Etusivu Uudet autot Kia Kia Niro - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Niro

Kia Niro

Kia Niro

Valitse Hybrid, Plug-in Hybrid tai täyssähkö

Eteenpäin katsoville ja niille, jotka haluavat avoimesti kokeilla uutta ja kestävää vaihtoehtoa. Tämä crossover-malli on täynnä innovaatioita. Sen kori on muotoilultaan rohkea ja vakuuttava. Sisätilat ovat tilavat mutta minimalistiset. Auton moderni teknologia, liitettävyys ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Valitse joko täysin sähköinen Niro EV, Niro hybridi tai ladattava Niro-hybridiauto.

 • Täyssähköversion toimintamatka sähköllä jopa 460 km
 • Lataushybridiversion toimintamatka sähköllä jopa 65 km
 • Katso Kia Niro hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Täysin uuden Kia Niron virtaviivainen ja räväkkä ulkomuoto ikonisesta etusäleiköstä Heartbeat-päiväajovaloihin vangitsee katseet takuuvarmasti.

Rohkeasti eteenpäin

Täysin uuden Kia Niron virtaviivainen ja räväkkä ulkomuoto ikonisesta etusäleiköstä Heartbeat-päiväajovaloihin vangitsee katseet takuuvarmasti. Yksilöllisyyttä korostaa myös mattapintaa ja kiiltävää pintaa yhdistelevä kaksisävyinen etusäleikkö. Sen kuusikulmainen kuviointi näyttää futuristiselta ja tekniseltä joka kulmasta. Voimakkaat kylkilistat tekevät autosta leveän näköisen.

 

Erottuvat Crossover-sivuprofiilin yksityiskohdat

Täysin uuden Kia Niron sivuprofiili on suunniteltu yksinkertaisen linjakkaaksi ja varustettu rohkeilla yksityiskohdilla. Autossa on uniikit kylkilistat, jotka tekevät siitä persoonallisen. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty kaksisävyinen kori, jossa on joko korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat ja takaosassa tyylikäs Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

 

Voimaa ja itsevarmuutta uhkuva takaosa

Rohkea ja tyylikäs: Takaosan yksinkertaiseen ja tyylikkääseen muotoiluun kuuluvat bumerangin muotoiset takavalot, Heartbeat-muotoillut valot, kestävä liukulevy sekä voimakas mutta yksinkertainen puskuri. Takaosa täydentää auton keulan tyylikästä linjakkuutta ja uniikki C-pilari parantaa aerodynamiikkaa.

 


 

Tervetuloa uusi sähköinen aikakausi

 

Sähköistä tulevaisuutesi. Aina kun tarvitse virtaa, Vehicle-to-device tulee avuksi. Täysin uusi Kia Niro EV.

 

Voimalinjat

Yksi Niro. Kolme innovatiivista mallia. Minkä sinä valitset?

Nauti ekologisesta ajosta ja mielenrauhasta. Kolmen voimalinjavaihtoehdon kehittyneiden teknisten ratkaisujen ansiosta uudet Kia Niro -mallimme tarjoavat vapautta kaikille ajomatkoille. Ilman kompromisseja.

 

Kokonaisvaltaista innovaatiota. Lähtemätön vaikutus - Kia Niro EV

 • 64.8 kWh Akku
 • CCS-latausliitäntä
 • Toimintamatka 460 km* (WLTP yhd.)
 • Optimaalinen energiankulutus
 • Vetokyky jopa 750kg
 • Akuston esilämmitys

 

Helposti hybridillä. Yhdistä kahden tekniikan parhaat puolet - Kia Niro Hybrid

 • Akku: Hybridi: 1.32 kWh
 • Uudet Eco-toiminnot
 • CO2-päästöt 101-107
 • 1.6 GDI HEV – 141 HV - DCT6 - 2. sukup.

 

Nauti joka ajomatkasta omilla ehdoillasi - Kia Niro Plug-In Hybrid

 • Akku: Plug-In Hybrid: 11.1 kWh
 • Ekologinen
 • CO2-päästöt 19-23
 • 1.6 GDI PHEV – 183 HV - DCT6 - 2. sukup.

 


 

Huolehdi vähemmän, nauti enemmän

Kia Niron sähkö- ja hybridiautoissa on myös kehittyneet DriveWise-ajoavustinjärjestelmät matkustajien ja jalankulkijoiden turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi. Miten? Auttamalla kuljettajaa pysymään keskittyneenä ja tietoisena ympäristöstään ajon aikana, tarkkailemalla mahdollisia vaaratilanteita ja varoittamalla kuljettajaa sekä puuttumalla tilanteeseen tarvittaessa. Tilaa todelliselle ajonautinnolle.

 

Niin mukava, että et haluaisi poistua.

Laadukas ja houkutteleva: Täysin uuden Kia Niron ohjaamo ja koko matkustamo on uudistettu ajomukavuuden viemiseksi uudelle tasolle. Käytössä on runsaasti älykästä teknologiaa, jonka tarkoituksena on helpottaa kuljettajan elämää ja parantaa kaikkien matkustajien mukavuutta.

 

Tehokkaampaan ja miellyttävämpään ajoon

Runsaat tekniset innovaatiot lisäävät käsittelyn herkkyyttä ja tekevät ajokokemuksesta erittäin miellyttävän. Näihin kuuluvat Eco- ja Sport-tilat, jotka auttavat mukauttamaan ajon kulloisenkin ajopinnan mukaan.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot