Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi Mazda CX-30 - anna tyylin sytyttää tunteesi - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Mazda CX-30 - anna tyylin sytyttää tunteesi

Täysin uusi Mazda CX-30 ensiesittelyssä Wetterillä

Anna tyylin sytyttää tunteesi

Nähdessäsi täysin uuden Mazda CX-30, japanilaisten KODO-mestarien luoma tyylikkyys sytyttää tunteesi. Sisätilojen harmoniset muodot ja korkealuokkainen viimeistely rauhoittavat mielesi. Ja kun lähdet, et malttaisi enää pysähtyä, Tutustu M Hybrid -teknologialla varustettuun kompaktin SUV-luokan uutuuteen nyt meillä. Lupaamme, että vaikutut.

Täysin uusi Mazda CX-30 alkaen 28 590 €. Saatavilla nyt myös vallankumouksellisella SKYACTIV-X moottorilla!

Ylellisessä vakiovarustelussa mm:

  • Tuulilasin heijastusnäyttö
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • 7" digitaalinen mittaristo
  • M Hybrid -teknologia
  • Navigaattori LED sisätilan valaistus

 

Kaikki, mitä tarvitset päästäksesi mihin ikinä haluatkin - täysin uusi Mazda CX-30

Kun siirryt eteenpäin elämässä, tarvitset auton, joka pysyy vauhdissasi mukana. Auton, jossa yhdistyvät coupen sulava kauneus ja kaupunkimaasturin rohkea ryhdikkyys. Se on riittävän pieni kaupungilla pyörähtämiseen, mutta sisältä riittävän iso, kun on aika jättää kaupunki taakse. Dynaaminen suorituskyky, riemastuttava ajokokemus sekä ylivertainen mukavuus ja turvallisuus.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda CX-30 hinnat alkaen 27 990 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. Malliston EU-yhd. kulutus 5,9-7,0 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 133-160 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot