Etusivu Uudet autot Kia Kia EV9 - Ajankohtaista Wetterillä

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV 9 on vuoden auto 2024!

Kian ‘Opposites United’ -muotoilufilosofiasta inspiroitunut Kia EV9 yhdistää luonnon ja nykyaikaisuuden luodakseen muotoilun, joka yhdistää vahvan ja kyvykkään SUV:n sähköauton rauhallisuuteen. Rohkea ja ainutlaatuinen muotoilu uudelleenmäärittää standardit, luodakseen uusia polkuja tulevaisuuden SUV-sähköautoille. Ole ensimmäinen, joka todistaa uuden Kia EV9 -mallin suorituskykyä, tekniikkaa ja tyylikkyyttä. 

  • Toimintamatka jopa 563km (WLTP)

 

Katso Kia EV9 hinnasto

 

KIA EV9 voitti World Car of the Year -kilpailussa New Yorkissa sekä vuoden 2024 parhaan auton että parhaan sähköauton tittelit. Kisan tuomaristona toimi yli 100 autotoimittajaa yli 32 maasta.

KIA EV9 saavutti ensimmäisen sijan myös Naisten vuoden auto -kisassa (Women’s Worldwide Car of the Year) ja on hiljattain menestynyt myös Euroopassa, missä se sijoittui neljänneksi Euroopan vuoden auto - kilpailussa. Suomessa KIA EV9 saavutti finaalisijan vuoden auto -kilpailussa.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Kia EV9 SUV

Kia EV9. Muokkaa tapaamme liikkua.

Kia EV9 yhdistää luonnon ja nykyaikaisuuden luodakseen muotoilun, joka yhdistää vahvan ja kyvykkään SUV:n sähköauton rauhallisuuteen. Rohkea ja ainutlaatuinen muotoilu uudelleenmäärittää standardit, luodakseen uusia polkuja tulevaisuuden SUV-sähköautoille. Kia EV9 yhdistää kahden autotyypin parhaat puolet. Se on kestävä ja huomiota herättävä maastossa. Lisäksi se on ketterä sähköauto joka sopii loistavasti kaupunkiympäristöön.

 

Lataaminen & toimintamatka

Mukavuutesi on uudessa Kia EV9-mallissa etusijalla. Auton voi ladata ultranopeasti jopa 220 km:n ajomatkaa varten vain 15 minuutissa julkisella latauspisteellä. Korkeajännitteinen suuren kapasiteetin akku turvaa tarpeesi. Vaikuttava toimintamatka mahdollistaa matkustamisen niin pitkälle kuin tiet ja mielikuvituksesi sallivat.

 

Turvallisuusominaisuudet

Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että sinä ja matkustajasi olette turvassa. Riskit on minimoitu ja kaikki tarvittavat varotoimet on tehty. Uusi Kia EV9 käyttää kehittyneitä ja intuitiivisia turvallisuustoimintoja tuodakseen autonomisen ajamisen jälleen askeleen lähemmäs ja suojatakseen sinua ja autosi lähellä olevia ajamisen ja pysäköinnin aikana.

 

Yhteydet kunnossa

Täydellisellä automatkalla tiedät, että sinulla on kaikki tarvitsemasi oikealla paikallaan. EV9-mallissa on runsaasti toimintoja, jotka helpottavat kiireisen ihmisen elämää tien päällä. Kaikki olennainen näkyy suurilla ja selkeillä näytöillä. Äänentoistojärjestelmä ympäröi sinut haluamallasi musiikilla. Runsaat latausvaihtoehdot pitävät kaikki matkustajat tyytyväisinä.

 

Bold for nature

Ulkoasussa hyödynnetään luonnon ja aineellisen maailman elementtejä. Yksinkertaiset selkeät linjat ja runko huokuvat itsevarmuutta, selkeyttä ja rauhallisuutta, kun taas sivuprofiilin monikulmainen muotoilukieli välittää kiistattoman vahvan SUV-identiteetin poikkeuksellisella aerodynaamisella tehokkuudella.

 

Technology for life

Sisustus toteuttaa uusia mahdollisuuksia liikkumiseen innovatiivisella suunnittelulla, joka takaa tilan ja mukavuuden lisäksi intuitiivisen vuorovaikutuksen ihmisten ja teknologian välillä. Kun siirrymme kohti kestävämpää ja vastuullisempaa autoilua, teemme pieniä ja suurempia valintoja sen tueksi. EV9 asettaa vastuullisuuden etusijalle tarkkaan harkituilla sisustusmateriaaleillaan.

 


 

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot