Etusivu Uudet autot Kia Kia Stonic - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Stonic

Kia Stonic

Kia Stonic

Kia Stonic on raikas ja kaavoihin kangistumaton crossover-malli, jossa on virtaviivainen ja tyylikäs kori, urheilullinen ja kompakti muotoilu sekä loistava ajettavuus ja tehokkuus. Lisäksi voit valita useasta erilaisesta kaksivärikombinaatiosta ja monesta yksisävyisestä koriväristä, juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot.

 

Katso Kia Stonic hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Nouse kyytiin ja anna Kia Stonicin tyylikkäiden sisätilojen viedä sinut mennessään. Valitse istuimet makusi mukaan.

Rohkea ulkomuoto

Uusi virtaviivainen ja erottuvia ominaisuuksia sisältävä Kia Stonic huokuu urheilullista iloa. Katumaasturimaiset kattokaiteet erottuvat joukosta samalla kun tummennetut ikkunat herättävät muiden kiinnostuksen – ja parantavat yksityisyyttäsi. Kaarrevalotoiminnolla varustetut ajovalot ja LED-päiväajovalot valaisevat tietä.

 

Innostavat sisätilat

Nouse kyytiin ja anna Kia Stonicin tyylikkäiden sisätilojen viedä sinut mennessään. Valitse istuimet makusi mukaan. Tartu ylellisellä nahalla päällystettyyn D-malliseen ohjauspyörään. Helli silmiäsi trendikkään värisillä koristeilla ja yksityiskohdilla, kuten ohjauspyörän ja istuinten koristetikkauksilla.

 

Kustomointivaihtoehdot

Ole rohkea! Tee uudesta Kia Stonicista itsesi näköinen valitsemalla katon ja korin kahdestakymmenestä kaksisävyisestä väriyhdistelmästä. Sisätiloihin voit valita värin, esimerkiksi pronssi, oranssi, vihreä ja harmaa. Mikä heijastaa parhaiten persoonallisuuttasi ja makuasi?

 

 


 

Dynaamista ajoa

Uudessa Kia Stonicissa on ketterä ja erittäin herkkä ohjaus, joka on suunniteltu erinomaista käsiteltävyyttä ja ajettavuutta varten. Nauti alustasta, joka on valmistettu jäykkyyttä parantavasta erittäin vahvasta teräksestä. Nauti ajamisesta joka matkalla.

 

Kevythybridivoimalinja

Tämän ainutlaatuisen urbaanin crossoverin ajamisen nautinto piilee 120 hv:n 1.0 T-GDI -moottorissa ja 7-vaihteisessa DCT-automaattivaihteistossa. Hyppää kyytiin, kiinnitä turvavyö ja kiihdytä uudenlaiseen ajonautintoon. Kiitos kehittyneen kevythybriditeknologian, polttoainetehokkuus ja dynamiikka yhdistyvät saumattomasti.

 


 

Teknologia ja turvallisuus

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella

Täysin uuden Kia Rion automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä käyttää etupuskurissa olevaa tutkaa ja tuulilasin kameraa havaitakseen mahdolliset vaaratilanteet, kuten auton eteen tulevat jalankulkijat tai autot. Jos järjestelmä havaitsee vaaran, se varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi tai lieventämiseksi.

Kaistavahti

Kaistavahti tarkkailee kaistamerkintöjä tuulilasin yläosaan asennetulla kameralla. Jos täysin uusi Kia Riosi poistuu kaistaltaan, etkä ole näyttänyt suuntavilkkua, auto antaa varoituksen auttaakseen sinua pysymään kaistallasi.

Mukautuva vakionopeussäädin ja Stop and Go

Stop & Go -toiminnolla varustettu mukautuva vakionopeudensäädin säätelee kameran ja tutkan avulla ajonopeutta ja etäisyyttä edellä olevaan autoon. Edellä ajavan auton vauhdin kiihtyessä myös oma autosi kiihdyttää asetettuun nopeuteen saakka. Kun edessä olevan auton vauhti hidastuu, järjestelmä jarruttaa ja jopa pysäyttää auton turvavälin säilyttämiseksi.

 


 

Kia Stonic GT-Line

Kia Stonic GT-Line

 

Itsevarmaa muotoilua

Tyylikkäitä parannuksia on runsaasti myös takaosassa: Uudella Kia Stonic GT-Line mallilla on komentava läsnäolo tien päällä johtuu etenkin takaosan ulkoasusta - siinä on uusi takapuskuri, jossa on urheilullinen, metallinen diffuusori ja takaluukun GT-Line -tunnus.

 

Urheilullinen profiili

Etuosan hienostunut urheilullisuus ja vahva crossover-muotoilu jatkavat uuden Kia Stonic GT-Line sivuprofiilia. Korostettu mustilla peilikuvuilla ja aitoon GT-tyyliin omistetuilla 17 "kevytmetallivanteilla, jotka uskaltavat tehdä vielä rohkeamman lausunnon.

 

Tunne jännitys

Selkeä lisäys urheilullisuuteen ja hienostuneisuuteen jättää varmasti vaikutelman matkustamosta. Tyylikkäästi muotoillut yksityiskohdat, jotka edustavat urheilullista hienostuneisuutta. Aivan kuten hiilikuituinen kojelauta ja reiällistä nahkaa oleva D-muotoiltu ohjauspyörä, jossa on GT-Line yksityiskohdat.

 

Rohkeaa urheilullisuutta

Suunniteltu kaikille niille, jotka eivät pelkää erottua. Uudessa Kia Stonic GT-Line mallissa on joukko houkuttelevia muotoilun parannuksia entistä urheilullisempaan ulkonäköön. Etuosan ulkoasuihin kuuluu uusi etupuskurin muotoilu ja ilmanottoaukon koriste, joka sopii katon väreihin, dynaaminen GT-Line säleikkö ja alempi ilmanottoaukko puskurissa, joka integroi LED-sumuvalot.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot