Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Täysin uusi Mercedes-Benz CLE Coupé

Täysin uusi Mercedes-Benz CLE Coupé

Täysin uusi Mercedes-Benz CLE Coupé

Voimaa ja dynaamisuutta huokuva CLE Coupé tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja urheilullisuutta! Esimerkiksi uuden sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä oppii tuntemaan tapasi ja tarpeesi, ja mahdollistaa juuri sinulle optimoidun ajonautinnon. Lisäksi vahva vakiovarustelu sisältää mm. LED High Performance -ajovalot ja 18” kevytmetallivanteet. Tehoa CLE Coupé tarjoaa jopa 381 hv.

Progressiivinen urheilullisuus ulottuu niin silmiinpistävästä keulasta ja konepellistä aina voimakkaaseen takaosaan. Eleganttia ulkonäköä täydentävät sädehtivät kohokohdat, kuten älykkäät DIGITAL LIGHT -ajovalot, kaksiosaiset takavalot ja kromatut koristeosat.

 

Katso Mercedes-Benz CLE hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


Uuden CLE Coupén sisätilat

Uusi loiste digitaalisessa ohjaamossa

Progressiivinen, urheilullinen ja intuitiivinen. Digitaalisen 12,3 tuuman mittarinäytön ja eri näyttötyylien avulla päätät itse, mitkä tiedot ovat tärkeitä ja miten ne näytetään. Hienosäädetyn kosketusohjauksen ansiosta korkearesoluutioinen 11,9 tuuman keskusnäyttö on erittäin vaikuttava.

 

Burmester® 3D Surround -äänentoistojärjestelmä ja Dolby Atmos

Koe entistä ainutlaatuisempi audioelämys legendaarisella Burmester®-soundilla. Huippulaadukkaat kaiuttimet tuottavat vaikuttavan äänimaailman. 

 

Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet

Antaudu hemmoteltavaksi: näissä istuimissa yhdistyvät lukuisat säätömahdollisuudet ja ylelliset hyvän olon lisätoiminnot. Erikseen täyttyvien ilmatyynyjen avulla saavutetaan paras mahdollinen istuinmukavuus ja sivuttaistuki. 

 

CLE Coupén varusteiden kohokohdat

Uusi CLE Coupé avaa kaikki ovet ja tarjoaa urheilullisen ja turvallisen ajonautinnon. Saatavilla mm. multimediavarusteet, avustinjärjestelmät sekä mukavuus- ja turvallisuusvarusteet. 


 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot