Etusivu Uudet autot Kia Kia e-Soul - Ajankohtaista Wetterillä

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Modernit linjat, raikkaat värit ja tekniset yksityiskohdat erottavat uuden Kia e-Soulin massasta. Uusi Kia e-Soul tarjoaa sinulle pitkän toimintasäteen, helpon latauksen ja herkän kiihtyvyyden nykyaikaisessa tunnelmassa, jossa ainoa äänekäs asia on valitsemasi musiikki.

Lisäksi voit valita seitsemästä yhtenäisestä koriväristä ja seitsemästä kaksisävyisestä kori/katto- ja peiliyhdistelmästä meiluisat. Erityiset 17-tuumaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät sähköistävän ulkonäön.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Tyylikäs sähköauto  Modernit linjat, raikkaat värit ja tekniset yksityiskohdat erottavat uuden Kia e-Soulin massasta.

Tyylikäs sähköauto

Modernit linjat, raikkaat värit ja tekniset yksityiskohdat erottavat uuden Kia e-Soulin massasta. Valitse jokin seitsemästä yhtenäisestä koriväristä ja seitsemästä kaksisävyisestä kori/katto- ja peiliyhdistelmästä. Erityiset 17-tuumaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät sähköistävän ulkonäön.

 

Yksilöllistä mukavuutta

Omalle käsityksellesi mukavuudesta, tyylikkyydestä ja värisävyistä on runsaasti tilaa. Erityinen tunnelmavalaistus vaihtuu valitsemasi musiikin mukaan ja heijastuu metalliväripaketissa punaisena, vihreänä tai kultaisena. Nahkaviimeistely lisää tyylikkyyttä lämmitettyihin ja ilmastoituihin etuistuimiin ja lämmitettyihin takaistuimiin.

 

Valoa elämään

Uuden Kia e-Soulin valaistus on huippuluokkaa. Siinä on LED-ajovalot ja LED-päivävalot, LED-sumuvalot ja LED-takavaloumpiot. Haluatko lisää? Käytössä on myös taittuviin kiiltävän mustiin sivutaustapeileihin sijoitetut LED-suuntavilkut. Näe ja tule nähdyksi!

 


 

Hiljaisen vaikuttava

Puhtaan sähkömoottorin tehosta voi nauttia ilman moottorin melua ja tärinää. Vaihteita ei tarvitse vaihtaa, nauti vain herkästä kiihtyvyydestä. Sähköinen vääntö kiihdyttää nollasta sataan vain 7,6 sekunnissa. Uuden Kia e-Soulin huippunopeus on 167 km/h.

 

Ajotilan asetukset

Valitse ajotilaksi Eco+, Eco, Comfort tai Sport. Kullakin ajotilalla voit asettaa erilaisen energiankulutustason ja tehokkuuden: järjestelmä säätää väännön, nopeuden, regeneroinnin ja ilmastoinnin haluamiksesi.

 

Älykäs jarrutusenergian talteenotto

Aina kun hidastat vauhtia, regeneratiivinen jarrutus ottaa talteen osan auton kineettisestä energiasta ja syöttää sen takaisin akkuun. Kun mukautuva vakionopeussäädin on päällä, jarrutusenergian talteenoton taso säätyy edellä ajavan auton nopeuden mukaan. Valitse yhden polkimen ajotapa ja voit jarruttaa vain nostamalla jalkaasi kaasupolkimelta.

 

Apulaitetila

Apulaitetila on sähköautoissa harvinainen toiminto. Sen avulla voit käyttää auton tehokasta akkua moottorin ollessa pois päältä. Voit käyttää sillä USB:tä, 12 V:n pistoketta, sisävaloja sekä audio- ja ilmastointilaitteita. Erinomainen toiminto retkeilyyn tai osaksi älykästä kotiverkkoa.

 


 

TEKNOLOGIA JA TURVALLISUUS

DRIVE WiSE

Advanced Driver Assistance Systems -turvallisuusvarusteet sekä Kia DRIVE WISE -teknologiat tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rentouttavampaa. Voit unohtaa stressin ja häiriötekijät ja todella nauttia uuden Kia e-Soulin ajamisesta.

 

Mukautuva kaistallapitoavustin

Tekee ruuhkissa ajamisesta turvallisempaa ja helpompaa.

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

Järjestelmä tarkkailee edessä olevaa tietä mahdollisten vaaratilanteiden välttämiseksi.

 

Mukautuva vakionopeussäädin

Toiminto on saatavilla Stop and Go -järjestelmän kanssa. Tee ruuhkassa ajamisesta mukavaa.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot