Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz S-sarjan Sedan - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz S-sarjan Sedan

Mercedes-Benz S-sarjan Sedan.

Feel Intelligent Drive.

Tutustu kiehtoviin ominaisuuksiin. S-sarjan Sedanissa on ensiluokkaiset ominaisuudet, niin työn kuin vapaa-ajankin tarpeita varten. Materiaalit, tunnelma ja viimeistely sisätilassa täyttävät luksustason sedanille asetettavat vaatimukset. Lisäksi S-sarjan auton DNA:han kuuluu teknisiä innovaatioita, joita missään autossa ei ole koskaan aiemmin nähty.

Katso Mercedes-Benz S-sarjan Sedanin hinnasto.

 

Näytä, kuka olet. Älä sitä, mitä omistat.

Hienot linjat ja voimakkaat yksityiskohdat tekevät S-sarjan Sedanista entistäkin vaikuttavamman olematta kuitenkaan päällekäyvä. S-sarjan Sedanin sisätilat hienoine pintoineen, korkealaatuisine materiaaleineen ja leijuvilta vaikuttavine näyttöineen saavat unohtamaan ulkomaailman.

Jo näyttävä jäähdyttimen säleikkö, jossa on kolme kaksoislamellia, huokuu harvinaislaatuista arvokkuutta. Uudelleenmuotoillut takavalot kristallioptiikalla alleviivaavat korkeaa laatutasoa, joka ilmenee myös sisätilan nahkaverhouksissa ja tunnelmallisessa ambient-valaistuksessa.

 

 

Optimaalista mukavuutta maksimaalista keskittymiskykyä varten.

Lisävarusteena saatava Magic Body Control on kuin juoksija, joka täysin luonnollisesti tasapainottaa kehonsa jokaisen liikkeen: Curve-toiminto reagoi automaattisesti kaarteissa vaikuttaviin kiihdytysvoimiin. S-sarjan Sedanissa matkustat tuntuvasti mukavammin ja turvallisemmin.

Mukavuuskohokohdat:

  • Dynamic Select
  • Airmatic
  • Magic Body Control

 

Turvallisuus - huipputason mukavuutta.

S-sarjan Sedan havainnoi ympäristöä entistä tarkemmin ja ennakoivemmin. Se pystyy reagoimaan entistä nopeammin ja siten ennaltaehkäisemään vaaratilanteita tehokkaammin. Mikä parasta, se vähentää kuljettajaan ja matkustajiin kohdistuvaa kuormitusta tehokkaammin kuin koskaan aiemmin.

Turvallisuuskohokohtia:

  • Ajoavustinpaketti
  • PRE-SAFE® Impulse
  • Head-up-näyttö
  • MULTIBEAM LED ja Ultra Range -kaukovalot
  • Remote Parking -paketti

 

VARAA KOEAJO