Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito tila-auto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito tila-auto

Mercedes-Benz Vito tila-auto: yhtä monipuolinen kuin matkustajansa.

Ammattimaisen henkilökuljetuksen erikoisosaaja.

Menestyksesi vauhdittaja. Vito-tila-auton kyytiin mahtuu jopa 8 henkilöä kuljettajan lisäksi. Tähtimerkin keskikokoinen paketti tarjoaa kuitenkin paljon enemmänkin. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

Mercedes-Benz Vito tila-auto - tutustu hinnastoon.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30 kattaa mm. seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä ja ajamisesta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää:

  • Bluetooth® handsfree
  • Musiikin suoratoisto
  • Älypuhelimen integrointi (Android Auto tai Apple CarPlay)


Tee ajokalustopäällikkösi ja kuljettajiesi jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connect -palvelua. Ammattimaiset liitettävyys- ja ajokalustoratkaisut yhdistävät yritykset autoihinsa ja voivat näin lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta – liikkeen johdossa samoin kuin valvonnassa ja ajokalustonhallinnassa. Lisäksi palvelu mahdollistaa auton tiettyjen toimintojen, kuten lisälämmittimen etähallinnan.

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito-tila-auton neljästä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-tila-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

 

Saavuta määränpääsi esimerkillisellä turvallisuudella.

Vito-tila-auton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST.  Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluvat turvatyynyt ja kuljettajan ja etumatkustajan turvavyövaroittimet. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Pyynnöstä saatavat informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat rajapinnat takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvää viihdettä. Lisävarusteena saatavien Audio 30- ja Audio 40 -multimediajärjestelmien käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!