Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Tyylikäs uutuus Mercedes-Maybach EQS SUV

Tyylikäs uutuus Mercedes-Maybach EQS SUV

Mercedes-Maybach EQS SUV

Tyylikäs uutuus Mercedes-Maybach EQS SUV

Tulossa pian!

 

Mercedes-Maybach EQS SUV autollasi ajat sähköllä ennennäkemättömän tyylikkäästi ja nautit taianomaisesta tunnelmasta. Auton ulkopuoli tekee vaikutuksen erityisillä Maybach-elementeillään: keulamaski, tyylikäs takaprofiili 3D LED-takavaloin.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


 

Mercedes-Maybach EQS SUV

Mercedes-Maybach EQS SUV kohokohtia

Digital Light-ajovalot ajovalot projektiotoiminnoilla tervehtivät sinua autoon tullessasi ja siltä poistuessasi erityisellä valoesityksellä. Ainutlaatuiset 21" tai 22" tuuman Maybach-vanteet ja mustat pyöränkoteloiden reunukset viimeistelevät ulkopuolen mitä tyylikkäimmin, auton takaosan kattospoileri ja spiraalin muotoiset 3D-LED-takavalot, valaistut astinlaudat ja logon heijastus. Ja kun lähestyt autoa, upotetut ovenkahvat tulevat esiin.

MBUX Hyperscreen on vakiovaruste ja sisältää kaikissa kolmessa näytössä etumatkustajien kohokohtana Zero Layerin ja erityisen Maybach -käynnistysanimaation. Siinä on uusin MBUX-järjestelmä, jolloin viihde- ja tietokokemuksesi on yksilöity.

MBUX high-end takatilan viihdepaketti on vakiovaruste ja sen ansiosta takaistuimilla matkaavien matkasta muotoutuu monipuolinen, tarkkapiirtoisilla kosketusnäytöillä suoraan internetiin vievä ja yksilöllisiin tarpeisiisi sovitettu multimediajärjestelmä.

Burmester® High-End 4D Surround-Soundsystem  Dolby Atmos -äänikokemuksen, jolloin musiikkisi saa enemmän tilaa, selkeyttä ja syvyyttä.

Lisäksi Mercedes-Maybach EQS SUV -autoon saatavana monipuolinen varustus, mukaan lukien multimediavarusteet, avustinjärjestelmät sekä mukavuus ja turvallisuusvarusteet. 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot