Etusivu Uudet autot Mitsubishi Mitsubishi Eclipse Cross lataushybridi

Mitsubishi Eclipse Cross lataushybridi

Mitsubishi Eclipse Cross lataushybridi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Uuden aikakauden neliveto

Se on tyylikäs. Se on urheilullinen. Se on aina ladattava hybridi.

  • Edistyksellinen nelivetojärjestelmä
  • Alhaiset hiilidioksidipäästöt
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Toimintamatka sähköllä 45 km (WLTP)

Katso Mitsubishi Eclipse Cross PHEV hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Mitsubishi-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Mitsubishi Eclipse Cross lataushybridi

Ei enää huolta toimintamatkan riittävyydestä

Ladattavassa Eclipse Cross -lataushybridissä on tehokas 13,8 kWh:n akku ja uusi polttoainetaloudellinen 2,4 litran bensiinimoottori, joten sen toimintamatka on yllättävänkin pitkä.

 

Yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen

Eclipse Cross PHEV -mallin lataaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen. Voit käyttää lataukseen lähes mitä tahansa tavallista pistorasiaa, asentaa kiinteän latauslaitteen tai ladata julkisissa latauspisteissä.

 

Sama työmatka – nyt vain paljon halvemmalla

Eclipse Cross PHEV -mallin toimintamatka sähköllä on jopa 45 km**, joten käyttökustannukset ovat huomattavan alhaiset.

 

Mitsubishi Eclipse Cross lataushybridi

Edistyksellinen hybriditeknologia

Eclipse Cross PHEV perustuu menestyksekkääseen ja uraauurtavaan 5-paikkaiseen Outlander PHEV -katumaasturiin, joka on voittanut 21 palkintoa maailmanlaajuisesti. Uraauurtavat teknologiat tekevät Eclipse Cross PHEV -mallista erittäin herkästi reagoivan ja ällistyttävän hiljaisen.

 

Uusi PHEV-ajokokemus

Hyppää ohjauspyörän taakse ja nauti Mitsubishin tarjoamasta uudesta ajokokemuksesta. Mitsubishi on johtava PHEV-valmistaja.

 

Tyylikäs coupemainen katumaasturi, joka kerää katseita

Miksi kulkisit lauman mukana? Valitse rohkeat linjat ja veistoksellinen ulkomuoto. Ne, jotka haluavat erottua joukosta, valitsevat tämän suorituskykyisen katumaasturin, joka pärjää erinomaisesti niin katuajossa kuin maastossakin.

 

Sporttinen ulkomuoto, hienostuneet sisätilat

Eclipse Cross PHEV:n kojelauta on muotoiltu vaakasuuntaiselle käyttöakselille. Se tarkoittaa sitä, että kaikki mittarit ja hallintalaitteet ovat käden ulottuvilla, juuri oikeassa paikassa.

 

Turvallisuus

2021 Eclipse Cross PHEV on yksi luokkansa turvallisimmista autoista edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta.

 

**Polttoaineenkulutus ja toimintamatka sähköllä riippuvat asiakkaan käyttöympäristöstä (esim. sää, liikenne), ajotyylistä (esim. pysähtyminen/liikkeellelähtö, suuri ajonopeus) ja ilmastointilaitteen käytöstä. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
Ajovoima-akun kapasiteetti heikkenee luonnollisen kulumisen johdosta. Akun kapasiteettiin ja kestä-vyyteen vaikuttavat esimerkiksi käyttötapa, ikääntyminen sekä ajokilometrit. Sähköisen voimalinjan käyttöikä voi olla koko auton käyttöikää lyhyempi.
Varustelu voi vaihdella markkina-alueen mukaan. Ota yhteys lähimpään Mitsubishi-jälleenmyyjään, kun haluat tuoreimmat tiedot.

Mitsubishi - Heti toimitukseen - uudet autot