Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi Mazda3 - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mazda 3

Täysin uusi Mazda3.

Suunniteltu sytyttämään tunteesi.

Täysin uusi Mazda3 on uuden sukupolven Mazda. Se sytyttää tunteesi ja pääset nauttimaan kuljettajan ja auton täydellisestä harmoniasta. Poikkeuksellisen yltäkylläiseen vakiovarusteluun sisältyy mm. tuulilasin heijastusnäyttö, mukautuva vakionopeudensäädin, 7’’ digitaalinen mittaristo, M Hybrid -teknologia ja navigaattori sekä LED sisätilan valaistus. Tervetuloa koeajamaan täysin uusi Mazda3 nyt meille.

Täysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vaakalla siveltimen vedolla vedetyt. Molemmat vaihtoahtot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

 

Rajattuun erään Mazda3 Skyactiv-G 150hv -malleja nyt talvipaketti veloituksetta!

Paketti sisältää talvirenkaat alkuperäisillä alumiinivanteilla sekä moottorin lohkolämmittimen ja sisätilan lämmittimen asennettuna. Asiakasetusi jopa 1900 €!

 

Uusi Mazda3 Skyactiv-X

Vision Plus -mallin vakiovarusteina mm.

 • Tuulilasin heijastusnäyttö
 • LED-ajovalot
 • Mukautuva vakionopeudensäädin
 • Peruutuskamera
 • Pysäköintitutka edessä ja takana
 • Avaimeton käynnistys ja lukitus
 • 8,8" Mazda connect -multimediajärjestelmä ja 7" digital mittaristo
 • M Hybrid -teknologia
 • Integroitu navigaattori
 • LED sisätilan valaistus
 • Automaattinen ilmastointi
 • 16" kevytmetallivanteet

 

MAZDA SKYACTIV -TEKNOLOGIA

Kun järjestelmän komponentit on suunniteltu toimimaan yhdessä, järjestelmä toimii huipputeholla. Mazda SKYACTIV -TEKNOLOGIA perustuu tälle yksinkertaiselle idealle. Tehokkuus ei kuitenkaan ole sen ainoa hyöty. Sen tuloksena on myös ylivertainen ajettavuus.

SKYACTIV-X – UUDEN SUKUPOLVEN BENSIINIMOOTTORI

SKYACTIV-X on uraauurtava, pelkästään Mazdan ajoneuvoissa käytettävä moottori, jossa yhdistyvät kipinäsytytteisen bensiinimoottorin edut – laajenevuus korkeilla kierroslukemilla ja puhtaammat päästöt – ja puristussytytteisen dieselmoottorin edut – ylivertainen alkuvaste ja polttoainetaloudellisuus. Uusi moottorimalli tarjoaa parhaat palat molemmista tekniikoista. SKYACTIV-perheen kolmannelle moottorille on annettu nimeksi ”X”, jolla korostetaan teknologian kaksoisroolia.

Skyactiv-X on moottori, joka muuttaa kaiken. Uraauurtavat suunnittelijamme onnistuivat siinä, missä muut ovat epäonnistuneet. Skyactiv-X polttaa bensiiniä tehokkaammin Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI) -sytytysjärjestelmän ansiosta. Se tuottaa enemmän tehoa vähemmillä päästöillä ja pienemmällä polttoaineenkulutuksella kuin tavallinen bensiinimoottori. Tuloksena on ajonautinto ilman kompromisseja.

Teho: 180 HV

Poilttoainetehokkuus : yhd. 5,4 L / 100 km

Päästöt : 122 g/km* CO2

 

VARAA KOEAJO

 

Uusi Mazda3 Sedan tai Hatchback Vision manual hinta alkaen 27.259,30 € + toimitusmaksu 600 €. Malliston EU-yhd. Kulutus 5,4-6,9 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 122-157 g/km. Kuvan autot erikoisvarustein.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot