Etusivu Uudet autot Kia Kia ProCeed - Ajankohtaista Wetterillä

Kia ProCeed

Kia ProCeed

Kia ProCeed

Kia ProCeed on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat tehoa ja suorituskykyä. Autossa on helppokäyttöistä teknologiaa, jonka avulla pysyt aina yhteydessä elämään, ihmisiin ja kaikkeen sinulle tärkeään, kun olet tien päällä.

 

Katso Kia ProCeed hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Kun istut kuljettajan paikalla, edessäsi on GT-logolla varustettu urheilullinen ohjauspyörä, yläpuolellasi panoraama-kattoikkuna ja sormiesi ulottuvilla suuret HD-näytöt.

Uutta kaikilla osa-alueilla

Autossa on ikoninen etusäleikkö ja siipimäisen alaosan kromatut koristeet, sisätiloissa punaiset yksityiskohdat ja GT-logo. Lisäksi autossa on näyttävät puskurit, innovatiiviset LED-ajovalot, LED-sumuvalot ja nuolimaiset LED-päiväajovalot. Jokainen ProCeedin etuosan yksityiskohta on suunniteltu uudelleen auton urheilullisen luonteen ilmaisemiseksi.

 

Vakuuttavaa GT-urheilullisuutta myös takaa päin

ProCeedin uniikki korirakenne ja urheilullinen GT-luonne tekevät takuulla vaikutuksen, etenkin takaa päin. Erottuvia LED-takavaloja ja takaluukun ProCeed-kirjoitusta täydentää nyt tyylikäs takapuskuri, jossa on uusi punaisilla yksityiskohdilla varustettu kiiltävän musta urheilullinen ilmanohjain. Ulkoasun viimeistelevät pyöreät kromatut tuplapakoputket.

 

Hienostunut ulkonäkö ja tuntuma

Astu tyylikkääseen matkustamoon, jossa on hyvin sijoiteltua korkealuokkaista teknologiaa, jonka avulla pysyt yhteydessä edessä olevaan tiehen ja ympäröivään maailmaan. Lisäksi autossa on punaisilla tikkauksilla pehmeät mokkanahkaiset urheiluistuimet ja musta kattoverhoilu. Kun istut kuljettajan paikalla, edessäsi on GT-logolla varustettu urheilullinen ohjauspyörä, yläpuolellasi panoraama-kattoikkuna ja sormiesi ulottuvilla suuret HD-näytöt.

 

Vaikuttavaa viimeistelyä

ProCeedin korimalli tarjoaa Combi-mallin monipuolisuuden ja tilavuuden ja coupé-mallin huomiota herättävän tyylikkyyden. Nopeasti laskeva kattolinja ja korin virtaviivaiset muodot korostavat auton urheilullisuutta. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään vakiovarusteisiin kuuluviin upeisiin 18-tuumaisiin kevytmetallivanteisiin, joissa on punaiset pölykapselit ja punaiset jarrusatulat, kokonaisuus on vaikuttava.

 

 


 

Kia ProCeedin varustetasot

 

Kia ProCeed on tehokas auto kaikille niille, jotka pitävät suorituskyvystä eivätkä halua tehdä kompromisseja. Kohta voit mennä minne vain haluat.

 

Kia ProCeed GT-Line

Kia ProCeed GT-Line on luoville ihmisille sopiva auto. Jokaisesta ajomatkasta tulee seikkailu.

 

Kia ProCeed GT

ProCeed GT tarjoaa tyylikkyyttä ja teknologiaa, joka on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä tulevaan ajomatkaan ja ympäröivään maailmaan.

 


 

Nauti ProCeed-mallin monipuolisuudesta ja tavaratilasta yhdistettynä GT-Line-mallin rohkeaan urheilulliseen tyyliin.

 

Teknologia ja turvallisuusominaisuudet

  • Moottoritieavustin
  • Mukautuva vakionopeussäädin ja Stop & Go
  • Mukautuva kaistallapitoavustin
  • Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä
  • Risteävän liikenteen törmäyksenestojärjestelmä
  • Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä
  • Lisää teknologiaa, joka auttaa sinua ajamaan vakaasti moottoritiellä.

 

Moottoritieavustin auttaa ProCeediä pitämään turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja pitää auton keskellä kaistaansa moottoritiellä. Samaan aikaan se kontrolloi ohjausta, kiihdytyksiä ja hidastuksia, kun auto on kaistallaan. Kaarretoiminto käyttää navigointijärjestelmän tietoja yhdessä tämän järjestelmän kanssa tunnistaakseen edessä olevat kaarteet. Tarvittaessa se hidastaa ajonopeutta ja kaarteesta poistuttaessa palaa asetettuun nopeuteen.

 

Vaivatonta ajoa ylläpitämällä turvallista etäisyyttä suoraan edessä kulkevaan ajoneuvoon.

Järjestelmä 5 pyrkii ylläpitämään kuljettajan määrittämän ajonopeuden ja laskee suoraan edessä kulkevan ajoneuvon suhteellisen sijainnin ja ajonopeuden hyödyntämällä etukameraa ja etututkaa, jotta etäisyys pysyy turvallisena. Järjestelmä ohjaa kiihdytyksiä ja hidastuksia varmistaakseen, että Kia ProCeedisi pysyy aina turvallisella etäisyydellä edellä ajavasta ajoneuvosta. Kia ProCeedisi pysähtyy, kun edellä oleva ajoneuvo pysähtyy. Kun edellä kulkeva ajoneuvo lähtee jälleen liikkeelle, myös oma autosi lähtee automaattisesti liikkeelle.

 

Pitää sinut keskellä kaistaasi.

Mukautuva kaistallapitoavustin käyttää tuulilasikameraa valvoakseen kaistamerkintöjä tai edellä ajavaa ajoneuvoa varmistaakseen, että ProCeedisi pysyy kaistan keskellä. Saatavilla kaikkiin malleihin, joissa on manuaalinen tai DCT-vaihteisto.

 

Varoittaa katvealueella sijaitsevista ajoneuvoista ja puuttuu tilanteeseen tarvittaessa.

Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä käyttää tuulilasikameraa ja takakulmatutkia valvoakseen muiden ajoneuvojen suhteellista sijaintia ja ajonopeutta auton sivulla tai katveessa. Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen riskin törmäykseen muiden ajoneuvojen kanssa, se varoittaa merkkikuvakkeilla ja -äänillä ja saattaa automaattisesti puuttuu tilanteeseen, jotta auto pysyy kaistallaan ja törmäys vältetään.

 

Varoittaa sinua esteistä peruutettaessa ja puuttuu asiaan tarvittaessa.

Kun peruutat pois pysäköintipaikasta tai pihatieltä, tutkapohjainen risteävän liikenteen takatörmäyksenestojärjestelmä varoittaa sinua visuaalisin ja auditiivisin hälytyksin mahdollisesta lähestyvästä liikenteestä ja pyrkii tarvittaessa estämään törmäyksen.

 

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä

Järjestelmä havaitsee keskittymisesi herpaantumisen seuraamalla ohjauspyörän liikettä, kiihdytystä ja matkan kokonaiskestoa. Jos keskittymistasosi vaikuttaa heikolta, se antaa visuaalisen ja auditiivisen varoituksen. Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä sisältää myös liikkeelle lähtevän ajoneuvon varoitusjärjestelmän, joka varoittaa sinua myös, jos esimerkiksi liikenneruuhkassa edellä ajava auto lähtee eteenpäin, etkä lähde liikkeelle.

 


 

Tehokas ja sporttinen

Nauti ProCeed-mallin monipuolisuudesta ja tavaratilasta yhdistettynä GT-Line-mallin rohkeaan urheilulliseen tyyliin. Ohjaamossa on urheilullinen vaihteenvalitsimilla varustettu ohjauspyörä, GT-Line-logolla koristellut kuppi-istuimet ja monipuoliset mukavuusominaisuudet. Lisäksi autossa on 17-tuumaiset kevytmetallivanteet vakiona ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet lisävarusteena. Äkkiä kaikista ajomatkoista tuleekin seikkailuja.

 

Ajoon lähteminen on nyt helpompaa kuin milloinkaan.

Ovatko kätesi täynnä? Tavaratilan lastaaminen on helppoa älykkään sähkötoimisen takaluukun ansiosta. Pidä älyavain taskussasi tai laukussasi, jolloin takaluukku aukeaa automaattisesti, kun tulet sen lähelle. Älyavaimen avulla pääset myös sisään ProCeedisi ovien lukkoja avaamatta ja voit käynnistää moottorin käynnistyspainikkeella.

 

Integroitu muistijärjestelmä

Paina kuljettajan ovipaneelin painiketta, jolloin Kia ProCeedisi muistaa tarkalleen omat kuljettajan istuimen asetuksesi, vaikka joku toinen olisi istuimen asetuksia muuttanut. Näin pääset välittömästi sinulle mukavimpaan ajoasentoon.

 

Ajamisen riemu taattu

Vie ajonautintosi helposti uudelle tasolle painamalla vaihteenvalitsimen vieressä olevaa Sport-painiketta. Sport-tila tuottaa tehostetun kaasupolkimen vasteen ja nopeamman kiihdytyksen, minkä lisäksi se optimoi suorituskyvyn ohitustilanteissa ja varmistaa napakan ohjaustuntuman. Mahdollisimman dynaaminen ajokokemus.

 

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot