Uusi Mercedes-Benz EQE

Mercedeksen uusi täyssähköinen EQE on nyt ennakkomyynnissä.

Uusi Mercedes-Benz EQE

  • Toimintamatka jopa 671 km (EQE 350+)
  • Teho jopa 300 kW (408 hv) (EQE 500 4Matic)
  • Latausaika jopa 31 min (EQE 300)

 

Uudessa EQE:ssä yhdistyvät dynaaminen ulkonäkö ja ylellinen sisätila ‒ teknisen innovaation ja modernin estetiikan täydellinen tasapaino. Digitaalisen ohjaamon kohokohta on MBUX Hyperscreen.

 

Tulossa myös uusi EQE SUV - katso lisää: Uusi EQE SUV.

 

EQE 43 AMG 4MATIC

Täyssähköinen, huippuvarusteltu EQE puhuttelee kaikkia aisteja niin ulkomuodollaan, sisätiloillaan kuin teknologiallaan. Se perustuu lippulaiva EQS:n tapaan Mercedeksen täysin uuteen täyssähköautojen perusrakenteeseen. Saatavana koko kojelaudan levyisellä MBUX Hyperscreenillä sekä älykkäällä 4MATIC-nelivedolla.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

Tutustu Mercedes-Benz EQE hinnastoon.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Kaikille aisteille

Ajattomat muodot johdattavat uuteen aikakauteen. Ikonisesta yhden kaaren One Bow -sivuprofiilista aina hämmästyttävään MBUX Hyperscreeniin: uusi EQE yhdistää hienostunutta estetiikkaa uraa uurtavaan tekniseen edistykseen korkeimmalla mahdollisella tasolla. Koe sähköisen liikkumisen uusi ylellinen aikakausi.


Katso video: The All-Electric EQE: This is for all senses


 


 

Ylellisyyttä ja dynaamisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.

Uudessa EQE:ssä yhdistyvät dynaaminen ulkonäkö ja ylellinen sisätila ‒ teknisen innovaation ja modernin estetiikan täydellinen tasapaino.

 

Katse tulevaan.

Head-up display -heijastusnäyttö tekee ajamisesta vieläkin miellyttävämpää ja turvallisempaa: erilaiset tilatiedot ja ohjeet heijastetaan tuulilasiin ja ne näkyvät suoraan kuljettajan näkökentässä. Näin kuljettaja voi keskittyä täysin ajotilanteiden seuraamiseen.

 

Zero layer. Rajattomat mahdollisuudet.

MBUX Hyperscreen on yhtä kookas kuin nerokaskin: se avaa navigointikartan ja useimmin käytetyt sovellukset heti yhdelle ja samalle tasolle. Se osaa tehdä yksilöityjä ja nerokkaita ehdotuksia tilanteen mukaan ilman, että kuljettajan tarvitsee vaihtaa sovellusten välillä.

 

Mullistaa käsitykset auton näytöistä.

MBUX Hyperscreen on täyssähköisen EQE:n ohjaamon kohokohta: kaarevan, aidosta lasista valmistetun peitelasin alle on sijoitettu kolme intuitiivisesti käytettävää näyttöä, joiden tarkkuus ja innovatiivisuus ulottuu koko kojelaudan alueelle.

 


 

Laajenna omaa mukavuusaluettasi.

Innovaatioiden ansiosta poistut autosta aiempaa energisempänä ja virkistyneenä.

 

Ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin

Hengitä syvään sisään ja ulos: uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65% ja se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut.

 

Monisäätöistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle

Täydellinen tuki: kahdeksan ilmakammiota ja neljä hierovaa tärinäelementtiä varmistavat monisäätöistuimien erinomaisen mukavuuden. Kymmenen hierontaohjelman ja kahden eri tehon ansiosta jokaisella ajomatkalla on nyt ohjelmassa hyvää oloa.

 

Sähköistä liikkuvuutta kaikille aisteille

Ajamista kaikilla aisteilla: äänet, jotka reagoivat ajamiseesi, ylellinen kokoelma materiaaleja sekä sisätilan tuoksutus tekevät uudessa EQE-autossa vietetystä ajasta laatuaikaa.

 

Nelipyöräohjaus - takapyörät kääntyvät jopa 10°

Suunta selvillä: täyssähköisen EQE:n lisävarusteinen nelipyöräohjaus varmistaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden. Takapyörien ohjauskulma muuttuu kolmessa vaiheessa aina 10°:een saakka, jolloin pysäköinti, kääntyminen ja ajaminen sujuvat täydellisessä tasapainossa.

 

Etäpysäköinti

Sinä päätät: voit käyttää älypuhelintasi ja Remote Parking -sovellusta (Android, iOS) uuden EQE:n pysäköimiseen täydellisesti. Jälleen yksi virstanpylväst matkalla kohti autonomista ajamista.

 

 

Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.
 
Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot