Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Täysin uusi Renault Megane E-TECH 100% Electric

Täysin uusi Renault Megane E-TECH 100% Electric

Renault Megane E-TECH 100% Electric

Renault Megane E-TECH Electric

Sähköautoilun uusi sukupolvi on syntynyt

Autoja myös nopeaan toimitukseen!

 

Täysin uusi Megane E-Tech electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.

Käänteentekevä täysin uusi CMF-EV pohjarakenne sisältää erittäin ohuen 60 kWh ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan 160 kW sähkömoottorin. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat.

Katso Renault Megane E-TECH Electric -hinnasto

 

  • Teho: 220 hv
  • Suorituskyky: 7.4 sec 0-100 km/h
  • Jopa 470 km toimintamatka (WLTP)

 

VARAA KOEAJO

 


Katso video: Esittelyssä täysin uusi Renault Megane E-TECH 100% Electric

 

 

 

UUSIA AJOKOKEMUKSIA

Täysin uusi Mégane E-TECH Electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.

 

UUSIA TEKNOLOGISIA INNOVAATIOITA

Hallitse autosi täydellisesti – ole tietoinen ympäristöstäsi integroidulla taustapeilin ja peruutuskameranäytön yhdistelmällä. Lisäturvaa tuo jopa 26 ajamista helpottavaa apujärjestelmää. Nauti tutuista suosikkisovelluksistasi uudella Google pohjaisella OpenR Link -multimediajärjestelmällä. Google Assistant, Google Maps ja muut Google Play -sovellussisältö ovat käytettävissä suoraan autostasi (tuki ja sisältö vaihtelee alueittain).

 

URAA UURTAVA MUOTOILU

SUV henkinen etuosa yhdistettynä hatchback muotoiluun antavat autolle uudenlaisen ilmeen. Edessä täys-LED valot tyylikkäällä valoilmeellä, 3D tehostetut takavalot, 20” vanteet, satiinikultaiset tehosteet ja musta katto viimeistelevät uudenlaisen tyylikkyyden.

 


 

INTUITIIVINEN NAVIGOINTI

OpenR link -järjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

 

YKSILÖITY KOKEMUS

OpenR link sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä tallentaa tunnelmaan ja ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto muokkautuu mielesi mukaiseksi.

 

TUO SOVELLUKSESI MUKANA AUTOON

Google Play -sovellustuen avulla voit helposti ladata lempisovelluksiasi autoon ihan kuten puhelimessa. Voit kuunnella lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

 

GOOGLE ASSISTANT

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia).

 


 

ERGONOMIAA JA TILAA

Täysin uuden Mégane E-TECH Electricin  edistyksellinen pohjarakenne mahdollistaa tasaisen lattian, suuremmat sisätilat ja jopa uusi openR kojelauta tuo lisää tilaa sisälle. Takana 209mm jalkatilat ja sisätiloihin on sisällytetty säiltytiloja jopa 33 litran edestä.

 

HARMAN KARDON -ÄÄNENTOISTO

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa pidemmälle vain nauttiaksesi äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista (natural, live, club, tai lounge).

 

TILOJA JA TOIMINTOJA

Matkapuheliman langaton lataus edessä, USB-C liittimet takana, sisätilojen säilytystilat ja suuri tavaratila. Täysin uusi Mégane E-TECH Electric täydentää matkustamisen tarpeita.

 

Lataaminen

Renault Megane E-Tech 100% electric on yhteensopiva useiden latausratkaisujen kanssa. Auton mukana tulee Type 2 Mode 3 -kaapeli, jota voidaan käyttää Wallboxissa kotona tai julkisilla latausasemilla.

Megane E-Tech 100% electric on mukanasi missä tahansa. Toimintasäde jopa 470 km WLTP.

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot