Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo On Call - Aina apunasi, kun sitä tarvitset - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo On Call - Aina apunasi, kun sitä tarvitset

Volvo On Call

Hallitse auton toimintoja vain painikkeen painalluksella

Avaimesi digitaaliseen maailmaan - Volvo On Call -järjestelmän ja älypuhelimesi avulla hallitset autosi toimintoja ja käytät lukuisia elämää helpottavia palveluita.

Volvo On Callin avulla autostasi tulee paljon muuta kuin pelkkä liikkumisväline - se on henkilökohtainen avustajasi. Se osaa kertoa, mistä löydät kaupungin parhaan kahvilan ja lähettää määränpään autosi navigointijärjestelmään. Se muistaa, milloin sinulla on tapaamisia ja neuvoo sinut paikan päälle. voit valmistella auton ajomatkalle töihin tai kotiin viilentämällä tai lämmittämällä matkustamon etukäteen.

Volvo On Call auttaa sinua löytämään pysäköintipaikan ja opastaa sinut sinne. Järjestelmä pitää sinut turvassa - jos joudut onnettomuuteen, se ottaa automaattisesti yhteyttä hätäpalveluun ja kertoo sille sijaintisi.

Volvo On Call pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan. Se on aina mukana ja valmiina käyttöön.

Apua silloin, kun tarvitset sitä

Olemme valmiita auttamaan sinua missä tahansa, oli kyseessä sitten tyhjentynyt rengas, tekninen vika tai onnettomuustilanne.

Tiepalvelu. Painamalla On Call -painiketta saat yhteyden Volvo On Call –palvelukeskukseen, joka järjestää tarvittavan avun.

Apua hätätilanteessa. Painamalla SOS-painiketta saat hätätilanteessa nopeasti apua paikan päälle.

Automaattinen hälytys törmäystilanteessa. Jos auton turvajärjestelmät laukeavat, koulutettu asiakaspalveluhenkilö hälyttää paikalle tarvittavan avun.

Varkaushälytys. Volvo On Call hälyttää palvelukeskuksessamme, jos autoosi on mahdollisesti tunkeuduttu luvatta. Jos se on varastettu, paikannamme sen GPS:n avulla tai kytkemme ajoneston päälle poliisin niin pyytäessä.

Lähde liikkeelle mukavasti

Volvo On Call -sovelluksen avulla voit säätää auton sisälämpötilaa älypuhelimellasi. Tämä on Volvon tarjoamaa arkipäivän ylellisyyttä ja mukavuutta.

Koti. Tämä on Volvo On Callin aloitussivu. Täältä löydät pikavalinnat, joilla voi ohjata auton sisälämpötilaa, käynnistää auton etäältä, lukita ovet ja avata lukituksen sekä hakea tietoja viimeisimmistä matkoistasi.

Kartta. Volvo On Callin kartta kertoo sinulle, missä autosi on ja missä itse olet ja antaa sinun hakea määränpäitä, jotka voit lähettää auton navigointijärjestelmään. Jos et löydä autoasi pysäköintialueelta, voit vilkuttaa sen valoja ja soittaa äänitorvea. Voit kartan avulla myös tarkkailla liikenneolosuhteita.

Etäkäynnistys. Volvo On Call voi käynnistää moottorin etäältä*, jotta voit viilentää tai lämmittää matkustamon. Valitse vain, kuinka kauan haluat moottorin käyvän ja anna Volvo ID -salasanasi (toimii myös Touch ID:n kanssa Apple iPhone® -puhelimissa).

Aseta lämmittimen käynnistysaika. Lämmitä autosi valmiiksi ennen matkaa. Voit ohjelmoida Volvosi pysäköintilämmittimen (jos asennettu) sovelluksen kautta, jotta sinun ei tarvitse palella autossasi.

Auto. Autonäytössä pysyt ajan tasalla autosi tärkeistä tiedoista ja voit varata huollon. Tässä näytössä voit myös tarkistaa etäältä mm. rengaspaineiden tilan sekä pesu- ja jarrunesteen määrän. Voit myös pitää yksityiskohtaista kirjaa matkoistasi ajopäiväkirjan avulla.

Lisää. Tässä näytössä voit säätää sovelluksen asetuksia, ottaa käyttöön verkko-ostosten toimituspalvelun ja lisätä Flic-painikkeen. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa tätä kautta yhteyden Volvon tukisivustoon.

Ajopäiväkirja. Kun tämä toiminto on käytössä, jokainen matkasi kirjataan automaattisesti sadan päivän ajalta. Tiedot kertovat, missä olet ollut, kuinka kauan matka kesti ja paljonko polttoainetta kului. Ajopäiväkirjan voi viedä sovelluksesta sähköpostiin.

Ovet ja lukot. Volvo On Call -sovellus tarkistaa autosi lukituksen tilan, ja jos jokin ovi on auki, sen voi lukita etäältä. Voit myös avata lukituksen riippumatta siitä, missä olet, jos sinun tarvitsee luovuttaa auto esimerkiksi perheenjäsenen käyttöön.

Polttoaineen riittävyys. Näyttää keskikulutuksen lisäksi, kuinka paljon voit vielä ajaa jäljellä olevalla polttoainemäärällä.

Huolto. Tarkkaile autosi kuntoa. Kun kaikki lämpötilat, paineet ja nesteet ovat oikean toiminta-alueen sisällä eikä seuraava huolto ole myöhässä, sovellus näyttää viestin, joka kertoo kaiken olevan kunnossa.

Yhteensopivuus

Volvo On Call -sovelluksen käyttöä varten autossa tulee olla tehtaalla asennettu Volvo On Call -yksikkö, auton tulee olla vuosimallia 2012 tai uudempi. Osa käytössä olevista toiminnoista vaihtelee automallin tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmän mukaan. Lataa Volvo On Call -sovellus Apple App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

Volvo On Call -jatkotilaukset kätevästi verkossa

Volvo On Call tilaus on uudelle autolle voimassa kolme vuotta. Sen jälkeen mobiilisovelluksen ja etäpalveluiden käyttö edellyttää jatkotilauksen tekoa. Tilausmaksu kattaa dataliikenteen auton, pilvipalvelun ja puhelimesi välillä. Jatkotilaus voidaan tehdä verkossa tai Volvo –jälleenmyyjän luona.

Volvo On Call -käyttöönotto käytettyyn Volvoon

Mikäli olet ostanut käytetyn Volvon, jossa on Volvo On Call –järjestelmä ja haluat ottaa sen omaan käyttöösi, ota yhteyttä valtuutettuun Volvo –jälleenmyyjään. He tarkistavat henkilöllisyytesi, päivittävät tietosi Volvo On Call –tietokantaan ja lähettävät sinulle yhteenliittämiseen tarvittavan PIN –koodin. Lataa Volvo On Call –sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, luo henkilökohtainen Volvo id –käyttäjätunnus ennen Volvo –liikkeeseen menoa. Volvo –jälleenmyyjä neuvoo sinua tarvittaessa.

 

LATAA ESITE

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot