Etusivu Uudet autot Kia Kia EV6 GT - Ajankohtaista Wetterillä

Kia EV6 GT

Kia EV6 GT

Voimakas muotoilu ja hienostuneet yksityiskohdat

Kia EV6 GT:n urheilulliset yksityiskohdat ja määrätietoinen leveä ulkonäkö antavat rohkean vaikutelman. Autossa on huomiota herättävä konepelti, omaleimainen GT-säleikkö ja puskuri sekä voimakkaasti muotoiltu kori. Tämä crossover ei ujostele näyttää urheilullisuuttaan. Jokainen ajomatka on elämys.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

KIA EV6GT

Kia EV6 GT. Selkeys on valttia.

EV6 GT on suunniteltu säväyttämään. Se on moderni ja urheilullinen crossover, joka on vaikuttava ilmestys tien päällä. Autossa on huomiota herättävä konepelti, omaleimainen GT-säleikkö ja puskuri sekä voimakkaasti muotoiltu kori, uudet LED-ajovalot, uniikit takavaloumpiot ja paljon muuta.

.

EV6 GT - juuri sinua varten

Urheilullisen ulkonäkönsä ja konepellin alla olevan tehon lisäksi tässä crossover-mallissa on uniikit varusteet. Voit varmistaa, että auton viimeistely on itsesi näköinen.

 

E-GMP -alusta

Uusi alusta tarjoaa uusia mahdollisuuksia.

Uusi E-GMP-alusta tarjoaa uusia mahdollisuuksia sinulle kuljettajana ja meille kehittäjinä. Se tehostaa suorituskykyä, vahvistaa muotoilua ja tekee matkustamosta entistä tilavamman. Se on suunniteltu inspiroimaan kaikkia aisteja ajaessasi.

 

Tehokas ja sporttinen

Urheilullisen ulkonäön lisäksi Kia EV6 GT tarjoaa myös urheilullista tehokkuutta. Tämä täysin sähköllä toimiva crossover kiintyy nollasta sadan kilometrin tuntivauhtiin 3,5 sekunnissa ja sen huippunopeus on vaikuttava 260 km/h.

 

Tilava ja inspiroiva

Autossa on runsaasti tilaa, ergonomia on erinomainen ja viimeistely huippuluokkaa. Tämä näkyy esimerkiksi kuppimallisissa etuistuimissa, joissa on metallinen GT-logo. Istuimet ovat erittäin kevyet ja tarjoavat erinomaisen sivuttais- ja selkätuen, joten ne sopivat erinomaisesti sekä vauhdikkaaseen ajoon että pitkille matkoille.

 

Kia EV6 GT käyttää uuden sukupolven 77,4 kWh:n pitkän toimintamatkan akustoa, jossa on 800 V:n pikalatausmahdollisuus. Tämä tarkoittaa, että voit ladata akun 10 % latauksesta 80 %:n lataukseen vain 18 minuutissa 1 ja kun akku on täysin ladattu, autolla voidaan ajaa jopa 406 km 2 .


 

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot