Mercedes-Benz eSprinter

Mercedes-Benz eSprinter Uusi täyssähköinen eSprinter.

Mercedes-Benz eSprinter

Jopa 154 km* paikallisesti päästötöntä ajamista.

eSprinter on edistyksellinen liikkuvuusratkaisu, kun tarvitset autoa lähinnä suunniteltavissa oleviin matkoihin kaupunkiliikenteessä. Tehokkaalla, jopa 85 kW:n (116 hv:n) sähkökäytöllään se on täsmälleen yhtä luotettava, taloudellinen ja joustava kuin Sprinteriltä on voinut 25 vuoden ajan odottaakin.
eSprinterin voi tilata keskipitkänä (A2) korotetulla katolla. Sähköinen voimalinja ei rajoita sen 11 m³:n tavaratilan tilavuutta millään tavoin.

Tutustu Mercedes-Benz eSprinter hinnastoon.


Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Avaimeton käynnistys
  • Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
  • Tempmatic-ilmastointi automaattisella lämpötilan säädöllä
  • Kolmen vuoden huolenpitosopimus (max 160 000 km)
  • Peruutuskamera

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


 


 

Sähköinen liikkuvuus pidemmälle ajateltuna.

Jos harkitset sähköiseen liikkuvuuteen siirtymistä, huomaat pian, että kyse on paljosta muustakin kuin vain sähkökäyttöisestä autosta. Siksi asiantuntijamme kehittävät yhteistyössä kanssasi yritykselle räätälöidyn sähköisen liikkuvuuden konseptin – eVan-ekosysteemimme. Siihen kuuluvat muun muassa sopivan latausinfrastruktuurin suunnittelu yhteistyössä kumppanimme kanssa, sekä liitettävyyspalvelujen aktivointi.
Mercedes-Benz Vansin keskeiset brändilupaukset, kuten ergonomia, työturvallisuus, mukavuus ja turvallisuus ovat luonnollisesti myös eSprinterin vahvuuksia.

 

Joustava akun koon ja latausmahdollisuuksien suhteen.

Ladattavissa 25 minuutissa 80 %:iin1.

Combined Charging System (CCS) -järjestelmän ansiosta eSprinter ei ole valikoiva latausasemien tai seinälatauspisteiden suhteen: se latautuu 7,4 kW:n enimmäisteholla ja vaihtovirralla (AC) yhtä hyvin kuin 20 kW:n enimmäisteholla ja tasavirralla (DC). Lisävarusteena saatavalla enintään 80 kW:n tasavirtalatauksella vakiovarusteisen korkeajänniteakun (35 kWh) lataaminen 1 10 %:sta 80 %:iin kestää tasavirtaisella pikalatausasemalla vain 20 minuuttia.
Latausta varten latausjohdon CCS-pistoke kytketään jäähdyttimen säleikössä olevaan CCS-pistorasiaan (Combo 2). Jos käytettävissä ei ole seinälatauspistettä tai latauspistettä, akun saa ladattua myös kotitalouspistorasiasta*.

*Suosittelemme lataamista kotitalouspistorasiasta vain poikkeustapauksissa. Sähköalan ammattilaisen on tarkistettava pistorasian kunto ennen lataamista.

1 Akun latauksen kesto riippuu latausinfrastruktuurista.

 


 

Esimerkillinen turvallisuustaso myös sähkökäytöllä.

Hyvin suojattu korkeajännite-sähköjärjestelmä.

Mercedes-Benzin sähkökäyttöiset pakettiautot käyvät läpi vastaavat autotestaukset ja törmäystestit kuin polttomoottorilla käyvät autot. Näin ollen ne ovat turvallisuudenkin suhteen esimerkillistä Mercedes-Benz-tasoa.
Voimansiirto, korkeajänniteakku ja korkeajännitejohdot ovat suojattuina runkoon. Lisäksi akkujärjestelmää suojaa vaurioilta alapuolen suojalevy. Kaikki korkeajännitejohdot on huolellisesti eristetty.
Jos törmäystunnistimet havaitsevat vakavan onnettomuuden, auto kytketään välittömästi ja automaattisesti jännitteettömäksi.

 

Sähkökäyttö ei rajoita tavaratilaa.

eSprinterissä on käytettävissä runsas, tilavuudeltaan 11 m3:n tavaratila. Auto on saatavilla yksinomaan keskipitkänä (A2) ja korotetulla katolla. Sähkökäyttö ei rajoita käytettävissä olevaa tilaa millään tavoin. Akun koosta riippuen kuormattavuus vaihtelee 1045 kg:sta (35 kWh:n akkukapasiteetilla) 891 kg:aan (47 kWh:n akkukapasiteetilla). Myös eSprinteriin on saatavilla varusteita, joilla tavaratilan käytöstä voi tehdä mukavampaa ja turvallisempaa.

 

 
*Toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU perusteella (WLTP yhdistetty). Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta, erityisesti huippunopeusrajoituksen valinnasta.Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. yksilöllisestä ajotavasta, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä jne. ja saattaa poiketa ilmoitetusta. WLTP-mittaus nopeudenrajoittimella 80 km/h (MK5)