Etusivu Uudet autot Kia Kia Picanto - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Picanto

Kia Picanto

Kia Picanto

Kokoluokaltaan kompakti, hauska luonnostaan ja tyylitietoisuus, uusi Kia Picanto on ylpeä ominaisuuksistaan. Lihaksikas muotoilu joka on saanut inspiraationsa suosituista Kian crossover-malleista, uusi Kia Picanto X-Line on ilo silmälle. Lisäksi voit valita juuri sinulle sopivan varustepaketin. Valittavissa on näyttävät LX- ja EX-varustetasot sekä urheilullinen GT-Line varustetaso.

 

Katso Kia Picanto hinnasto. 

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 


 

Lihaksikas muotoilu joka on saanut inspiraationsa suosituista Kian crossover-malleista, uusi Kia Picanto X-Line on ilo silmälle.

 

Inspiraationa crossover

Lihaksikas muotoilu joka on saanut inspiraationsa suosituista Kian crossover-malleista, uusi Kia Picanto X-Line on ilo silmälle. Yhdistämällä parhaat puolet kaupunkiominaisuuksista ja urheilullisista SUV-malleista, X-Line mallissa on korkeampi ajoasento paremman näkyvyyden takaamiseksi ja tilavat sekä mukavat sisätilat.

 

Rohkea ulkoasu

Dynaaminen etupuskuri integroiduilla sumuvaloilla ja tyylikäs Tigernose-etusäleikkö kaksoisprojektio-ajovaloilla ja LED-päiväajovaloilla, näyttävät rohkeutta ja suuntaa. Takaosan näyttävä puskuri ja auton huomiota herättävät 16" kevytmetallivanteet, antavat lähtemättömän vaikutuksen.

 

Mukavat sisätilat

Korkeasta ajoasennosta, nahkaisiin istuimiin, istu alas ja nauti uuden Kia Picanto X-Linen sisätiloista.

 

1,2 DPI (82 hv)

Valmis dynaamiseen ajoon? Uusi Kia Picanto X-Line sisältää kompaktin mutta tehokkaan moottorin joka on tehokas ja taloudellinen.

 

Huomiota herättävä ulkonäkö

Kokoluokaltaan kompakti, hauska luonnostaan ja tyylitietoisuus, uusi Kia Picanto on ylpeä ominaisuuksistaan. Auton tyylikäs muotoilu, ilmeikäs keula ja LED-päiväajovalot tekevät nuorekkaan vaikutelman. Kun autoa katsoo, tekee jo mieli päästä matkustamoon istumaan ja liikkeelle kohti seuraavaa kohdetta.

 

Löydä tyylisi

Mikä onkaan parempi tapa tuoda lisää hauskuutta uuteen Kia Picantoon, kuin valita autoon juuri sinulle sopiva varustepaketti. Valittavissa on näyttävät LX- ja EX-varustetasot sekä urheilullinen GT-Line varustetaso. X-Line varustetaso saatavilla myöhemmin.

 

Tasokkaat sisätilat

Kia Picanto ilahduttaa tyylikkäillä yksityiskohdillaan. Tutustu tilavaan matkustamoon, jonka keskiössä on älykkäästi suunniteltu kojelauta, jossa on tyylikäs satiinikrominen reunus. Anna sitten silmiesi siirtyä värikkäsiin yksityiskohtiin ja linjakkaisiin tuuletussuulakkeisiin. Eikö elämä ole ihanaa?

 

Nauti hienostuneista sisätiloista

Pidätkö hienostuneesta yleisilmeestä? Oletko urheilullinen? Nauti Kia Picanton tyylikkäästä ja laadukkaasta sisätilasta. Kia Picanto on täynnä upeita yksityiskohtia.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot