Etusivu Uudet autot Kia Kia Sorento - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Sorento

Kia Sorento -mallisto tarjoaa vaikuttavaa tehoa ja taloudellisuutta, rajatonta ajonautintoa ja runsaasti edistyksellisiä sähkökäyttöisiä vaihtoehtoja.

Kia Sorento

Esittelyssä Kia Sorento -mallisto

Tehoa ja taloudellisuutta. Kia Sorento -mallisto tarjoaa vaikuttavaa tehoa ja taloudellisuutta, rajatonta ajonautintoa ja runsaasti edistyksellisiä sähkökäyttöisiä vaihtoehtoja.

Uusimman sukupolven dieselmoottorin ohella valittavissa on taloudellinen ja joustava täyshybridimalli sekä helppokäyttöinen ja käytännöllinen ladattava hybridi. Kaikki malliversiot on varustettu uusimmalla teknologialla, ja ne mukautuvat vaivattomasti erilaisten kuljettajien tarpeisiin. Minkä sinä valitset?

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Kia Sorenton keula herättää kunnioitusta lihaksikkaalla olemuksellaan.

Design - Voimakas, virtaviivainen ja kauniin vakuuttava

 

Voimakas joka suunnasta

Kia Sorenton keula herättää kunnioitusta lihaksikkaalla olemuksellaan. Katseet kiinnittävää etusäleikköä reunustaa kiiltävän musta kromikehys, sporttisessa korinvärisessä puskurissa on siivenmuotoinen ilmanottoaukko ja vaikutelman kruunaa tyylikäs hopeinen etuliukulevy. Uudet kaksois-LED-projektoriajovalot, LED-päiväajovalot ja LED-sumuvalot vahvistavat dynaamisella valokuviollaan auton voimakasta ilmettä.

 

Profiili, joka henkii varmuutta ja voimaa

Huomiota herättävän modernia sivuprofiilia määrittävät konepellistä takavaloihin saakka ulottuvat lihaksikkaan virtaviivaiset linjat. Mattamustat pyöräkotelot, satiinikromatut kylkilistat ja korinväriset kahvat ripauksella satiinikromia korostavat Kia Sorenton rohkean atleettisia linjoja. 20-tuumaiset kevytmetallivanteet vahvistavat jykevää vaikutelmaa

 

Kunnioitusta herättävä, moderni ilme

Uuden Sorenton muotoilu tekee vahvan vaikutuksen myös takaa katsottuna. Pystysuuntaiset LED-takavalot, urheilullisesti muotoiltu, katseet kiinnittävä takaliukulevy ja virtaviivainen, kiiltäväpintainen kattospoileri ovat yksityiskohtia, jotka antavat voimakkaan vaikutelman.

 

Nelivetojärjestelmä

Sorenton nelivetojärjestelmä on suunniteltu takamaan mukavuus niin arkiajossa kuin seikkailuissakin – myös haastavassakin maastossa. Innovatiivinen, jatkuvasti aktiivinen neliveto varmistaa, että Sorenton pito on aina erinomainen myös irtonaisilla tai liukkailla pinnoilla, ja parantaa sivuttaisvakautta kaarteissa.

 

Taloudellisuutta ja joustavuutta

Sorento on ympäristöystävällinen ja taloudellinen niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin. Kehityksen huippua edustava plug-in-hybridijärjestelmä yhdistää bensiini- ja sähkömoottorien parhaat puolet: pitkän toimintamatkan, vähäiset CO2-päästöt ja edulliset käyttökulut. Regeneratiivinen jarrujärjestelmä lataa akkua moottorijarrutuksen tai jarrutuksen aikana maksimoiden taloudellisuuden ja toimintamatkan.

 

Dynaamista hybridiajoa

Taloudellisuutta, vaikuttavaa tehoa ja rajatonta ajonautintoa – uusi Kia Sorento Plug-in Hybrid tarjoaa tämän kaiken samassa paketissa. Suorituskykyistä T-GDi-moottoria tukee sähkömoottori, joka saa virtansa 13,8 kWh:n korkeajänniteakusta. Vaivattoman ajonautinnon takuuna on monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten shift-by-wire-tekniikalla ja kierrettävällä valitsimella varustettu automaattivaihteisto.

 

Koe hybriditeknologia

Nauti huipputeknisestä, ketterästä ja vähäpäästöisestä voimansiirrosta. 1,6-litrainen T-GDi -moottori on yhdistetty sähkömoottoriin, joka saa käyttövoimansa 1,49 kWh:n litiumpolymeeriakusta. Sorento Hybridissä optimaalinen polttoainetaloudellisuus ja vähäiset päästöt ovat ihanteellisessa tasapainossa.

 


 

Voimalinjat

Inspiroivaa voimaa

 

Kia Sorento yhdistää voimakkaan muotoilun vahvaan teknologiaan, joka takaa ihanteellisen tasapainon optimaalisen polttoainetalouden ja nautinnollisen ajoelämyksen välillä.

Minkä vaihtoehdon sinä valitset?

 

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Taloudellinen ja monikäyttöinen niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin. Voimakas muotoilu, vähäinen kulutus, nautinnollinen ajoelämys ja helppo lataaminen.

 • 1.6 T-GDi PHEV -moottori (265 hv)
 • Neliveto
 • 6-vaihteinen automaattivaihteisto
 • 5 tai 7 istuinta

 

Kia Sorento Hybrid

Taloudellisuus kohtaa ajonautinnon. Rohkeaa muotoilua, premium-tason mukavuutta ja paljon kuljettajaa avustavaa teknologiaa.

 • 1.6 T-GDi HEV (230 hv)
 • Etu- tai neliveto
 • 6-vaihteinen automaattivaihteisto
 • 5 tai 7 istuinta

 

Kia Sorento

Todella monipuolinen auto, joka tarjoaa urheilullista tyyliä, premium-tason hienostuneisuutta, monikäyttöistä tilaa ja nautittavan ajoelämyksen.

 • 2.2 CRDi Diesel 202 hv
 • Neliveto
 • Diesel
 • 8-vaihteinen DCT

 


 

Uusi Kia Sorento on varustettu edistyneillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä,6 jotka ennakoivat muuttuvia tieolosuhteita ja reagoivat niihin sekä auttavat havaitsemaan mahdollisia vaaratilanteita.

Turvallisuusominaisuudet

Varustettu uusimmalla turvallisuusteknologialla

 

Uusi Kia Sorento on varustettu edistyneillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä,6 jotka ennakoivat muuttuvia tieolosuhteita ja reagoivat niihin sekä auttavat havaitsemaan mahdollisia vaaratilanteita. Ne auttavat sinua keskittymään ajamiseen ja pitävät sinut aina ajan tasalla muuttuvista olosuhteista parantaen turvallisuutta ja lisäten ajonautintoa.

 

Suunniteltu tekemään ruuhkassa ajamisesta turvallisempaa ja helpompaa.

Yhdessä mukautuvan vakionopeussäätimen ja kaistavahdin kanssa järjestelmä säätää kiihdytystä, jarrutusta ja ohjausta edessä olevan ajoneuvon mukaan. Se tekee ajamisesta liikenneruuhkissa helpompaa ja turvallisempaa. Järjestelmä ylläpitää turvaväliä edellä olevaan autoon kameran ja tutka-antureiden avulla ja seuraa tiemerkintöjä pitääkseen auton keskellä kaistaa. Järjestelmä toimii nopeuksilla 0–180 km/h.

 

Mahdollistaa vaivattoman ajamisen ylläpitämällä turvavälin edessä ajavaan ajoneuvoon.

Järjestelmä ylläpitää kuljettajan määrittämän ajonopeuden ja laskee edessä ajavan ajoneuvon suhteellisen sijainnin ja ajonopeuden hyödyntämällä etukameraa ja etututkaa, jotta turvaväli pysyy riittävänä. Järjestelmä hallitsee kiihdytystä ja hidastusta, jotta Sorentosi pysähtyy varmasti silloin, kun toinen ajoneuvo pysähtyy. Kun edellä ajava ajoneuvo lähtee jälleen liikkeelle, myös Sorento lähtee automaattisesti liikkeelle.

 

Säädä ajonopeus helposti nopeusrajoituksen mukaiseksi.

Kun järjestelmä on käytössä, se tunnistaa kameran ja navigointijärjestelmän avulla tien laidalla olevat nopeusrajoitusmerkit ja näyttää ne sekä nopeusmittarin vieressä että navigointinäytöllä. Voit sitten joko säätää ajonopeutesi nopeusrajoituksen mukaiseksi tai ohittaa tiedon.

 

Näyttää kuljettajan näkymän katvealueelle jäävät ajoneuvot kaistanvaihtojen yhteydessä.

Järjestelmä on suunniteltu parantamaan näkyvyyttä katvealueisiin. Järjestelmä käyttää sivukameroita ja näyttää mittariston näytöllä kuvan katvealueelle jäävästä näkymästä, kun kytket jommankumman suuntavilkun päälle. Suuntavilkku vasemmalle aktivoi näkymän taaksepäin vasemmalta puoleltasi, ja suuntavilkku oikealle näyttää näkymän oikealta puolelta.

 

Varoittaa katvealueella sijaitsevista ajoneuvoista ja jarruttaa tarvittaessa.

Järjestelmä valvoo etukameran ja auton takakulmissa olevien tutka-anturien avulla auton sivulla tai katvealueella olevien ajoneuvojen suhteellista sijaintia ja ajonopeutta. Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäysvaaran, se varoittaa merkkikuvakkeilla ja -äänillä ja saattaa automaattisesti jarruttaa, jotta auto pysyy omalla kaistallaan.

 

Edistynyt edessä olevien ajoneuvojen, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden tunnistus

Järjestelmä7 hyödyntää auton kamera- ja tutkatietoja ja tarkkailee muita autoja, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä törmäysten välttämiseksi. Järjestelmän tehtävänä on myös estää törmäykset muiden ajoneuvojen kanssa käännyttäessä risteyksessä vasemmalle. Jos se arvioi mahdollisen törmäysvaaran, mittaristoon ilmestyy varoituskuvake ja auto jarruttaa maksimiteholla.

 

Automaattinen jarrutus törmäystilanteessa

Jos turvatyyny laukeaa törmäyksen vuoksi, tieto tästä siirtyy välittömästi ajonvakautusjärjestelmään ja järjestelmä jarruttaa lisätörmäysten välttämiseksi tai törmäyksen vaikutusten lieventämiseksi.

 


 

Mukavuus

Monipuolinen paketti

Kia Sorento tarjoaa nautinnollisen ajoelämyksen kaikkien matkustajien mukavuutta unohtamatta.

Ajotilan ja maastotilan valinta*

 

Voit mukauttaa ajo-ominaisuudet ajoalustan mukaan.

Maastotilan valintajärjestelmä* tekee ajamisesta nautittavampaa mahdollistaen huomaamattoman siirtymän ajotilojen (Eco, Comfort, Sport, Smart) ja maastotilojen (Snow, Mud, Sand) välillä. Snow-tilassa järjestelmä vakauttaa ajoa rajoittamalla pyörien sutimista jäisillä tai lumisilla teillä, Mud-tilassa puolestaan vääntöä on enemmän ja suuremmalle vaihteelle vaihto rajoitettua, jotta pyörät pyörivät helpommin ja säilyttävät liikevoiman mudassa. Sand-tila estää pyöriä kaivautumista hiekkaan jakamalla optimaalisen määrän vääntöä kullekin pyörälle.

* Saatavilla vain nelivetomalliin

 

Moottori ja vaihteisto - Laaja valikoima dynaamisen suorituskyvyn takaavia moottorivaihtoehtoja

Tehoa, taloudellisuutta ja puhdasta ajonautintoa: Uuden Kia Sorenton dynaamisiin moottorivaihtoehtoihin kuuluu 2.2 CRDi -dieselmoottori, joka on saatavissa etu- tai nelivetoon yhdistettynä. 2.2 CRDi -moottoriin on yhdistetty vakiona 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, joka vaihtaa salamannopeasti ja lähes huomaamattomasti tarjoten entistäkin dynaamisemman ajoelämyksen.

 

Jokainen ajomatka on nautinto - Tuulilasinäyttö (HUD)

Varusteluun kuuluva huipputeknologia lisää ajamisen nautinnollisuutta ja helppoutta. Tuulilasinäyttö (HUD) näyttää tärkeimmät ajotiedot tuulilasissa suoraan silmiesi edessä, joten voit pitää katseesi tiessä. Vähän sähköä kuluttava järjestelmä saa virtansa sähkömoottorin 13,8 kWh:n korkeajänniteakusta.

 

Kierrettävä vaihteenvalitsin - Vaihteiden vaihtaminen on todella helppoa.

Keskeisellä paikalla helposti käden ulottuvilla olevan kierrettävän vaihteenvalitsimen toimintaperiaate perustuu shift-by-wire-teknologiaan, joka mahdollistaa vaivattoman vaihteenvaihdon. Turvallisuuden näkökulmasta on tärkeää, että järjestelmä siirtää vaihteen automaattisesti P-asentoon, jos kuljettaja unohtaa tehdä sen.

 

Ohjauspyörän vaihtosiivekkeet - Nopeat vaihteiden vaihdot pelkällä sormen liikkeellä.

Tyylikkäät, kromiviimeistellyt ohjauspyörän vaihtosiivekkeet käyvät yksiin auton sisätilojen tyylin kanssa ja mahdollistavat nopean vaihteenvaihdon ilman käsien irrottamista ohjauspyörästä. Ne myös parantavat ajodynamiikkaa, koska kuljettajan on helppo lisätä vääntöä nopeasti keskittyen samalla täysipainoisesti ohjaamiseen.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot