Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito -tila-auto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito -tila-auto

Mercedes-Benz Vito -tila-auto: yhtä monipuolinen kuin matkustajansa.

Ammattimaisen henkilökuljetuksen erikoisosaaja.

Vito-tila-auton kyytiin mahtuu jopa 8 henkilöä kuljettajan lisäksi. Tähtimerkin keskikokoinen paketti tarjoaa kuitenkin paljon enemmänkin. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä.

Lisäksi Mercedes me connect -palvelut auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä helpommin ja taloudellisemmin. Laajan palveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

 

Tutustu Mercedes-Benz Vito -hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30 kattaa mm. seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä ja ajamisesta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää:

– Bluetooth® handsfree
– Musiikin suoratoisto
– Älypuhelimen integrointi (Android Auto tai Apple CarPlay)

Mercedes me connect -palvelut auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä helpommin ja taloudellisemmin. Laajan palveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito-tila-auton neljästä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-tila-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

 

Saavuta määränpääsi esikuvallisella turvallisuudella.

Vito-tila-auton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluvat turvatyynyt ja kuljettajan ja etumatkustajan turvavyövaroittimet. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Tukea mukavaa ajoa varten.

Vitoon on saatavilla laaja kattaus ajoavustinjärjestelmiä. Kuljettajaa tukevat järjestelmät toimivat hankalissa tilanteissa ajon aikana sekä avustaa pysäköidessä. Näiden avulla ajaminen on helppoa ja turvallista.

 

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Pyynnöstä saatavat informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat liitännät takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvän viihteen. Vakiovarusteena olevan Audio 30* ja lisävarusteena saatavan Audio 40 -multimediajärjestelmien käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

*(Audio 10 Vito One)

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot