Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi Mazda3 - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mazda 3

Täysin uusi Mazda3.

 • Hyödynnä korkotarjous 0% + kulut*

 

Suunniteltu sytyttämään tunteesi.

Täysin uusi Mazda3 on uuden sukupolven Mazda. Se sytyttää tunteesi ja pääset nauttimaan kuljettajan ja auton täydellisestä harmoniasta. Poikkeuksellisen yltäkylläiseen vakiovarusteluun sisältyy mm. tuulilasin heijastusnäyttö, mukautuva vakionopeudensäädin, 7’’ digitaalinen mittaristo, M Hybrid -teknologia ja navigaattori sekä LED sisätilan valaistus. Tervetuloa koeajamaan täysin uusi Mazda3 nyt meille.

Täysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vaakalla siveltimen vedolla vedetyt. Molemmat vaihtoahtot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

MAZDA SKYACTIV -TEKNOLOGIA

Kun järjestelmän komponentit on suunniteltu toimimaan yhdessä, järjestelmä toimii huipputeholla. Mazda SKYACTIV -TEKNOLOGIA perustuu tälle yksinkertaiselle idealle. Tehokkuus ei kuitenkaan ole sen ainoa hyöty. Sen tuloksena on myös ylivertainen ajettavuus.

SKYACTIV-X – UUDEN SUKUPOLVEN BENSIINIMOOTTORI

SKYACTIV-X on uraauurtava, pelkästään Mazdan ajoneuvoissa käytettävä moottori, jossa yhdistyvät kipinäsytytteisen bensiinimoottorin edut – laajenevuus korkeilla kierroslukemilla ja puhtaammat päästöt – ja puristussytytteisen dieselmoottorin edut – ylivertainen alkuvaste ja polttoainetaloudellisuus. Uusi moottorimalli tarjoaa parhaat palat molemmista tekniikoista. SKYACTIV-perheen kolmannelle moottorille on annettu nimeksi ”X”, jolla korostetaan teknologian kaksoisroolia.

Skyactiv-X on moottori, joka muuttaa kaiken. Uraauurtavat suunnittelijamme onnistuivat siinä, missä muut ovat epäonnistuneet. Skyactiv-X polttaa bensiiniä tehokkaammin Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI) -sytytysjärjestelmän ansiosta. Se tuottaa enemmän tehoa vähemmillä päästöillä ja pienemmällä polttoaineenkulutuksella kuin tavallinen bensiinimoottori. Tuloksena on ajonautinto ilman kompromisseja.

Uusi Mazda3 Skyactiv-X

Vision Plus -mallin vakiovarusteina mm.

 • Tuulilasin heijastusnäyttö
 • LED-ajovalot
 • Mukautuva vakionopeudensäädin
 • Peruutuskamera
 • Pysäköintitutka edessä ja takana
 • Avaimeton käynnistys ja lukitus
 • 8,8" Mazda connect -multimediajärjestelmä ja 7" digital mittaristo
 • M Hybrid -teknologia
 • Integroitu navigaattori
 • LED sisätilan valaistus
 • Automaattinen ilmastointi
 • 16" kevytmetallivanteet

Teho: 180 HV

Poilttoainetehokkuus : yhd. 5,4 L / 100 km

Päästöt : 122 g/km* CO2

 

VARAA KOEAJO

 

 

*Rahoitusesimerkki: Auton hinta 33 590,00 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 1600 €, rahoitettava osuus 31 990,00 € (sis. perustamiskulun 249 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15 €/erä, korko 0,0 %, kk-erä 349,35 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 8 500,00 €.Todellinen vuosikorko 1,08 %. Luottokustannukset yhteensä 1 329,00 €, auton todellinen luottohinta 34 919,00 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa 31.10.2021 asti.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot