Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz GLC SUV & GLC Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi GLC SUV

Uusi GLC - nyt ennakkomyynnissä uusi GLC Coupé

Uusi Mercedes-Benz GLC SUV & GLC Coupé

Myös ladattavana hybridinä - toimintamatka sähköllä jopa 121 km!

Suorimmatkin reitit perille saattavat sisältää jyrkkiä mutkia, erilaisia tienpintoja ja kelien eteen heittämiä yllätyksiä. Mercedes Benz GLC vie sinut perille kaikissa ajo-olosuhteissa. Sen eri tilanteisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvasta, turvallisesta ja vakaasta ajonautinnosta huolehtivat mm. aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus, LED High Performance -ajovalot sekä kehityksen ehdotonta kärkeä edustavat turva- ja ajoavustinjärjestelmät. Matkustamisen nautintoa, yksinkertaisesti enemmän älyä autoiluun tarjoaa oppiva ja intuitiivinen MBUX-käyttöliittymä. Virtaviivaisen ja urheilullisen olemuksen ansiosta GLC:ssä on enemmän tilaa myös kuljettajalle. Kun vaadit autolta enemmän kaikkea, valitse huipputehokas Mercedes-Benz GLC.

 

Uusi, entistä tilavampi GLC Coupé yhdistää urheilullisuuden ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla. Kaikki mallit ovat jatkuvalla 4MATIC-nelivedolla ja offroad-ajo-ohjelmalla varustettuja kevyt- tai ladattavia hybrideitä. Vakiovarustelu sisältää mm. LED High Performance -ajovalot, puheohjattavan MBUX-käyttöliittymän sekä aktiivisen etäisyys-, kaista-, jarrutus- ja pysäköintiavustimen. Ladattavan hybridin sähköinen toimintamatka on ennakkotietojen mukaan jopa 121 km.

 

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Avantgarde -sisätilan ja -ulkopuolen paketit
  • Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus 
  • LED High Performance -ajovalot 
  • Adaptiivinen kaukovaloavustin
  • Oppiva, puheohjattava MBUX- käyttöliittymä
  • 11,9“ Medianäyttö
  • Älypuhelimen integrointi, langaton lataus
  • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran
  • Peilipaketti

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mercedes-Benz GLC SUV

Miellyttävä. Kaikilla ajoreiteillä.

Uuden GLC:n design on selkeälinjainen ja mittasuhteet dynaamiset. SUV-mallin urheilullisuus vakuuttaa yhtä lailla kaupunkiajossa kuin huonokuntoisilla teillä. 

 

Varusteet

Uuden GLC SUV -mallin ulkopuolen varusteet.

Uuden GLC SUV -mallin ulkopuolen designin kohokohtia ovat urheilullinen keula, kaksiosaiset takavalot sekä 18" - 20" kevytmetallivanteet.

 

Uuden GLC SUV -mallin sisätilan varusteet.

Tuoreimman sukupolven MBUX-järjestelmän ansiosta ajokokemus on digitaalisesti verkottuneempi kuin koskaan aiemmin. Yksilöllisen käyttäjäprofiilin avulla MBUX osaa tunnistaa useimmin käyttämäsi radiokanavat, soittolistat ja navigointireitit. Uudessa GLC:ssä on monia varusteita, jotka kykenevät oppimaan tapasi ja sopeutuvat niihin, kuten MBUX-puheohjausavustin.

 

Tee elämästäsi mukavampaa.

Modernit avustin- ja turvallisuusjärjestelmät auttavat sinua pääsemään määränpäähäsi turvallisesti ja rentoutuneena.

 

Uudessa GLC:ssä on vakiovarusteena Easy-Pack-takaluukku. Se tekee tästä tilavasta autosta aiempaakin toiminnallisemman ja laadukkaamman. Tavaratilan mukavuuspaketti lisää uuden GLC:n mukavuutta edelleen.

 

Tavaratila

Uudessa GLC:ssä on vakiovarusteena Easy-Pack-takaluukku. Se tekee tästä tilavasta autosta aiempaakin toiminnallisemman ja laadukkaamman. Tavaratilan mukavuuspaketti lisää uuden GLC:n mukavuutta edelleen.

 

Istuimet, joissa on hierontatoiminto

Erilaiset hierontatoiminnot pitävät kuljettajan ja etumatkustajan vireyttä yllä ja lihakset rentoina. Hierontatoimintoa ohjataan lisävarusteisen Energizing Plus -paketin kautta.

 

Nelipyöräohjaus

Alhaisemmilla ja keskimääräisillä ajonopeuksilla nelipyöräohjaus varmistaa ketterän ajettavuuden ja pienentää auton kääntöympyrää. Suuremmilla nopeuksilla puolestaan nelipyöräohjaus lisää ajovakautta ja pitää huolen paremmasta ajomukavuudesta.

(osa lisävarusteista tekniikkapakettia)

 

Digital Light -ajovalot

Digital Light -ajovaloilla voit kokea aivan erityisiä valaistusolosuhteita – valot sopeutuvat jatkuvasti muihin tienkäyttäjiin ja ajoympäristöön. Tämä teräväpiirtoinen valojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuvaan liikenteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti.

 

Pre-Safe® Impulse Side

Sivutörmäyksen uhatessa uuden GLC:n ajoavustinpaketti Plussaan kuuluva Pre-Safe® Impulse Side voi siirtää kuljettajaa tai etumatkustajaa pois vaara-alueelta auton keskiosaa kohti antamalla ilmatyynyn avulla sivusuuntaisen impulssin. Tämä voi auttaa pienentämään loukkaantumisriskiä kolarissa.

 

GLC Coupé

Valitse uusi GLC Coupé ladattava hybridi.

Uudessa ladattavassa GLC Coupé -hybridissä sähkömoottorin dynaamisuus ja tehokkuus yhdistyvät polttomoottorin pitkään toimintamatkaan.

  • GLC Coupén sähköinen toimintamatka on jopa 121 km

Vieläkin parannetun sähkömoottorin, paremman tehon ja lyhyempien latausaikojen ansiosta voit nauttia trendikkäästä ajonautinnosta: ajat päästöttömästi kaupungin keskustassa, offroad-tilassa päällystämättömillä teillä ja mukavasti pitkillä matkoilla.

Aistikkaan selkeä: uuden Mercedes-Benz GLC Coupén design tekee vaikutuksen selkeillä linjoilla, dynaamisilla mittasuhteilla ja urheilullisella eleganssilla.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot