Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault yksityisleasing - Ajankohtaista Wetterillä

Renault yksityisleasing

Renault yksityisleasing tarjoaa nyt houkuttelevan tavan hankkia auto!

Älä mene naimisiin autosi kanssa.

Miksi ostaisin auton, kun voin nyt tehdä Renault-yksityisleasing -sopimuksen?

  • Saan uuden auton käyttööni edullisesti ja ilman käsirahaa
  • Autoliike ostaa halutessani nykyisen autoni käypään hintaan
  • Jätän huolen uuden auton jälleenmyyntiarvosta taakseni
  • Käytän autoa sopimuskauden (2-4 vuotta), jonka jälkeen voin palauttaa sen tai lunastaa omaksi

Tee Renault yksityisleasing -sopimus! Ei käsirahaa, ei riskiä.

Alk. Clio Hatchback 179 €/kk tai Clio farmari 199 €/kk, 48 kk/40 tkm.

Sopimus on mahdollista tehdä 24, 36 tai 48 kuukaudeksi ja kilometrit sopimuksen mukaan 10, 15 tai 20 tkm / vuosi. Ensimmäinen sarja talvirenkaita sisältyy hintaan. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten huollot, vakuutukset ja käyttömaksut, eivät kuulu hintaan. Yksityisleasing-palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy.

  • CLIO Hatchback TCe 90 Zen, 16 990 € NYT 15 990 €
  • CLIO Sport Tourer TCe 90 Zen, 18 090 € NYT 17 090 €

Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.

Clio TCe 90 Zen -kampanjamalli on 90-hevosvoimaisella turbomoottorilla varustettu ja siinä on erittäin kattava vakiovarustelu mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin…

 

VARAA KOEAJO

 

Renault yksityisleasing - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Renault yksityisleasing?

Renault yksityisleasing on auton pitkäaikaiseen vuokraukseen kehitetty rahoitusmuoto, jossa maksat sopimuksen aikana vuokraa auton käytöstä. Sopimuksen päättyessä palautat auton myyjäliikkeeseen. Renault yksityisleasing poikkeaa esimerkiksi osamaksusta siinä, että Renault yksityisleasingissä et osta autoa omaksesi etkä ole velkaa auton hinnasta, vaan maksat ainoastaan sen käytöstä kuukausivuokraa.

Kenelle Renault yksityisleasing on tarkoitettu?

Renault yksityisleasing on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat maksaa auton käytöstä omistamisen sijaan. Renault yksityisleasingsopimuksen tekemisen yhteydessä selvitetään asiakkaan maksukyky ja luottotiedot ja muut normaaliin luotonmyöntöprosessiin liittyvät tiedot. Asiakkaalla tulee olla sopimusvuokraan nähden riittävät säännölliset tulot ja hänen tulee olla maksukykyinen ja luottokelpoinen.

Mitä Renault yksityisleasing sisältää?

Renault yksityisleasing sopimuksen kuukausivuokra sisältää ainoastaan auton ajomäärään ja aikaan perustuvan vuokran. Se ei sisällä huoltoja- tai korjauksia, eikä vakuutuksia tai muita autoilun oheispalveluita. Nämä kulut sinun täytyy maksaa itse valitsemallasi tavalla. Halutessasi voit tehdä huolto- tai huolenpitosopimuksen myyjäliikkeen kanssa, jolloin myyjäliike hoitaa auton huolto-ja korjauskustannukset erillisen sopimuksen mukaan. Nämä kulut eivät kuitenkaan sisälly vuokraan, vaan palveluntarjoaja laskuttaa ne sinulta erikseen.

Autoiluun liittyvät muut kustannukset kuten polttoaineet, pesut ja puhdistukset, verot, katsastuskulut ja muut viranomaismaksut eivät sisälly kuukausihintaan. Myöskään esimerkiksi kuluneiden renkaiden vaihtaminen ja rengassäilytykset eivät sisälly kuukausihintaan.

Sopimukseen kuuluu ensimmäinen sarja talvirenkaita ja matot. Muut mahdolliset tehdaslisävarusteet, kuten metalliväri, vararengas tai tavaratilan välipohja sekä jälkiasenteiset lisävarusteet, kuten moottorilämmitin, vaikuttavat kk-hintaan. Kiinteitä lisävarusteita ei pureta eikä hyvitetä sopimuksen päätyttyä.

Vaihtoauto Renault yksityisleasingissä

Myyjäliike voi tehdä vaihtoautostasi erillisen ostotarjouksen. Jos sovit myyjäliikkeen kanssa vaihtoauton ostosta, myyjäliike maksaa vaihtoauton hyvityksen suoraan tilillesi. Vaihtoautoa ei käsitellä osana Renault yksityisleasingsopimusta.

Voiko sopimusta muuttaa sopimusaikana tai auton vaihtaa kesken kauden?

Renault yksityisleasingsopimus on määräaikainen sopimus, joka on sovittu tietylle sopimusajalle ja ajomäärälle. Mikäli haluat muuttaa sopimuksen ajomäärää tai keskustella auton vaihdosta kesken kauden, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen. Myyjäliike voi tehdä ajomäärän muutoksen, jolloin kuukausivuokrasi muuttuu lopulle sopimusajalle. Myyjäliike voi myös tilanteesta riippuen tehdä sinulle laskelman auton vaihdosta tai jopa sopimuksen katkaisemisesta kesken kauden. Mikäli pyytämäsi muutokset ovat mahdollisia, myyjäliike kertoo sinulle, mitä kustannuksia niistä aiheutuu ja neuvoo kaikissa muissakin autoiluun liittyvissä kysymyksissäsi.

