Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot GLE 4MATIC ladattava hybridi - Ajankohtaista Wetterillä

GLE 4MATIC ladattava hybridi

Mercedes-Benz GLE saatavana myös ladattavana hybridinä Wetteriltä.

Uusi Mercedes-Benz GLE. Älykästä ylivoimaa.

SUV vai Coupé – valinta on sinun.

Kun vaadit autoltasi paljon, GLE ladattava hybridi tarjoaa kaiken. Valittavanasi on iso ja ylellinen SUV sekä urheilullinen Coupé. Molemmissa malleissa edistyksellinen sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt äärimmäisen pieninä. Toimintamatka pelkän sähkön voimalla on mallista riippuen jopa 93 km.

 

Malleissa vakiovarusteina mm.

 • 4MATIC-neliveto
 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • Peilipaketti
 • Pysäköintipaketti, sis. 360° kameran

 

Katso Mercedes-Benz GLE -hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Tältä menestys näyttää. Mutta pinnan alla on vielä suurempaa.

Entistä älykkäämpi, huomaavaisempi ja hienotuntuisempi GLE on aivan uudenlainen SUV.

Rauha. Kenties uuden GLE:n tärkein ominaisuus. Uusi aktiivinen alusta tukee aktiivisesti urheilullista tai mukavaa ajotapaa valitun ajo-ohjelman mukaan. Kaarrekallistustoiminto ja kamerapohjainen ajoradantunnistus luovat suvereenin ajokokemuksen.

Empatia. Ensimmäistä kertaa SUV:issa. Uusi, lisävarusteena saatava ENERGIZING COACH voi aktiivisesti rentouttaa ja virkistää kuljettajaa. Sitä varten ohjelmisto yhdistää fitnessmittarin tiedot ja auton lukuisat mukavuusjärjestelmät.

Taidokas esitys lasin suojissa. Tyylikkään lasin alla on kaksi suurta 12,3 tuuman täysdigitaalista näyttöä. Valittavana on neljä näyttötyyliä.

Mukautumiskyky on vahvuutta. Ensimmäistä kertaa GLE:lle on haluttaessa saatavilla kolmas istuinrivi, jossa on kaksi täysikokoista istuinpaikkaa. Sisään on helppo astua ja jalkatilaa voi mukauttaa joustavasti säädettävän toisen istuinrivin ansiosta.

Hyvä kumppani suojaa sinua vaaroilta. Ajoavustinjärjestelmät tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja turvallisuutta ja tukevat kuljettajaa tarvittaessa esim. nopeuden sovittamisessa, ohjaamisessa, kaistan vaihtamisessa tai törmäysvaaran uhatessa.

 


 

Uskomattoman tyylikäs SUV.

Hillitty oikeaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä valmiina mihin tahansa - se tekee GLE:n muotoilusta taidetta.

Urheilullinen ja vakuuttava AMG Line. Loisteliaan kiiltävä timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö saa lisävarusteena saatavan AMG Linen hehkumaan. Urheilulliset helmat, suuret ilmanottoaukot, auton värisiksi maalatut lokasuojien reunukset ja erityiset kevytmetallivanteet ovat tyylikkään urheilullisia.

Kiehtova LED-valografiikka. GLE:n ajovaloissa on jo vakiona moderni LED-tekniikka. Suunnittelijamme voivatkin luoda niistä pieniä taideteoksia, joilla on ainutlaatuinen valodesign ja päivänvaloa muistuttava, erittäin miellyttävä valo. Lisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot ja Ultra Range -kaukovalot saavat insinööriemme silmät loistamaan. Niiden 84 erikseen säädettävää LEDiä mahdollistavat ajovalon todella nopean ja tarkan mukautumisen liikennetilanteeseen.

Jopa 22-tuumaiset suuret pyörät. Oikea pyörä viimeistelee jokaisen designin. Uuteen GLE:hen on nyt saatavana suuremmat pyörät kuin koskaan ennen: 18 - 22 tuumaa. Hillitystä tyylikkyydestä voimakkaaseen luksukseen.

Design-elementit. GLE on sydämeltään maasturi. Sen näkee ja tuntee lukuisissa uuden GLE:n yksityiskohdissa. Ensimmäisenä silmään pistävät kulmikkaat tuuletussuuttimet, tukevat tartuntakahvat keskikonsolissa ja lisävarusteena saatavat avohuokoiset puusomisteet. Ne antavat sisätilalle sen luonnollinen ja luonteikkaan olemuksen. Kuinka monesta katumaasturista voi todella sanoa samaa?

 


 

GLE 4MATIC Coupé ladattava hybridi. Poikkeuksellista vetovoimaa.

GLE 4MATIC Coupé ladattava hybridi. Poikkeuksellista vetovoimaa.

GLE Coupé EQ Power tarjoaa virikkeitä kaikille aisteillesi. Se on yhtä aikaa urheilullinen ja elegantti niin ulkomuodoltaan kuin
luonteeltaankin. Ajoitpa missä olosuhteissa tahansa, älykäs neliveto sekä sähkö- ja polttomoottorin tehokas, mutta vähäpäästöinen yhdistelmä takaavat nautintosi. Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 91 km. 

Uusi GLE coupé kääntää heti katseet. Sen huomiota herättävä muotoilu on urheilullisempi ja tyylipuhtaampi kuin koskaan ennen.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

 • 4MATIC-neliveto
 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • Multibeam LED -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. 360° kameran
 • AMG Line -ulkopuolen paketti

 

 • Toimintamatka sähköllä 91 km
 • Co2 -päästöt CO2 22 g/km

 

Mukavuuskohokohdat:

 • Energizing-paketit
 • Air-Balance-paketti
 • Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet

 

Turvallisuuskohokohtia:

 • Ajoavustinpaketti Plus, jossa Pre-Safe® Impulse Side ja aktiivinen ruuhka-avustin
 • Multibeam LED
 • Pysäköintipaketti, jossa 360°-kamera

 

Oletko valmis suureen esitykseen?

Nouse siinä tapauksessa kyytiin. Sillä GLE Coupé on kuin luotu astumaan ulos kuorestaan ja valloittamaan maailman hetkessä. Huomiota herättävän urheilullisella designillaan. Mullistavalla ohjaamollaan. Ja luokkansa mittapuut asettavalla täysaktiivisella alustallaan.

 

 

VARAA KOEAJO

 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot