Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz GLS. All kinds of strength.

Uusi Mercedes-Benz GLS. All kinds of strength.

Uusi Mercedes-Benz GLS.

All kinds of strength.

Tilan ja mukavuuden huipulle pääset vain uudessa GLS:ssä. Ja mikä parasta: voit jakaa tämän kiehtovan luksuskokemuksen kuuden muun kanssa. 

 • Ennenkokematon takatila. Uusi GLS kantaa nimensä S-kirjainta ylpeästi. Jopa seitsemän matkustajaa voi nauttia huipputason mukavuudesta. Toinen istuinrivi on täysin sähkötoimisesti säädettävä ja kolmas istuinrivi mukavampi kuin koskaan ennen.
 • Koe Mercedes-Benz User Experience. Uusi GLS on ensimmäinen luksusluokan Mercedes, joka on varustettu MBUX-Infotainment-järjestelmällä. Vaikuttava Widescreen Cockpit luo puitteet kiehtovalle käyttö- ja näyttökokemukselle.
 • E-Active Body Control. Maailman suvereenein alusta. Haluttaessa uuteen GLS:ään on saatavilla täysaktiivinen alusta. Lähes uskomaton vaikutus: auto pysyy rauhallisena kaikissa ajotilanteissa kaarteista kiihdyttämiseen ja jarrutukseen.
 • Maksimukavuus. Melkein minimalistinen muotoilu. Mahtavat suhteet, pitkäksi vedetty konepelti ja jopa 23-tuumaiset vanteet alleviivaavat voimaa ja kauneutta. Selkeät pinnat ja vähäeleiset linjat luovat kevyen ja tyylikkään vaikutelman.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Astu kyytiin ja uppoudu moderniin luksukseen.

Ensivaikutelma GLS:n sisätilasta on kirjaimellisesti häikäisevä: tilava auto kutsuu sisäänsä seitsemän henkilöä. Voit nauttia SUV:ille ennennäkemättömästä huipputason mukavuudesta ja digitaalisesta Infotainment-tarjonnasta jokaisella istumapaikalla.

 • Tavaratilan muunneltavuus: sähkötoimisesti käännettävät takaistuimet. On haastavaa tehdä liian suuria suunnitelmia uudelle GLS:lle: napin painalluksella voit kääntää toisen ja kolmannen rivin istuimet yksittäin tai yhdessä ja luoda näin jopa 2400 litran tavaratilan. Mukavaa kuormaamista varten perän voi laskea ja halutessasi voit avata ja sulkea takaluukun vain heilauttamalla jalkaasi.
 • ENERGIZING Plus -paketti. Anna uudelle GLS:lle kymmenen minuutia - ja tunnet itsesi uudesti syntyneeksi. Siitä pitää huolen ENERGIZING Plus -paketti, joka yhdistää halutessasi useita luksus-mukavuusjärjestelmiä kymmenenminuuttisiksi ohjelmiksi, jotka rentouttavat tai virkistävät sinua tarpeen mukaan. Esimerkiksi rannetietokoneeseen yhdistettynä uusi GLS voi jopa tunnistaa sinun olotilasi ja aktiivisesti suositella sopivaa ohjelmaa. Kuljettajan voimavarat pysyvät huipussaan ja matkasta tulee miellyttävä.
 • Täysin digitaalinen Widescreen Cockpit: Widescreen Cockpit vie GLS:n myös digitaalisen kehityksen kärkeen. Widescreen Cockpit, mittariston näyttö ja medianäyttö luovat yhden kokonaisuuden. Kaksi täysin digitaalista värinäyttöä sijaitsevat saman peitelasin alla ja niiden selkeä pinta sulautuu harmonisesti sisätilan designiin. Tässä mallissa medianäyttö on ensimmäistä kertaa erillään taustasta - ja vetää katseet puoleensa.
 • Burmester High-End 3D-Surround -äänentoistojärjestelmä: Tulet ajamaan uudella GLS:llä vain kuunnellaksesi musiikkia. Lisävarusteena saatavan Burmester High-End 3D-Surround -äänentoistojärjestelmän 26 kaiutinta ja 1610 watin järjestelmäteho luovat huipputason audiokokemuksen. Ohjaat järjestelmää kuin omaa orkesteriasi: voit säätää äänenkuvaa viidellä Sound Preset -asetuksella oman makusi mukaiseksi ja jopa säätää sitä erikseen jokaista istuinapikkaa varten. Pitkälle kehitetty äänikompressio (VNC) mukauttaa musiikin ja äänet lisäksi dynaamisesti ajotilanteeseen. Kaiuttimien muotoilu luonteikkaine metalliritilöineen on yhtä korkealaatuista kuin ääni. "Burmester"-tekstein merkityt kaiuttimien ritilät vakuuttavat tyylillään jopa ollessaan aivan hiljaa.

 

Mikään ei ole arvokkaampaa kuin hyvä tyyli.

Ja tuskin mikää on vaativampaa, kuin luoda suurelle luksus-SUV:lle niin tyylikäs ja selkeä muotokieli kuin uudella GLS:llä.

 • Urheilullisuus tyylikkäimmässä muodossaan. AMG Line vakuuttaa urheilullisilla helmaverhouksilla, suurilla ilmanottoaukoilla ja erityisillä kevytmetallivanteilla. Sisällä monitoimiurheiluohjauspyörä ja urheilupolkimet viimeistelevät dynaamisen vaikutelman.
 • Valovoimaista: MULTIBEAM LED -ajovalot. Lisävarusteena saatavat MULTIBEAM LED -ajovalot tekevät uuden GLS:n ulkopuolesta erittäin valovoimaisen. Myös uusien täys-LED-takavalojen loistava muotoilu ja älykäs tekniikka vakuuttavat.
 • Ainutlaatuinen vannevalikoima. Sinun makuusi räätälöity: uusi GLS tarjoaa kiehtovan valikoiman erilaisia vannemalleja eri värivaihtoehtoina, jopa 23 tuumaisena. Niiden avulla annat autollesi persoonallisen viimeisen silauksen.
 • Koe luonto intensiivisemmin. Panoraamakattoluukku tarjoaa sekä kiehtovan vapauden tunteen että miellyttävää valoa sisätilaan. Ulkopuolelle se lisää keveyttä ja luksuksen tuntua.

 

Koe moderni luksus uudella tavalla.

Sähköistetyt moottorit ja täysaktiivinen alusta kruunaavat uuden GLS:n kaiken ylittävän mukavuuden.

 • E-ACTIVE BODY CONTROL. Suvereeni ja kiehtova ajotunne niin kaduilla kuin maastossakin. E-ACTIVE BODY CONTROL tarjoaa uudelle GLS:lle täysin uudelleen suunnitellun aktiivisen alustan. Siihen kuuluu kameraan perustuva ajopinnan skannaus ROAD SURFACE SCAN sekä aktiivinen kaarrekallistustoiminto CURVE, ja se pystyy havaitsemaan ja sopeuttamaan ajotilanteen, nopeuden ja kuormituksen. Jokaisen pyörän iskunvaimennusta ja tasonsäätöä säädäetään vastaavasti erikseen automaattisesti. Erinomainen ajomukavuus ja loistava ajovakaus - niin kaduilla kuin maastossakin.
 • AIRMATIC-paketti. Rennon ja mukavan matkan perusta. AIRMATIC-paketissa aktiivinen iskunvaimennus tapaa nykyaikaisen ilmajousituksen. Tulos: älykäs COmfort-alusta, joka voi mukautua automaattisesti ajotilanteeseen, nopeuteen ja kuormaan. Näin voit nauttia tasaavan ajovakauden luomasta ensiluokkaisesta mukavuudesta niin hyvillä kuin huonoillakin teillä.
 • 4MATIC. Pito, ajodynamiikka ja ajoturvallisuus täysin tasapainossa. Uuden GLS:n 4MATIC-neliveto, jakovaihteiston tasauspyörästölukko ja erityiset Offroad-ohjelmat vakuuttavat niin kevyessä kuin raskaassakin maastossa. Torque on Demand (Single Speed) -jakovaihteisto, jonka etu- ja taka-akseliston välinen täysin säädettävä momentinjako parantaa pitoa mökkiteillä ja kevyessä maastossa parantaen näin ajoturvallisuutta. Lisäksi voit avata medianäytössä ajotilanteen animaation, jossa näkyy muun muassa nousu- tai kallistuskulma.
 • Offroad-tekniikkapaketti. Ihanteellinen pito myös irtonaisella maaperällä. Offroad-tekniikkapaketti tarjoaa entistä paremmat maastoajo-ominaisuudet napin painalluksella. Voimansiirron uusi luonne, täysin säädettävä neliveto ja Torque on Demand (Double Speed) sekä alennusvaihde (Low Range) mahdollistavat huippupidon irtonaisella maaperällä. Lisäksi käytössä on Offroad-ohjelmat helppoon ja vaativaan maastoon ja laajempi tekninen pohjapanssari, joka suojaa auton pohjaa ihanteellisesti ja estää lian ja koasteuden pääsyn moottoritilaan.
 • Uusi moottorisukupolvi. Kolmas GLS-malli tuo mukanaan aivan uuden moottorisukupolven. Johdonmukaisesti sähköistetty V8-bensiinimoottori, jossa on integroitu käynnistingeneraattori, tuo lisävääntöä liikkeellelähtöön (EQ Boost) ja mahdollistaa energian talteenoton nopeuden hidastamisen aikana. Lisäksi kaksi V-moottorin sisäpuolelle asennettua turboahdinta ja älykäs sylinterilepuutus luovat kiehtovaa suorituskykyä ja tehokkuutta. Uudessa äärimmäisen hienostuneesti käyvässä 6-sylinterisessä rividieselmoottorissa yhdistyvät moderneimmat tekniikan rakenneosat, ja se asettaa tästä syystä myös mittapuut kierrosherkkyyden, käynnin laadun ja kulutuksen osalta.
 • Akustiikkamukavuuspaketti. Aja miellyttävässä ääniympäristössä. Lisävarusteena saatavan akustiikkamukavuuspaketin äänieristys vähentää ulkopuolelta tulevia häiritseviä ääniä tuulilasissa ja sivulaseissa käytetyn äänieristyskalvolla laminoidun turvalasin (VSG) ja muiden eristys- ja vaimennustoimien avulla. Rauhallinen ympäristö tukee keskittymistä ja pääset perille rentona. Turvalasissa on lisäksi infrapunavaloa suodattava kalvo, jonka ansiosta sisätila kuumenee vähemmän auringonvalon vaikutuksesta ja pintojen lämpötila pysyy miellyttävänä myös lämpiminä päivinä.

 

Korkeimman GLS-tason infotainment.

Tulet ihastumaan uuteen Mercedes-Benz User Experienceen. Joka katseella, joka sanalla ja joka kosketuksella.

 • MBUX puheohjausjärjestelmä. Taito johtaa sanoilla, nyt myös uudessa GLS:ssä. Vain kaksi pientä sanaa riittää: ”Hey Mercedes”. Luonnollinen, oppiva LINGUATRONIC-puheohjausjärjestelmä käynnistyy saman tien. LINGUATRONIC ymmärtää lähes kaiken sanomasi ja osaa käsitellä jopa epäsuoraa puhetta. Esimerkiksi ilmastointi reagoi jo huomautukseen "I feel cold" säätämällä lämpötilan korkeammaksi.
 • In-Car-Communication. Jutelkaa rauhassa. Kaikkien istuinrivien yli. Vain uusi GLS tarjoaa yhdessä Burmester Soundsystem-äänentoistojärjestelmän kanssa 2-suuntaisen In-Car-Communication-puheenvahvistuksen. Mikrofonit tunnistavat kaikki lausahdukset ja lähettävät ne kaiuttimien kautta optimaalisesti kaikkiin suuntiin. Niin matkustajat voivat helposti keskustella istuinrivistä riippumatta.
 • MBUX lisätty todellisuus. Virtuaaliset lisätiedot lisäävät reaalista turvallisuutta. Lisätty todellisuus -videokuva auttaa sinua haastavissa liikennetilanteissa. Lisävarusteena saatava järjestelmä kuvaa ajoympäristöä kameralla, yhdistää live-kuvaan käteviä virtuaalisia liikenneopasteita ja näyttää sen kaiken selkeästi medianäyttössä.
 • Head-up-näyttö heijastaa tiedot suoraan näkökenttääsi. Lisävarusteisen Head-up-näytön ansiosta sinulla on uudessa GLS:ssä kaikki tärkeät tiedot aina nähtävissä. Sitä varten luonnolliseen näkökenttääsi heijastetaan virtuaalinen, noin 24 x 8 cm suuruinen kuva, joka näyttää leijuvan noin 2 metrin päässä konepellin päällä. Niin huomiosi voi jatkuvasti keskittyä liikenteeseen.
 • Matkustajasi ansaitsevat vain parasta: MBUX takatilan viihdekeskus. Lisävarusteena saatavan MBUX takatilan viihdekeskuksen avulla voit luoda myös takarivin matkaohjelman täysin vapaasti. Ensimmäistä kertaa takatilassa on kaksi korkearesoluutioista kosketusnäyttöä, joiden kautta voit mukavasti nauttia elokuvista ja musiikista, surfata verkossa, soittaa puheluita ja tehdä mukavuusasetuksia.

 

Turvallisempaa autoa on vaikea kuvitella.

Ennenkuulumattoman älykäs ja tarkka GLS helpottaa ajoa ja suojelee sinua aktiivisesti vaaroilta.

 • Ajoavustinpaketti Plus. Ajoavustinpaketit auttavat ja helpottavat sinua tilanteen vaatimalla tavalla ajonopeuden säädössä, ohjaamisessa, kaistan vaihdossa, jarrutuksessa ja liikkeelle lähdössä ruuhkassa ja jopa törmäysvaaran uhatessa.
 • Perävaunun ohjausavustin. Perävaunun ohjausavustimen avulla peruuttaminen onnistuu suvereenisti, tarkasti ja rennosti. Varsinkin tottumattomille tämä ohjausavustus on suuri helpotus.
 • MULTIBEAM LED. Säätyvät valonheittimet reagoivat tilanteen mukaan yksittäin ohjattavien LEDien avulla, ULTRA RANGE -kaukovalot kasvattavat toimintasäteen maksimiin, ja kääntymis- ja kaarrevalot valaisevat näkökentän optimaalisesti.

 

Esimerkillistä turvallisuutta Mercedes-Benz Intelligent Drive -järjestelmillä.

Oletpa sitten ruuhkaliikenteessä, pitkällä matkalla yön pimeydessä tai tuntemattomalla reitillä – uusi GLS SUV rentouttaa tunnelmaa merkittävästi etenkin stressaavissa tilanteissa. Taustalla on Mercedes-Benz Intelligent Drive, joka tekee jokaisesta ajomatkasta Mercedes-Benz-autolla turvallisen ja ainutlaatuisen. Loppujen lopuksi aika, jonka vietät ohjauspyörän takana, on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutumiseen. Aikaa voimien keräämiseen. Näin saavut määränpäähäsi ennen kaikkea turvallisesti mutta myös rentoutuneena.

 

VARAA KOEAJO

Katso Mercedes-Benz GLS -hinnasto.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot