Volvo EC40

Volvo C40 Valikoimamme ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover. Tilattavissa myöhemmin keväällä.

Volvo EC40

Volvon ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover

Tätä on tulevaisuus. Tutustu Volvon täyssähköiseen crossoveriin, jonka sisätiloissa ei ole käytetty lainkaan nahkaa ja jossa on sisäänrakennettuna Googlen palvelut. Volvo EC40 Recharge ei pakota sinua valitsemaan tehokkuuden ja vastuullisuuden välillä. Käynnistä auto, lähde liikkeelle ja nauti yhden polkimen ajosta ja tasaisesta kiihtyvyydestä – täysin ilman pakokaasupäästöjä.

 • 485-580 km toimintamatka sähköllä*
  • Volvo EC40 Single: jopa 485 km
  • Volvo EC40 Single Extended Range: jopa 580 km
  • Volvo EC40 Twin: jopa 549 km
 • 4.9s 0–100 km/h*
 • 100% Ilman nahkaa
 • Google Assistant, Google Maps ja Google Play

 

Tutustu Volvo EC40 Recharge hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Hintaetu pikalatauksiin Volvo EC40 täyssähköauton käyttäjälle  0,35 € / min

Alennushinta on automaattisesti käytössä Volvolta saadun Plugsurfing -latauskortin aktivoinnin jälkeen. 

 • Hintaetu on voimassa 12 kk ajan alkaen 1.7.2021.
 • Jos kortti aktivoidaan myöhemmin kuin 1.7.2021 on hintaetu voimassa 12 kk aktivointipäivästä eteenpäin


Latauskertojen määrää tai latausajan määrää ei ole rajoitettu 12 kk tarjousaikana.

Tarjous koskee ainoastaan Volvon toimittamilla Plugsurfing -latauskorteilla tehtyjä latauksia.

Miten latauskortin käyttö aloitetaan?
1. Lataa Plugsurfing -sovellus puhelimeesi
2. Luo oma Plugsurfing -tili
3. Aktivoi Volvolta saamasi latauskortti sovellukssa
4. Aktivoinnin voi tehdä myös tästä.

 


 

Tulevaisuus on täällä

EC40 Recharge kuvastaa haluamme muuttaa ihmisten käsityksiä – se myös edistää ympäristöystävällisempiä valintoja henkilöautoilussa.

Tunne muutos

Yhdellä polkimella ajaminen mahdollistaa mukavan hallittavuuden sekä kaupungissa että moottoritiellä, nopea ja tasainen kiihtyvyys tekee EC40 Rechargen ajamisesta innostavaa.

Google sisäänrakennettuna

Järjestelmään integroidut Google Assistant, Google Maps ja Google Play yhdistävät auton verkkoon ja avustavat ajon aikana. Sano vain "Hey Google", niin pääset alkuun

 


 

Valmistettu kunnioittavasti

EC40 Recharge on ensimmäinen Volvo, jonka sisustus ei sisällä lainkaan nahkaa edes ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa tai verhoilussa. Mielestämme tämä lähestymistapa edustaa uudenlaista, kunnioittavampaa ajattelua ylellisyydestä ja uutta tapaa käyttää materiaaleja autojen suunnittelussa.

Luokkansa paras navigointi

EC40 Rechargeen täysin integroitu Google Maps ja Google Assistantin mahdollistama handsfree-puheohjaus tuovat reaaliaikaiset liikennetiedot ja automaattisen reitityksen vaivattomasti avuksesi, jotta pääsisit perille helpommin.

Apua latausasemien löytämiseen

Voit etsiä latausasemia matkasi varrelta Volvosi Google Maps -toiminnon avulla. Tämä on erityisen hyödyllistä pidemmillä matkoilla, ja sen avulla voit nauttia rennommasta matkasta.

Aina ajan tasalla

EC40 Recharge on suunniteltu vastaanottamaan automaattisia langattomia päivityksiä. Kun palvelu on saatavilla, autosi pysyy aina ajan tasalla ja vain paranee vanhetessaan.

Erottuva profiili ja tyylikkäät yksityiskohdat

Hoikka crossover-sivuprofiili ja kontrastoiva musta vakiokatto, peilikuvut ja muut yksityiskohdat tekevät EC40 Rechargen profiilista tyylikkään ja huomiota herättävän.

Pikselivalot

Pikselivalot on suunniteltu siten, ettet häikäisisi muita tienkäyttäjiä. Tätä varten kummassakin ajovaloyksikössä on 84 LED-pikselivaloa, jotka mukautuvat EC40 Rechargen edessä olevaan liikenteeseen ja valaisevat samalla tietä tehokkaasti.

Sisätilojen tunnelma

Maaston innoittama läpikuultava taustavalaistus luo luonnollisen, rauhoittavan hehkun ja nykyaikaisen tunnelman. Yhdistä tähän dynaaminen ja täysin nahaton Connect-verhoilu, niin saat nauttia auton ylellistä olemusta vastaavasta tunnelmasta.

 

 

VARAA KOEAJO

 
*Tiedot koskevat Volvo EC40 Recharge Twin -mallia. Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista. 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot