Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Täysin uusi Mercedes-Benz T-sarja- Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Mercedes-Benz T-sarja

Täysin uusi Mercedes-Benz T-sarja

Täysin uusi Mercedes-Benz T-sarja

Täysin uusi Mercedes-Benz T-sarja ajaa suoraan tila-auto-luokan huipulle. Se tarjoaa reilusti tilaa, erittäin kattavan vakiovarustelun ja loputtomasti mahdollisuuksia taipuen mitä erilaisimpiin tarpeisiin – laadusta ja tyylistä tinkimättä.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Tilaa elämälle

 

Perheille.

Liukuovet molemmilla puolilla tekevät autoon menosta ja siitä poistumisesta erityisen turvallista ja vaivatonta. Etenkin kun kyydissä matkustaa lapsia, jotka eivät osaa kiinnittää turvavöitä vielä itse, arvostat kookkaita oviaukkoja ja miellyttävän korkealla sijaitsevia istuimia.

 

Päiväretkille.

Oli kyydissä sitten suppilauta, maastopyöriä tai matkatavarat viikon matkalle: T-sarjassa on runsaasti säilytystilavaihtoehtoja auton tilavuuden ja monikäyttöisyyden ansiosta.

 

Päivittäiseen käyttöön.

T-sarjassa on kaikki mitä odotat Mercedes-autolta. Se vakuuttaa ulkoisella ilmeellään, joka on yhtä aikaa urheilullinen ja ylellinen. Ja silti auto on juuri niin käytännöllinen kuin kompaktilta tila-autolta odottaa sopiikin.

 

 

Laaja vakiovarustetaso.

  • Vakiovarusteena mm.
  • Älypuhelimen integrointi
  • Sähköisesti sivuun taittuvat peilit
  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Peruutuskamera
  • Vakionopeudensäädin
  • Aktiivinen jarrutusavustin
  • LED-ajovalot
  • Alas laskeutuvat sähköikkunat myös takana
  • Tummennetut lasit takana
  • Istuinverhous Artico-tekonahkaa / Microcut-mikrokuitua

 


 

T-sarjan sisätilasta löydät harmonisen yhdistelmän mukavuutta ja tilavuutta sekä huippuluokan laatua. Voit mukauttaa auton sisätilan täysin omien mieltymystesi ja vaatimustesi mukaan.

 

T-sarjan sisätila

T-sarjan sisätilasta löydät harmonisen yhdistelmän mukavuutta ja tilavuutta sekä huippuluokan laatua. Voit mukauttaa auton sisätilan täysin omien mieltymystesi ja vaatimustesi mukaan.

 

T-sarjan varusteiden kohokohdat.

Suunnittele T-sarja, joka vastaa täydellisesti omia toiveitasi. Eri osa-alueet – multimedia, turvallisuus, ajoavustimet ja mukavuus – tarjoavat monipuolisia varusteita, jotka antavat sinulle vapaat kädet tehdä T-sarjasta juuri omanlaisesi.

 

Mercedes me connect -palvelujen asennusvalmius

Mercedes me connect -palvelujen asennusvalmius[1] mahdollistaa lukuisten palvelujen käytön hyödyllisistä turva- ja huoltopalveluista monenlaisiin navigointitoimintoihin. Ne parantavat turvallisuutta ja tarjoavat korkean tason mukavuutta ja entistäkin parempia yhteyksiä, mikä tuo helpotusta arjen ajoon.

 

Navigointipaketti

Navigointipaketin[1] ansiosta autosi MBUX-multimediajärjestelmästä saa täysiveroisen navigointijärjestelmän, jolloin älykäs reittiopastus tekee jokaisesta matkasta rentouttavamman. Siinä käytetään kiintolevynavigointia ja ajankohtaisia online-tietoja, jotta pääset nopeasti perille. Saatavilla lisävarusteena.

 

MBUX-multimediajärjestelmä, sis. navigoinnin ja digitaalisen radion

Ota digitaalisesta, intuitiivisesti käytettävästä ja laajennettavasta MBUX-multimediajärjestelmästä[1] kaikki hyöty irti: siinä on älykkäitä navigointitoimintoja, "Hey, Mercedes" -puheohjaus, monipuoliset liitäntämahdollisuudet ja runsaasti infotainment-ominaisuuksia älypuhelimen integroinnista digitaaliseen radiovastaanottoon.

 

Älypuhelimen integrointi

Älypuhelimen integroinnilla yhdistät matkapuhelimesi multimediajärjestelmään Apple CarPlaytä® tai Android Autoa® käyttäen. Näin pystyt käyttämään älypuhelimesi tärkeimpiä sovelluksia näppärästi. Myös muiden palveluntarjoajien sovellukset kuten Spotify ovat nopeasti ja helposti käytettävissäsi.

 

Live Traffic Information -liikennetiedotusten asennusvalmius

Ajan tuhlaaminen ruuhkassa istuen ei houkuttele – sen sijaan haluat valita parhaan reitin, jotta pääset perille mahdollisimman nopeasti. Live Traffic Information -liikennetiedotusten asennusvalmius[1] tarjoaa tekniset edellytykset ajantasaisten, tarkkojen liikennetietojen vastaanottamiselle, jotta dynaaminen reittiopastus saadaan toimimaan optimaalisesti ja saapumisajat laskettua täsmällisesti. Saatavilla lisävarusteena.

 

Remote Services Plus -etäpalvelujen asennusvalmius

Remote Services Plus -etäpalvelujen asennusvalmius[1] auttaa sinua käyttämään autoasi vieläkin paremmin ja joustavammin. Sen avulla voit käyttää monipuolisia Mercedes me connect -palveluja, joilla teet autoilun arjesta turvallisempaa ja mukavampaa, helpommin suunniteltavaa ja myös kaikin puolin tehokkaampaa.

 

[1] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me -tunnusta sekä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen auton on oltava yhdistetty käyttäjätiliin. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle sen mukaan, kumpi ajankohta on aikaisempi.

 

VARAA KOEAJO

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot