Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Uuden sukupolven Mitsubishi ASX

Uusi Mitsubishi ASX nyt koeajettavissa liikkeissämme!

Katumaasturi, joka tekee vaikutuksen. Noustessasi ASX:n rattiin huomaat, että hymy on herkässä. Kompaktilla katumaasturilla ajaminen on ennen kaikkea ketterää ja tasaista. Tilojensa puolesta siihen mahtuu mukavasti viisi henkilöä ja edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että voit seikkailla kaupungissa itsevarmasti ja turvallisesti.

  • Sähköistetyt voimalinjat
  • Edistykselliset infotainment-järjestelmät
  • Ensiluokkaista turvallisuutta
  • Moderni muotoilu
  • Lataushybridin toimintamatka sähköllä jopa 48 km

Katso Mitsubishi ASX hinnasto. Uusi Mitsubishi ASX nyt ennakkomyynnissä.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Mitsubishi-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Mitsubishi ASX

Kaupungissa on uusi timantti

Uusi ASX sopii aktiiviseen elämäntyyliin kuin valettu. Se on mukava ajettavuudeltaan, helppo pysäköidä ja sitä on saatavilla monipuolisesti erilaisilla voimalinjavaihtoehdoilla, joihin lukeutuu bensiini, kevythybridi, täyshybridi ja plug-in hybridi voimalinjat.

 

Katumaasturi, jossa on tyyliä

Veistoksellinen konepelti, näyttävät LED-ajovalot ja tyylikkäästi muotoiltu keula tekevät uudesta ASX:stä timanttisen tyylikkään.

 

Mitsubishi ASX

Käytännöllisyys edellä

Uuden ASX:n sisätilat on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Ne ovat täynnä yksityiskohtia, jotka tuovat käytännöllisyyttä arkeesi ja älyominaisuudet pitävät sinut yhteydessä ajantasaisilla tiedoilla.

 

Edistykselliset turvallisuusominaisuudet vakiona

Turvallisuus on osa Mitsubishin DNA:ta. Uusi ASX onkin tästä täydellinen esimerkki. Siinä on laaja kattaus edistyksellisiä turvallisuusteknologioita, jotka pitävät kuljettajan ja matkustajat aina turvassa tien päällä.

Mitsubishi - Heti toimitukseen - uudet autot