Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi ylellinen Mercedes-Maybach GLS

Uusi ylellinen Mercedes-Maybach GLS

Mercedes-Benz Maybach GLS

Uusi ylellinen Mercedes-Maybach GLS

Tulossa pian!

Ylivertaisen ylellinen Mercedes-Maybach GLS on pian täällä. Mercedes-Maybach GLS tarjoaa jokaisella ajolla premium-kokemuksen. Täysin digitaalisen cockpitin varusteyksityiskohdat, kuten Maybach-tekstin näyttö upeissa värisävyissä, eivät ole ainoita huippuluokan kohokohtia. Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmän intensiivinen kuuntelukokemus kuvastaa myös auton sisätilan huippumukavuutta. MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta multimedian käyttö tuntuu ylelliseltä.

Maybachille ominainen eleganssi kohtaa SUV-luonteen hallitsevat piirteet. Tyylikkyys on yksityiskohtia: Tutustu jäähdyttimen säleikköön kaiverrettuun Maybach-tekstiin, ilmanottoaukkojen uuteen muotoiluun, kaksiväriseen ulkoväriin tai animoidun Maybach-logon heijastamiseen. Suuri koko varmistaa, että ulkomuoto on imagon mukainen. 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


 

Mercedes-Benz Maybach GLS

Uuden Mercedes-Maybach GLS:n sisätilat

Ylellinen, tyylikäs ja täysin digitaalinen. 

Mercedes-Benz User Experience antaa käyttömukavuudelle aivan uuden merkityksen – vakuutut siitä jokaisella käyttökerralla yhä uudelleen. Innovatiinen Widescreen Cockpit vastaa ääni-, ele- ja kosketusohjaukseen ja tekee käyttö- ja näyttökokemuksesta kiehtovan.

MBUX-käyttöjärjestelmä

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi.

Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä

Koe entistä ainutlaatuisempi audioelämys legendaarisella Burmester®-soundilla. Huippulaadukkaat kaiuttimet tuottavat vaikuttavan äänimaailman. 

Uusimman sukupolven ohjauspyörä

Todellinen monitoimilahjakkuus, innovatiivinen käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Ergonomisesti sijoitetuilla Touch Control -kosketusnäppäimillä voi ohjata intuitiivisesti avustinjärjestelmiä, navigointia, puhelinta, vakionopeussäädintä tai viihdejärjestelmän toimintoja.

Tuuletetut istuimet, joissa on hierontatoiminto

Mercedes-Maybach GLS hemmottelee sinua. Tuuletetut istuimet, joissa on hierontatoiminto, saavat sinut hetkeksi rentoutumaan missä ja milloin vain.

Nelipaikkaisessa mallin ensiluokkaisella takaistuimella nautit mukana aina kulkevan wellness-span tunnelmasta: siirryt miellyttävään lepoasentoon kevyellä napin painalluksella. Jalkatila on erityisen tilava ja voit hemmotella itseäsi kuumakivihieronnalla ja istuintuuletuksella.

 

Mercedes-Benz Maybach GLS

 

Mercedes-Maybach GLS:n varusteiden kohokohtia

Tämän auton Maybach ajo-ohjelma keskittyy yksinomaan ajomukavuuteen. Se varmistaa esimerkiksi takana matkustavaan kohdistuvat pienemmät kehonliikkeet, kaasupolkimen rauhallisemman reagointiluonteen autonkuljettajatilassa ja vähentää vaihteiden vaihtamisia.

Ajamista helpottaa myös älykäs valojärjestelmä, adaptiivinen kaukovaloavustin Plus. Nauti autossasi erinomaisesta näkyvyydestä, silti häikäisemättä muita. Ylivertaisen ajomukavuuden kaikissa tilanteissa varmistaa E-Active Body Control. Järjestelmä yhdistää mukavuuden, tarkkuuden ja dynaamisuuden ainutlaatuisiin maasto-ajo-ominaisuuksiin. Modernin ja täysin aktiivisen alustan ansiosta nyökkäyksen ja kallistelun hallinta sekä iskunvaimennus ovat huippuluokkaa. Ajoavustinpaketti Plus tarjoaa huipputason mukavuutta ja turvallisuutta matkalla kohti autonomista ajamista.

Akustiikkamukavuuspaketin äänieristys vähentää merkittävästi häiritseviä ulkopuolen ääniä. Rennolle keskustelulle autossa ei näin ollen ole mitään esteitä, edes suuremmilla nopeuksilla ajettaessa.

MBUX High-End takatilan viihdepaketti 

Kaksi täysin integroitua 11,6-tuuman korkearesoluutioista näyttöä huolehtivat siitä, että sinua viihdytetään ensiluokkaisesti. Voit nauttia täysiveroisesta MBUX-kokemuksesta myös takaistuimella ja sinulla on suora pääsy auton toimintoihin.

 


 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot