Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz Citan - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz Citan

Uusi Citan - tulossa pian

Uusi Citan 

Uusi Citan: paketti- ja tila-autona.

Jos etsit tilavaa pakettiautoa, jolla voit ajaa rennosti ja ketterästi myös keskikaupungilla, silloin uusi Citan on sinulle oikea valinta. Kompaktien ulkomittojen lisäksi se tekee vaikutuksen tilavalla sisätilalla. Mercedes-Benz-pakettiautoille ovat tyypillistä suvereeni ulkoasu, erittäin korkea turvallisuustaso sekä kestävyys.

International Van of the Year -palkinnon voittaja 2022. Mercedes-Benz Citan asettaa standardeja: sen ominaisuudet taloudellisuuden, turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristön kannalta vakuuttivat 25-jäsenisen kansainvälisen palkintoraadin. Raadin jäsenet testasivat ja arvioivat 14 uutta mallia kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä. Yksimielinen äänestys: Citan sijoittuu ensimmäiselle sijalle!

 

Tutustu Mercedes-Benz Citan -hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

eCitan: eVans-perheen uusi jäsen.

Sähköisesti kaikissa kokoluokissa.

Vuoden 2022 loppupuoliskolla käynnistyy eCitan, joka on Citanin täysin sähköinen malliversio. Se täydentää Mercedes-Benzin täyssähköistä eVans mallistoa uudessa, kompaktissa kokoluokassa. WLTP:n mukainen toimintamatka on 285 kilometriä (ennakkoarvio)*. Siten se vastaa täydellisesti ammattilaisten vaatimuksiin, esimerkiksi lähetti- ja toimitusautona kaupunkialueilla.

Tilaa eCitan-uutiskirje ja pysy ajan tasalla eCitanin tärkeimmistä tiedoista, ensiesittelystä sekä myynnin alkamisesta.

*Ennakkoarvio, joka tulee päivittymään myynnin alettua. Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta, erityisesti huippunopeusrajoituksen valinnasta. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. yksilöllisestä ajotavasta, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä jne. ja saattaa poiketa ilmoitetusta.

 


 

Pieni pakettiauto, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia.

Uudessa Citanissa on tuotemerkille tyypillinen muotoilu ja ergonominen sisätila, jossa on helppo tuntea olonsa mukavaksi. Näin Citan osoittaa olevansa aito Mercedes-Benz. Astu sisään ja koe vakiovarusteena olevan MBUX-multimediajärjestelmän (Mercedes-Benz User Experience) ja älykkäiden yhdistettävyysratkaisujen mahdollisuudet. Ajon aikana voit saada apua lukuisilta ennakoivilta avustinjärjestelmiltä. Lisäksi lisävarusteilla voit varustaa kompaktin pakettiautosi haluamallasi tavalla. 

 

Paljon hyviä ideoita vaivattomaan työskentelyyn.

Uuden Citan-pakettiauton joustavuudesta on esimerkkinä sen etumatkustajatila: jos matkustat usein kahden henkilön kanssa, tilaa kaksipaikkainen etumatkustajan istuin. Jos tarvitset ajoittain enemmän tilaa kuormalle, voit hankkia lisävarusteena saatavilla olevan taittuvan matkustajan istuimen jakajaverkolla. Näin voit lastata pitkiäkin esineitä. Pakettiauton käyttö on myös vaivatonta Mercedes-Benzin intuitiivisen käyttö- ja näyttökonseptin ansiosta.

 

Ennakoivaa tukea monissa ajotilanteissa.

Uuden Citan-pakettiauton vakioturvavarusteetkin ovat erittäin kattavat: kuusi turvatyynyä, jarrutusavustin, Attention Assist -vireystila-avustin, sivutuuliavustin ja Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä avustavat sinua kaikilla matkoillasi.

 

Tuo digitaalisen maailman autoon.

Haluatko viettää työpäivät mahdollisimman tuottavasti ja stressittömästi ja pysyä tavoitettavissa myös tien päällä? Uuden Citanin modulaarinen Infotainment-laitteisto auttaa sinua juuri niillä ominaisuuksilla, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kohokohtana on MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on navigointi- ja älypuhelinintegraatio.

