Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz Citan - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz Citan

Uusi Citan - tulossa pian

Uusi Citan - tulossa pian

Uusi Citan: paketti- ja tila-autona.

Jos etsit tilavaa paketti- tai tila-autoa, jolla voit ajaa rennosti ja ketterästi myös keskustassa, silloin uusi Citan on sinulle oikea valinta. Kompaktien ulkomittojensa lisäksi se tekee vaikutuksen tilavalla sisätilallaan sekä Mercedes-Benz-autoille tyypillisellä suvereenilla ulkoasullaan, erittäin korkealla turvallisuustasollaan ja kestävyydellään.

 

eCitan: eVans-perheen uusi jäsen.

Sähköisesti kaikissa kokoluokissa.

Vuoden 2022 loppupuoliskolla käynnistyy eCitan, joka on Citanin täysin sähköinen malliversio. Se täydentää Mercedes-Benzin täyssähköistä eVans mallistoa uudessa, kompaktissa kokoluokassa. WLTP:n mukainen toimintamatka on 285 kilometriä (ennakkoarvio)*. Siten se vastaa täydellisesti ammattilaisten vaatimuksiin, esimerkiksi lähetti- ja toimitusautona kaupunkialueilla. 

 

*Ennakkoarvio, joka tulee päivittymään myynnin alettua. Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta, erityisesti huippunopeusrajoituksen valinnasta. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. yksilöllisestä ajotavasta, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä jne. ja saattaa poiketa ilmoitetusta.

 

Uusi MBUX.

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience, ja sen ansiosta voit kokea multimedian autossa aivan uudella tavalla. Tämä koskee kattavia toimintoja ja verkottamismahdollisuuksia sekä monia tapoja käyttää multimediajärjestelmääsi.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

Kemi puh. 020 7788 880

Rovaniemi puh. 020 7788 350

 


 

Uusi Citan

Sopii täydellisesti kuljetustehtäviisi.

Uusi Citan-pakettiauto vakuuttaa monilla taidoillaan: kompaktien ulkomittojen lisäksi siinä on tilava tavaratila ja ohjaamo. Suuri hyötykuorma on yhdistetty ketterään ajokäyttäytymiseen. Sen ergonomisesti muotoiltu kuljettajan istuin ja monet mahdollisuudet mukauttaa se kuljetustehtäviisi helpottavat työtäsi.

 

Tyypillistä Mercedes-Benziä: ulkopuolen muotoilu.

Uuden Citan-pakettiauton muotoilu osoittaa jo ensisilmäyksellä, että auto on sukua suuremmille Mercedes-Benz-pakettiautoille.

 

Yksilöllinen keulan muotoilu

Keulan muotoilussa katseen vangitsevat kapeat, kauniisti muotoillut ajovalot sekä Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja keskelle sijoitettu Mercedes-tähti.

 

Huomiota herättävä kylkien muotokieli

Huomiota herättävä kylkien muotokieli korostaa uuden Citan-pakettiauton ketteryyttä. Uutta ovat muun muassa 16 tuuman design-vanteet.

 

Toimiva takaosan muotoilu

Käytännöllinen takaosan muotoilu – tilava lastausaukko sekä epäsymmetrisesti avautuvat pariovet – on yhdistetty tyylikkäisiin, Mercedes-Benzille tyypillisiin takavaloihin.