Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz EQB - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB

Särmikäs. Vahvaluonteinen. Sähköinen.

 

Auton kohokohdat

Uudessa EQB:ssä yhdistyvät tyypillisen Mercedes-EQ-auton design-elementit ja luonteikas ilme. Koet sähköisen ajamisen täysin uudella tavalla autossa, jossa on jopa seitsemän istuinta, reilu tavaratila ja MBUX-multimediajärjestelmä.

 

Riittävästi tilaa niin perheille kuin erilaisiin kuljetustarpeisiin. 

  • 3 istuinriviä
  • 7 istuinta
  • 1710 litran tavaratila maksimissaan 

 

Katso Mercedes-Benz EQB:n hinnasto tästä.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

 


 

Mercedes-Benz EQB

Tilakonsepti

Seitsemän istuinta, yksi tilaihme: uusi EQB.

Kaikki mitä tarvitset: turvallisuus, reilut tilat ja erinomainen mukavuus. Jopa seitsemän istuimen ja yksittäin eteen käännettävien takimmaisten istuimien ansiosta täyssähköinen EQB tarjoaa reilun kokoisen ja helposti muunneltavan sisätilan. Olet valmis kaikenlaisiin tilanteisiin.

 

Kolmannelle istuinriville on saatavana kaksi eteen käännettävää istuinta, jolloin autoon mahtuu jopa seitsemän henkilöä. Kun kolmannen istuinrivin istuimet käännetään eteen ja painetaan alas tavaratilan lattiaan, kompakti SUV muuntautuu todelliseksi tilaihmeeksi. Perheitä ajatellen EQB:ssä on ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet kaikkiaan neljälle lastenistuimelle, toisella ja kolmannella istuinrivillä. Kiinnikkeet helpottavat lastenistuimien kiinnittämistä ja tekevät matkustamisesta erityisen turvallista.

 


 

Sähköautoilu ja lataaminen

Sähköautoilu voi olla näin vaivatonta.

Kotona Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaitteella tai julkisilla latausasemilla ‒ EQB voidaan ladata miellyttävästi lähes missä tahansa. Mercedes me Charge -palvelulla pääset käyttämään lukuisia julkisia latausasemia ympäri Euroopan. Palvelu sisältää laskutustoiminnon, ja laskutus hoidetaan kätevästi ja keskitetysti.

 

Navigointi ja sähköinen älykkyys.

Vakionavigointi, jossa hyödynnetään sähköistä älykkyyttä, tekee EQB:n käytöstä vaivatonta jokapäiväisessä ajossa. Navigointi laskee puolestasi optimaalisen reitin, jossa otetaan huomioon myös akuston varaustila, säätila ja liikennetilanne. Reitti sisältää latauspysähdykset, mikäli niitä tarvitaan. Näin saavut määränpäähäsi aina vailla turhia huolia.