 

Työskentele älykkäällä yhdistettävyydellä tuotteliaammin

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää vakiovarusteena olevaa MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös Mercedes me -liitettävyyspalvelut, jotka tuovat pieneen pakettiautoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.

 


 

Uusi Citan-tila-auto.

Haluatko kompaktin tila-auton, jossa on tilava matkustamo, ja joka on ketterä ja mukava ajaa sekä selviytyy hyvin ahtaissa liikenneolosuhteissa? Tulisiko tila-autosi helpottaa työtäsi, toimia yrityksesi käyntikorttina ja olla turvallisuusvarustelun osalta tinkimätön? Kannattaa tutustua uuteen Citan-tila-autoon.

 

Merkille tyypillistä laatua, jonka näkee ja tuntee.

Houkutteleva ulkonäkö ja suuri mukavuus kulkevat uudessa Citanissa käsi kädessä. Sille ominainen ulkopuolen muotoilu erottuu massasta. Kun astut sisään, sinut vastaanottavat tyylikkäästi suunnitellut sisätilat. Myös monet merkille tyypilliset, muista mallisarjoista tutut mukavuusominaisuudet tekevät uudesta Citanista aidon Mercedes-Benz-pakettiauton.

 

Ulkoa kompakti, sisältä tilava

Uudessa Citan-tila-autossa matkustajat viihtyvät alusta alkaen: sisäänkäynti tapahtuu mukavasti kahden vakiovarusteisen liukuoven kautta, joiden tuuletusikkunat takaavat hyvän ilmanvaihdon. Kaikissa istuimissa on kovaa kulutusta kestävä kangas. Selkänojat voidaan tarvittaessa kääntää suhteessa 1/3–2/3 tasaiseksi tavaratilan lattiaksi.

 

Tila täynnä mahdollisuuksia.

Uuden Citan-tila-auton matkustamossa voit tarjota matkustajille jotain hienoa: lisävarusteena saatavien värilasien, mattojen, kääntöpöytien ja USB-liitäntöjen avulla voit mukauttaa mukavuustasoa juuri matkustajiesi tarpeiden mukaan. Jos tarvitset joskus enemmän tilaa matkatavaroille, voit taittaa 3-paikkaisen penkin istuimen alas suhteessa ⅓ – ⅔, jolloin syntyy suurempi tavaratila ja tasainen lattia. Jos tämä ei riitä, lisää kuormauskapasiteettia voi saada lisävarusteena saatavilla olevan, integroidulla kattotelineellä varustetun kattokaiteen avulla.

 

Tien päällä turvallisesti.

Citan-tila-auto on vakioturvavarustuksellaankin vaikeasti lyötävissä: viisi avustinjärjestelmää ja seitsemän turvatyynyä, mukaan lukien keskiturvatyyny, kulkevat mukanasi kaikilla matkoillasi. Pienen pakettiautosi käyttötavasta riippuen lisävarusteet, kuten etäisyysavustin Distronic ja aktiivinen ohjausavustin, voivat olla hyödyllisiä. Ne voivat olla tarpeen esimerkiksi, jos joudut pysähtelemään usein ajon aikana. Peruutuskamerasta voi olla apua, jos pysäköit ja siirtelet autoa usein ahtaissa kaupunkikeskustoissa.

 

Tuo digitaalisen maailman autoon.

Haluatko viettää työpäivät mahdollisimman tuottavasti ja stressittömästi ja pysyä tavoitettavissa myös tien päällä? Uuden Citanin modulaarinen infotainment-laitteisto auttaa sinua juuri niillä ominaisuuksilla, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kohokohtana on MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on navigointi- ja älypuhelinintegraatio.

 

Työskentele älykkäällä yhdistettävyydellä tuotteliaammin.

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää vakiovarusteena olevaa MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös Mercedes me -liitettävyyspalvelut, jotka tuovat autoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot