Etusivu Uudet autot Kia Kia Rio - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Rio

Kia Rio

Kia Rio

Rion huippuluokan teknologia, kuten edistynyt sähköinen voimansiirto, parannetut ajoavustinominaisuudet ja uusimmat turvallisuusvarusteet, tarjoavat dynaamisen ajokokemuksen, joka pysyy samassa tahdissa kiireisen elämän kanssa.

 

Katso Kia Rio hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 


 

Rohkea, linjakas ja voimakas täysin uusi Kia Rio on urheilullisempi ja innovatiivisempi kuin milloinkaan.

Katseet kääntävä ulkonäkö

Rohkea, linjakas ja voimakas täysin uusi Kia Rio on urheilullisempi ja innovatiivisempi kuin milloinkaan. Aerodynaamiset linjat ja rohkea ulkomuoto kuvastavat hyvin myös auton tehokkuutta. Kian tunnusomainen etusäleikkö, uudet 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ja huikeat LED-päiväajovalot ulottavat Rion tyylikkyyden pienimpiinkin yksityiskohtiin saakka.

 

Modernit sisätilat

Täysin uuden Kia Rion nykyaikainen ohjaamo on vailla vertaansa. Sisätilojen pehmeät materiaalit ja ergonomisesti muotoillut etuistuimet, kuljettajalle suunniteltu ohjaamo ja urheilulliset yksityiskohdat tekevät vaikutuksen. Autossa on paljon mukavuustoimintoja ja kehittynyttä teknologiaa. Matkustamossa on aina yhtä mukavaa.

 

Tilava ja käytännöllinen

Täysin uusi Kia Rio on täydellinen kaupunkiajoon ja tarpeeksi tilava päivittäisiin haasteisiin. Sen sisätilat ovat luokkansa huippua. Erityisesti ystäväsi ja perheesi osaavat arvostaa tilavuutta, joka tekee matkustamisesta rentoa. Taitettavat takaistuimet lisäävät käytännöllisyyttä entisestään. Myös auton 325-litrainen tavaratila on vaikuttavan suuri.

 

Yksityiskohdat ovat tärkeitä

Auto on täynnä älykkäitä yksityiskohtia, jotka tekevät päivittäisestä ajamisesta mukavaa. Uudessa Kia Riossa on mm. LED-ajovalot, jotka valaisevat tien tehokkaasti. Kun ikkunat huurtuvat, automaattinen huurteenpoisto havaitsee sen ja kytkee puhaltimet automaattisesti päälle kirkastaakseen tuulilasin hetkessä. Sateen yllättäessä sadetunnistin käynnistää pyyhkimet välittömästi.

 


 

Mukavuusominaisuudet

Uuden Kia Rion suunnittelussa mukavuus on otettu vakavasti. Kun istut lämmitettävälle etuistuimelle ja tartut lämmitettävään ohjauspyörään kylmänä päivänä tai teet lisätilaa taittamalla takapenkit alas, huomaat auton tyydyttävän tarpeesi. Runsaat kantamukset? Avaa ovi kätevällä Smart Key-avaimella.

 

Informaatio- ja viihdejärjestelmä

Nauti uuden Kia Rion informaatio- ja viihdejärjestelmästä ja liitettävyysominaisuuksista. TomTomin toimittamilla Kian Connected Services -palveluilla näet nopeuskameratiedot, sään ja liikennetiedot. 8-tuumainen suomenkielinen kosketusnäyttö tukee sisäänrakennettua navigointijärjestelmää ja peruutuskameraa. Pysy ajan tasalla ja pidä yhteytesi kunnossa Android Auto™- ja Apple CarPlay™-järjestelmillä – pitäen samalla katseesi tiessä.

 

Kia Connect

Kia Connect vie ajokokemuksesi digiaikaan. Kia Live tarjoaa reaaliaikaisia tietoja missä ajatkin ja uusi Kia Connect-sovellus vie hallintamahdollisuutesi uudelle tasolle tuoden kaiken sormenpäidesi ulottuville.

 

Tehokkuutta elämään

Kia Rio on valmis viemään sinut seuraavaan urbaaniin kohteeseesi. Voit luottaa auton dynaamiseen tehokkuuteen ja uudistetun alustan ketteryyteen. Valittavissa on myös kehittynyt kevythybridivoimalinja, joka lisää ajonautintoasi tehokkaasti, taloudellisuudesta tinkimättä..

 

Moottorivaihtoehdot

Uusi Kia Rio on nyt saatavilla moottorivaihtoehdoilla, jossa tehokkuus ja taloudellisuus ovat täydellisessä tasapainossa. Moottori on nyt saatavilla myös kevythybridinä ja valittavissa on myös 7-vaihteinen DCT-automaattivaihteisto. Hienostunut iMT-manuaalivaihteisto tekee kaupunkiajosta sujuvaa ja nautinnollista.

 

Kevythybridivoimalinja

Uudessa Kia Riossa on vaihtoehtona kehittynyt kevythybridivoimalinja, jolla saat lisää taloudellisuutta jokapäiväiseen ajamiseen. 1.0 T-GDi bensiinimoottori yhdistettynä 48-voltin litium-ioniakulla, mahdollistaa pienemmät kulutuslukemat.

 


 

Teknologia ja turvallisuus

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella

Täysin uuden Kia Rion automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä käyttää etupuskurissa olevaa tutkaa ja tuulilasin kameraa havaitakseen mahdolliset vaaratilanteet, kuten auton eteen tulevat jalankulkijat tai autot. Jos järjestelmä havaitsee vaaran, se varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi tai lieventämiseksi.

Kaistavahti

Kaistavahti tarkkailee kaistamerkintöjä tuulilasin yläosaan asennetulla kameralla. Jos täysin uusi Kia Riosi poistuu kaistaltaan, etkä ole näyttänyt suuntavilkkua, auto antaa varoituksen auttaakseen sinua pysymään kaistallasi.

Mukautuva vakionopeussäädin ja Stop and Go

Stop & Go -toiminnolla varustettu mukautuva vakionopeudensäädin säätelee kameran ja tutkan avulla ajonopeutta ja etäisyyttä edellä olevaan autoon. Edellä ajavan auton vauhdin kiihtyessä myös oma autosi kiihdyttää asetettuun nopeuteen saakka. Kun edessä olevan auton vauhti hidastuu, järjestelmä jarruttaa ja jopa pysäyttää auton turvavälin säilyttämiseksi.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot