Uusi Mercedes-Benz EQA

Uusi Mercedes-Benz EQA 

  • EQA 250+ jopa 529 kilometrin toimintamatka (WLTP)*
  • CO2-päästöt 0 g/100 km
  • 32 minuutin latausaika pikalatausasemalla**

 

Täyssähköinen EQA tuo aivan uutta virtaa kompaktiin katumaasturiluokkaan. Moderni muotoilu kätkee sisäänsä alan uusinta teknologiaa sekä erilaisia innovatiivisia avustinjärjestelmiä. Esimerkkinä intuitiivinen MBUX-käyttöliittymä, jonka avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. EQA on saatavana myös 4MATIC-nelivetona, jonka toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 436 km.

 

Saatavilla myös huippuvarusteltu EQA 250 Business -malli vastaa vaativampiinkin odotuksiin ja sähköisyys tekee ajamisesta ainutlaatuisen nautittavan kokemuksen.

 

 

EQA 250: virrankulutus kWh/100 km (yhdistettynä): 15,4; CO2-päästöt 0 g/km (yhdistettynä)

  • 493 kilometrin toimintamatka (WLTP yhdistetty)
  • 0 gramman CO2-päästöt yhteensä (yhdistettynä)
  • 30 minuutin latausaika pikalatauspisteissä (10-80% SOC)*.

*Latausnopeus riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Esimerkki minimilatausajalle perustuu maksimilataustehoon 110 kW optimiolosuhteissa. Tyypillisin julkinen 50 kW pikalatausasema antaa tunnin latausajalla noin 220 kilometrin toimintamatkan. Arvot viittaavat 23°C käynnistyslämpötilaan uudella akulla, ilman energiaa kuluttavia lisätoimintoja kuten esim. istuinlämmitys, näytöt, ilmastointi. Päästöjen, virrankulutuksen ja toimintamatkan arvot  ennakkotieto, tarkat tekniset tiedot tulevat saataville myöhemmin.

 

Tutustu Mercedes-Benz EQA hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Sähköistävä ilme. 

EQA ilmentää uusien näyttävien design-elementtien avulla uutta elämäntyyliä, johon sähköautot kuuluvat erottamattomasti. 

 

EQA-autosi. Yhtä yksilöllinen kuin sinä itse. 

Valitse kolmesta varustepaketista ja tee EQA:sta omien mieltymystesi mukainen EQA-auto. 

 

Runsaat varustepaketit.

Advanced-paketista Premiumiin: varustepaketit rakentuvat aina toistensa pohjalle ja vievät EQA:n aina seuraavalle tasolle.

Varustelu on runsas jo EQA:n vakiomallissa eli Progressive-malliversiossa, joka tarjoaa reilusti mukavuutta. Se sisältää nahkaisen ohjauspyörän, mukavuusistuimet, peruutuskameran ja Easy-Pack-takaluukun.

Advanced-paketti tuo sisätilaan lisää ilmettä käsittäen mm. kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä, jotka on koottu näyttäväksi Widescreen Cockpitiksi.

Advanced Plus -paketin myötä autoon tulee vielä huippulaadukas äänentoistojärjestelmä, joka tarjoaa matkustamoon ylellisen soinnin matkan ajaksi samalla kun älypuhelin latautuu langattomasti.

 

Kansainvälisten tavarantoimitusvaikeuksien takia kommunikaatiomoduulin (LTE) saatavuus saattaa olla tietyissä automalleissa tilapäisesti rajoittunut. Tilanne vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Säännöllisesti päivitettävät tiedot aiheesta löydät Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

 


 

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience ja se tarkoittaa lyhyesti: voit käyttää EQA-autoasi älykkäästi ja vaistonvaraisesti kookkailla ja tarkkapiirtoisilla näytöillä, joiden näyttämän sisällön sinä päätät.

Ensiluokkainen. Turvallinen. EQA. 

EQA:n mukavuusvarusteet ja turvallisuusjärjestelmät tarjoavat ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen. 

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience ja se tarkoittaa lyhyesti: voit käyttää EQA-autoasi älykkäästi ja vaistonvaraisesti kookkailla ja tarkkapiirtoisilla näytöillä, joiden näyttämän sisällön päätät itse. Käyttö tapahtuu käsielein, koskettamalla tai puheohjauksella. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Älypuhelimien ja digitaalisen median liitännät pitävät huolen ainutlaatuisesta tiedon ja viihteen tarjonnasta autossa.

 

Vie sinut turvallisesti perille. 

EQA:n älykkäät ajoavustinjärjestelmät osaavat ajatella, pitää silmällä liikennetilannetta ja varoittaa kuljettajaa vaaroista tietyissä tilanteissa. Auto suojaa matkustajiaan ja myös muita tienkäyttäjiä tehokkaasti – esimerkiksi poistumisvaroittimella, vaikka olet jo saapunut turvallisesti määränpäähäsi.

 


 

Kiehtova teknologia takaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen. 

EQA:n nautinnollisesta ajokokemuksesta pitää huolen tehokkaan sähkömoottorin ja korkeajännitelitiumioniakun saumaton yhteistyö. 

  • EQA 350 4MATIC jopa 215 kW (292 hv) teho*
  • EQA 350 4MATIC jopa 520 Nm vääntö*
  • 100 kW suurin latausteho (DC)**

 

VARAA KOEAJO

 

 
*Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan. **Latausteho riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Latausteho voi poiketa ilmoitetuista ohjearvoista. Lataustehoon vaikuttavat esimerkiksi akun varaustaso, käytetty latauspiste, auton käyttö, akuston lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys.
Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.