Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito pakettiauto

Mercedes-Benz Vito pakettiauto

Mercedes-Benz Vito pakettiauto suoriutuu myös kuljetustöistäsi.

Ammattimaista tavarankuljetusta tähtimerkillä.

Mercedes-Benz Vito pakettiauto tukee sinua kattavasti: siihen mahtuu tavaraa jopa 6,6 m3. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

Mercedes-Benz Vito pakettiauto - tutustu hinnastoon.

 

Saavuta määränpääsi. Turvallisesti ja mukavasti.

Vito-pakettiauton turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarustukseen kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP®, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin luonnollisestikin kuuluvat kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito-pakettiauton viidestä dieselmoottorista löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-pakettiauto on käytettävissä aina kun tarvitset sitä. Taloudellisuutta edistää myös pitkä huoltoväli, jopa 40 000km.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30* kattaa mm. seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä ja ajamisesta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää:

  • Bluetooth® handsfree
  • Musiikin suoratoisto
  • Älypuhelimen integrointi (Android Auto tai Apple CarPlay)

Tee ajokalustopäällikkösi ja kuljettajiesi jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connect -palvelua. Ammattimaiset liitettävyys- ja ajokalustoratkaisut yhdistävät yritykset autoihinsa ja voivat näin lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta – liikkeen johdossa samoin kuin valvonnassa ja ajokalustonhallinnassa. Lisäksi palvelu mahdollistaa auton tiettyjen toimintojen, kuten lisälämmittimen etähallinnan.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

*(Audio 10 VitoOne)