Etusivu Uudet autot Kia Kia EV9 - Ajankohtaista Wetterillä

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV9

Kian ‘Opposites United’ -muotoilufilosofiasta inspiroitunut Kia EV9 yhdistää luonnon ja nykyaikaisuuden luodakseen muotoilun, joka yhdistää vahvan ja kyvykkään SUV:n sähköauton rauhallisuuteen. Rohkea ja ainutlaatuinen muotoilu uudelleenmäärittää standardit, luodakseen uusia polkuja tulevaisuuden SUV-sähköautoille.

 

Katso Kia EV9 hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Kia EV9 SUV

Kia EV9. Muokkaa tapaamme liikkua.

Kia EV9 yhdistää luonnon ja nykyaikaisuuden luodakseen muotoilun, joka yhdistää vahvan ja kyvykkään SUV:n sähköauton rauhallisuuteen. Rohkea ja ainutlaatuinen muotoilu uudelleenmäärittää standardit, luodakseen uusia polkuja tulevaisuuden SUV-sähköautoille.

 

Bold for nature

Ulkoasussa hyödynnetään luonnon ja aineellisen maailman elementtejä. Yksinkertaiset selkeät linjat ja runko huokuvat itsevarmuutta, selkeyttä ja rauhallisuutta, kun taas sivuprofiilin monikulmainen muotoilukieli välittää kiistattoman vahvan SUV-identiteetin poikkeuksellisella aerodynaamisella tehokkuudella.

 

Technology for life

Sisustus toteuttaa uusia mahdollisuuksia liikkumiseen innovatiivisella suunnittelulla, joka takaa tilan ja mukavuuden lisäksi intuitiivisen vuorovaikutuksen ihmisten ja teknologian välillä.

 

Kia EV9 maailman ensi-ilta on pian täällä.

Ole ensimmäinen, joka todistaa uuden Kia EV9 -mallin suorituskykyä, tekniikkaa ja tyylikkyyttä. Ensi-ilta nähdään maaliskuun lopulla.