Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz EQB - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB

Uusi täyssähköinen Mercedes-Benz EQB nyt ennakkomyynnissä Wetterillä! Mercedes-Benz EQB:n entistä dynaamisempi muotoilu pitää sisällään innovatiivista teknologiaa, joka takaa ajamisen ylellisyyden kaikissa tilanteissa. EQB:n toimintamatka on jopa 530 km ja tasavirtalataus 10-80 % onnistuu parhaimmillaan noin puolessa tunnissaToisen sukupolven MBUX-käyttöjärjestelmä tarjoaa mm. älykkään reittisuunnittelun ja lisävarusteena olevan 360-kameran 3D-näkymällä.

 

EQB -mallit

  • EQB 250+
  • EQB 300 4MATIC
  • EQB 350 4MATIC

 

Malleissa vakiovarusteina mm.

  • Uudistettu MBUX-käyttöjärjestelmä
  • Mukautuva DISTRONIC-vakionopeussäädin
  • Pysäköintipaketti, sis. mm. peruutuskameran
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Tunnelmavalaistus
  • Sähkötoiminen EASY-PACK-takaluukku
  • Mercedes me Charge -latauspalvelu

 

Katso Mercedes-Benz EQB:n hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uuden EQB:n sisätila.

EQB:n sisustuksessa yhdistyvät mukavuus ja vankka muotoilu. Metallioptiikkaiset elementit ja ilmasuuttimien turbiinimainen muotoilu ilmentävät EQB:n SUV-luonnetta jokaista yksityiskohtaa myöden. Yhdistettynä runsaaseen tilaan ja älykkäisiin kohokohtiin, kuten digitaaliseen mittaristoon.

 

Uuden EQB:n ulkopuoli.

Uuden EQB:n avara tila on erittäin vaikuttava. Uudesta, leveästä tähtikuviollisesta mustasta paneelista, jossa on optisesti integroidut tehokkaat LED-ajovalot, aina laajennettuun vannevalikoimaan, täyssähköinen EQB osoittaa moderniutensa ja itsevarmuutensa kaikilla teillä.


 

EQB:n varusteiden esimerkkejä

 

Tilakonsepti jopa seitsemällä istuimella

Kolmas istuinrivi [16] mahdollistaa tilat jopa seitsemälle henkilölle. Tilavaksi suunniteltu auton kori ja pystysuora tuulilasi tuovat matkustajille runsaasti tilaa myös korkeussuunnassa. Nauti korkeatasoisesta mukavuudesta täysin sähköisessä SUV:ssa.

[16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

 

Zero Layer

Zero Layer -käyttöliittymä oppii päätöksistäsi: sen sijaan, että sinun pitäisi siirtyä käyttöliittymän alavalikoihin, sinulle tarjotaan oikeat tiedot oikeaan aikaan päänäkymässä. Tämä helpottaa MBUX-multimediajärjestelmän käsittelyä entisestään.

 

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään [16] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaiseen kameranäkymään. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

[16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

 

MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin

Sinun tarvitsee vain kysyä: Olipa kyseessä osakekurssit, urheilutulokset tai tiedot paikoista tai julkisuuden henkilöistä. Sinä kysyt ja MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin [16] vastaa. [17]

[16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

[17]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.

 

Guard 360° -varashälytinpaketti

Guard 360° -varashälytin [16] valvoo auton ympäristöä kattavasti esimerkiksi murtohälytyksen, varashälyttimen ja poishinaussuojan avulla. Auton sisätilavalvonta laukaisee liikettä havaitessaan näkyvät ja kuuluvat varoitukset. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. [14]

[16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

[14]Komponentit, joissa on merkintä * ovat Mercedes me -palveluita. Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin. Viestintämoduulin yhdistäminen matkapuhelinverkkoon riippuu kunkin verkon kattavuudesta ja verkon tarjoajien saatavuudesta.

 

VARAA KOEAJO

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot