston väri vaihtuu valitun ajotilan mukaan. Kun ajotilaksi on valittu normaali, väri on sininen, kuten kuvassa. Eco-ajotilan tunnusväri on vihreä, ja Sport-tilan väri on punainen.

 

Uusin Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia

Hyundai SmartSense tarkoittaa kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta rennonpaa ja antavat mielenrauhaa sekä sinulle että rakkaillesi.

Tutustu turvavarustelun kohokohtiin alta tai katso tarkemmat tiedot i30:n hinnastosta.

 

Suorituskyky ja taloudellisuus tasapainossa

Hyundai i30 -mallistoon on tarjolla kolme erilaista bensiinimoottorivaihtoehtoa. Hatchbackiin ja Wagoniin on saatavilla 1.5 DPi ja 1.0 T-GDi -moottorit käsivalintaisella vaihteistolla sekä 1.0 T-GDi ja 1.5 T-GDi -moottorit 7-vaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla. Fastback-mallin moottori on aina 1.5 T-GDI 48V Hybrid 7DCT kaksoiskytkinautomaatilla. Myös 1.0 T-GDI -moottorin saa 48V:n kevythybridinä.

 


 

Hyundai i 30 wagon

Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon- farmari tarjoaa erinomaiset tilat suuremmankin perheen tarpeisiin. 

 

Reilusti tavaratilaa

Käytännöllistä ja mukavaa – tavaratilaa on 602 litraa. Lisää tilaa saat kaatamalla takapenkin selkänojan joko osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1 650 litraa. Suksia tai muita pitkiä esineitä voi kuljettaa avaamalla takaselkänojassa olevan keskikyynärnojan yhteydessä olevan suksiluukun*, ja tilaa jää vielä neljälle matkustajalle.

*Lisävarusteena Style- ja N Line-malleihin

Tyylikkäät ja käytännölliset sisätilat

i30 Wagon on suunniteltu tilavuutta ja monipuolisuutta ajatellen – unohtamatta kuitenkaan tyyliä. Sisustan yksityiskohdat vangitsevat katseen, ja korkealaatuiset pinnat hemmottelevat matkustajia. Uudet värit ja verhoiluvaihtoehdot sekä uusin multimediatekniikka kutsuvat sinut nauttimaan turvallisesta ja mukavasta matkanteosta.

 


 

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastbackin tavaratilan luukku aukeaa koko takalasin pituudelta, joten ostokset ja matkatavarat pystyy laskemaan helposti kookkaaseen tavaratilaan.

Dynaaminen ajettavuus ja ulkonäkö

i30 Fastbackissa on matalammalle säädetty jousitus, joka parantaa sekä auton ulkonäköä että käsiteltävyyttä. Hyundai i30 Fastbackin uudet ylelliset verhoilumateriaalit, herkulliset värivaihtoehdot ja uusin multimediatekniikka tekevät ajokokemuksesta ainutlaatuisen. Auto hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia tilavuudellaan ja mukavuudellaan, jolle on vaikea löytää vertaista.

Käytännöllisyys kohtaa tyylin

Hyundai i30 Fastbackin suunnittelussa muotoilu ei ole ajanut käytännöllisyyden edelle, vaan tyylikäs kori kätkee sisälleen käytännölliset ja mukavat sisätilat. Tavaratilaa autossa on 405 litraa, tai takaistuimet kaatamalla 1 306 litraa.


 

Hyundai i30 Hatchback

Klassisen tyylikäs i30 Hatchback

Uudistunut Hyundai i30 Hatchback on näyttävä ja näppärä keskikokoinen perheauto. Kolmiulotteinen etusäleikkö korostaa leveää, modernia keulaa. Tyylikkäät V:n muotoiset led-päiväajovalot* ja uudelleen muotoillut ajovalot viimeistelevät ilmeen.

*Vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin.

 


 

Hyundai i 30 N-line

Urheilullinen N Line tarjolla koko mallistoon

Urheilullinen N Line -varustetaso on saatavana niin i30 Wagoniin, Fastbackiin kuin Hatchbackiinkin. N Line -varustelu tuo autoon joukon tyylikkäitä muotoilullisia yksityiskohtia, jotka takaavat ettei auto jää liikenteessä huomaamatta.

 • Leveämpi etusäleikkö
 • 18 tuuman vanteet
 • N Line - tunnus 

Valmiina matkaan

N Line -istuimet antavat hyvän sivuttaistuen ja mukavan ajoasennon löytämistä helpottavat säädettävät reisituki ja ristiseläntuki. N Line -malliin on saatavana perferoitu nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja teräkspintaiset polkimet. Vaihteenvalitsimen nahkaisesta kädensijasta saa napakan otteen, ja punaiset yksityiskohdat lisäävät urheilullista tunnetta.

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot