Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi EQE Mercedes-EQ:lta - nyt ennakkovarattavissa!

Uusi EQE Mercedes-EQ:lta - nyt ennakkovarattavissa!

Uusi EQE Mercedes-EQ:lta

Liity ennakkovaraajien joukkoon ja saat hinnat ja muut EQE:n tiedot ensimmäisenä. Ennakkomyynnin alkaessa sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Listalle liittyminen ei sido sinua mihinkään.

 

ENNAKKOVARAA EQE

 

 


Katso video: The All-Electric EQE: This is for all senses

 

Kaikille aisteille

Ajattomat muodot johdattavat uuteen aikakauteen. Ikonisesta yhden kaaren One Bow -sivuprofiilista aina hämmästyttävään MBUX Hyperscreeniin: uusi EQE yhdistää hienostunutta estetiikkaa uraa uurtavaan tekniseen edistykseen korkeimmalla mahdollisella tasolla. Koe sähköisen liikkumisen uusi ylellinen aikakausi.

  • Toimintamatka jopa 660 km*
  • Teho jopa 215 kW (292 hv)
  • Latausaika jopa 32 min (10-80%)**

 

*Ennakkotieto (WLTP)
**Pikalatausasemilla (ennakkotieto)

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


 

Ylellisyyttä ja dynaamisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.

Uudessa EQE:ssä yhdistyvät dynaaminen ulkonäkö ja ylellinen sisätila ‒ teknisen innovaation ja modernin estetiikan täydellinen tasapaino.

 

Katse tulevaan.

Head-up display -heijastusnäyttö tekee ajamisesta vieläkin miellyttävämpää ja turvallisempaa: erilaiset tilatiedot ja ohjeet heijastetaan tuulilasiin ja ne näkyvät suoraan kuljettajan näkökentässä. Näin kuljettaja voi keskittyä täysin ajotilanteiden seuraamiseen.

Zero layer. Rajattomat mahdollisuudet.

MBUX Hyperscreen on yhtä kookas kuin nerokaskin: se avaa navigointikartan ja useimmin käytetyt sovellukset heti yhdelle ja samalle tasolle. Se osaa tehdä yksilöityjä ja nerokkaita ehdotuksia tilanteen mukaan ilman, että kuljettajan tarvitsee vaihtaa sovellusten välillä.

Mullistaa käsitykset auton näytöistä.

MBUX Hyperscreen on täyssähköisen EQE:n ohjaamon kohokohta: kaarevan, aidosta lasista valmistetun peitelasin alle on sijoitettu kolme intuitiivisesti käytettävää näyttöä, joiden tarkkuus ja innovatiivisuus ulottuu koko kojelaudan alueelle.

 


 

Laajenna omaa mukavuusaluettasi.

Innovaatioiden ansiosta poistut autosta aiempaa energisempänä ja virkistyneenä.

 

Ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin

Hengitä syvään sisään ja ulos: uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65% ja se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut.

Monisäätöistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle

Täydellinen tuki: kahdeksan ilmakammiota ja neljä hierovaa tärinäelementtiä varmistavat monisäätöistuimien erinomaisen mukavuuden. Kymmenen hierontaohjelman ja kahden eri tehon ansiosta jokaisella ajomatkalla on nyt ohjelmassa hyvää oloa.

Sähköistä liikkuvuutta kaikille aisteille

Ajamista kaikilla aisteilla: äänet, jotka reagoivat ajamiseesi, ylellinen kokoelma materiaaleja sekä sisätilan tuoksutus tekevät uudessa EQE-autossa vietetystä ajasta laatuaikaa.

Nelipyöräohjaus - takapyörät kääntyvät jopa 10°

Suunta selvillä: täyssähköisen EQE:n lisävarusteinen nelipyöräohjaus varmistaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden. Takapyörien ohjauskulma muuttuu kolmessa vaiheessa aina 10°:een saakka, jolloin pysäköinti, kääntyminen ja ajaminen sujuvat täydellisessä tasapainossa.

Etäpysäköinti

Sinä päätät: voit käyttää älypuhelintasi ja Remote Parking -sovellusta (Android, iOS) uuden EQE:n pysäköimiseen täydellisesti. Jälleen yksi virstanpylväst matkalla kohti autonomista ajamista.

 

 

EQE 350: energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 19,3-15,7; CO2-päästöt g/km (yhdistetty): 0.