Voiko sopimusta jatkaa?

Jos haluat jatkaa sopimusta ole yhteydessä myyjäliikkeeseen. Myyjäliike voi jatkaa sopimusta harkintansa mukaisesti, mikäli auto on hyvässä kunnossa ja olet hoitanut sopimuksen maksut hyvin. Sopimuksen jatkosta peritään hinnaston mukainen palkkio.

Mikä on sopimuksen kuukausivuokrien eräpäivä ja voiko sitä muuttaa?

Renault yksityisleasingsopimus on määrämittainen vuokrasopimus, jonka eräpäivä on aina kuukauden 1. päivä. Eräpäivää ei voi muuttaa, koska vuokrakausi on aina tasakuukausi.

Voiko laskun saada sähköisesti?

Voit vastaanottaa laskut sähköisesti e-laskuna. E-laskun palvelusopimuksen teet helposti ja nopeasti omassa verkkopankissasi. Seuraa verkkopankkisi sopimusohjeistusta sähköiselle laskulle ja valitse elaskuttajaksi LähiTapiola Rahoitus Oy. Sopimuksen yksilöintitiedoksi tarvitaan vain henkilötunnuksesi. Elaskusopimus astuu voimaan muutaman arkipäivän viiveellä. Sähköisestä laskutustavasta huolimatta lähetämme mahdolliset maksumuistutukset aina postitse. Laskut voi vastaanottaa myös sähköpostitse. Mikäli haluat laskut sähköpostiisi, ole yhteydessä LähiTapiola Rahoituksen asiakaspalveluun.

Voiko sopimuksen aloittaa milloin vain?

Kyllä voi. Sopimus alkaa aina auton luovutuspäivästä, jolloin asiakas saa auton käyttöönsä ja sopimus jatkuu sovitun vuokrakauden luovutuspäivää seuraavasta ensimmäisestä eräpäivästä. Luovutuspäivän ja ensimmäisen eräpäivän väliseltä ajalta peritään päivävuokraa. Eli jos auton luovutus on kuukauden 15 päivä, niin ensimmäisen kuukausierän yhteydessä peritään päivävuokraa 15 päivältä eli puolet kuukausivuokrasta. Tällöin ensimmäinen vuokraerä olisi yhtä kuin puolitoista kertaa kuukausierän määrä lisättynä mahdollisilla perustamis- ja käsittelykuluilla.

Voiko Renault yksityisleasingautolla käydä ulkomailla?

Kyllä. Matkalle tarvitset maastavientivaltakirjan. Voit hakea maastavientivaltakirjaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@lahitapiolarahoitus.fi). Tarkistamme sopimuksesi tilanteen sekä tarvittaessa ajoneuvon vakuutusturvan toimittamastasi vakuutusvahvistuksesta ennen valtakirjan myöntämistä. Hakiessasi maastavientivaltakirjaa sinun tulee ilmoittaa matkasi ajankohta sekä kohdemaa.

Maastavientivaltakirjasta perimme hinnaston mukaisen palkkion. Ulkomailla sinulla tulee olla mukana ajoneuvon rekisteriotteen tekninen osa, jonka saa katsastuskonttorilta.

Minkälainen vakuutus Renault yksityisleasingautolle tarvitaan?

Liikennevakuutuksen lisäksi ajoneuvolla tulee olla kaskovakuutus, joka sisältää kolarointiturvan sekä rahoitusturvan. Vakuutuksenottajan tulee olla Renault yksityisleasing sopimuksen allekirjoittanut ja ajoneuvon haltijaksi rekisteröity tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuva ajoneuvon haltijaksi merkitty perheenjäsen. Vakuutuksen omavastuu voi olla maksimissaan 1 000 €.

Voiko ajoneuvolle rekisteröidä toisen haltijan?

Kyllä voi. Rekisteröintimuutoksissa sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Veloitamme haltijan lisäyksestä palveluhinnastomme mukaisen kulun.

Missä Renault yksityisleasingauton voi huollattaa?

Auton huollot ja korjaukset on hoidettava myyjäliikkeen huoltopisteessä tai myyjäliikkeen osoittamassa korjaamossa. Kun autoille tulee huolto- tai korjaustarpeita, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen. Takuunalaiset korjaustoimenpiteet suoritetaan normaalisti automerkin huoltoverkostossa.

Miten toimin kolaritilanteessa?

Mikäli joudut liikenneonnettomuuteen tai auto vaurioituu muutoin, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja ole yhteydessä myyjäliikkeeseen ja sovi auton tarkistamisesta ja vaurion korjaamisesta.

Onko sopimuksen ajomäärä tai aika rajoitettu?

Sopimus tehdään aina ennalta määrätylle sopimusajalle ja ajomäärälle. Sopimusaika ja sallittu ajomäärä on merkitty Renault yksityisleasingsopimukseen.

Ajomäärän ylittyminen

Mikäli ajat autolla enemmän, kuin sallitun ajomäärän, joudut maksamaan ylikilometriveloitusta 0,20 €/km.

Auton palauttaminen

Auto on palautettava myyjäliikkeeseen pestynä, lyhyt käyttöaika huomioon ottaen normaalissa hyvässä kunnossa ja ilman ulkoisia vaurioita. Auton mukana tulee olla autoon kuuluvat varusteet, avaimet ja renkaat. Auton huolto-ohjelman mukaiset huollot pitää olla tehtynä ja mikäli autossa on sellaisia vaurioita, jotka kuuluvat vakuutuksen piiriin, sinun on tehtävä vahinkoilmoitus vaurioista ennen kuin palautat auton.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot