Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo On Call -sovellus on nyt Volvo Cars -sovellus - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo On Call -sovellus on nyt Volvo Cars -sovellus

Volvo On Call -sovellus on nyt Volvo Cars -sovellus. Tutustu palveluihin,* jotka tekevät Volvo-kokemuksestasi entistäkin mukavamman.

Volvo On Call -sovellus on nyt Volvo Cars -sovellus.

Tutustu palveluihin,* jotka tekevät Volvo-kokemuksestasi entistäkin mukavamman.

 

*Mallivuodesta 22 alkaen seuraavissa automalleissa on mukana digitaalisten palvelujen paketti** Volvo Cars -sovelluksen käyttöönottoa varten: S90, V90, XC60, C40 ja XC40 Recharge -täyssähköauto. ** Digitaalisten palvelujen paketti sisältää neljän vuoden tilauksen ja täyden käyttöoikeuden kaikkiin sovelluksiin sekä niiden vaatiman datan. Neljän vuoden umpeuduttua sovelletaan uusia ehtoja.

 

Liian kuuma. Liian kylmä. Juuri sopiva.

Säädä ilmastointijärjestelmää etänä ja viilennä tai lämmitä matkustamo etukäteen.

 

Auttaa lataamaan.

Tarkkaile Volvo -täyssähköautosi tai -lataushybridisi lataustasoa ja sähkönkulutusta.

 

Tietoja. Käyttöoppaita. Tukea.

Keskitetty paikka kaikille tiedoille, käyttöoppaille ja tuelle, joiden avulla saat enemmän irti Volvostasi.

 

Sovellus, joka avaa ovia.

Voit lukita ja avata Volvosi puhelimellasi ja siten nauttia paremmasta turvallisuudesta.

 

Lisätietoja Volvo Cars -sovelluksesta.

 


 

Hallitse auton toimintoja vain painikkeen painalluksella

 

Avaimesi digitaaliseen maailmaan - Volvo Cars -sovellus ja älypuhelimesi avulla hallitset autosi toimintoja ja käytät lukuisia elämää helpottavia palveluita.

Volvo Cars -sovelluksen avulla autostasi tulee paljon muuta kuin pelkkä liikkumisväline - se on henkilökohtainen avustajasi. Se osaa kertoa, mistä löydät kaupungin parhaan kahvilan ja lähettää määränpään autosi navigointijärjestelmään. Se muistaa, milloin sinulla on tapaamisia ja neuvoo sinut paikan päälle. voit valmistella auton ajomatkalle töihin tai kotiin viilentämällä tai lämmittämällä matkustamon etukäteen.

Volvo Cars -sovellus auttaa sinua löytämään pysäköintipaikan ja opastaa sinut sinne. Järjestelmä pitää sinut turvassa - jos joudut onnettomuuteen, se ottaa automaattisesti yhteyttä hätäpalveluun ja kertoo sille sijaintisi.

Volvo Cars -sovellus pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan. Se on aina mukana ja valmiina käyttöön.

 


 

Tukea, kun sitä tarvitset. Palveluita, joihin voit luottaa.

Olemme valmiita auttamaan sinua missä tahansa, oli kyseessä sitten tyhjentynyt rengas, tekninen vika tai onnettomuustilanne.

 

Henkilökohtaista tukea

Keskustele Volvo -asiantuntijan kanssa. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua saamaan kaiken irti Volvostasi.

Tutustu Volvoosi

Pääset käsiksi tietoihin, käyttöoppaisiin ja muihin materiaaleihin, jotka tarjoavat vastauksia kysymyksiisi ja optimoivat Volvo -kokemuksesi.

Ajopäiväkirja

Luo ajopäiväkirja ja tarkastele automatkojesi yhteenvetoa.

 


 

Lähde liikkeelle mukavasti

Sovelluksen avulla voit säätää auton sisälämpötilaa älypuhelimellasi. Tämä on Volvon tarjoamaa arkipäivän ylellisyyttä ja mukavuutta.

 

Koti. Tämä on aloitussivu. Täältä löydät pikavalinnat, joilla voi ohjata auton sisälämpötilaa, käynnistää auton etäältä, lukita ovet ja avata lukituksen sekä hakea tietoja viimeisimmistä matkoistasi.

Kartta. Volvo Cars -sovelluksen kartta kertoo sinulle, missä autosi on ja missä itse olet ja antaa sinun hakea määränpäitä, jotka voit lähettää auton navigointijärjestelmään. Jos et löydä autoasi pysäköintialueelta, voit vilkuttaa sen valoja ja soittaa äänitorvea. Voit kartan avulla myös tarkkailla liikenneolosuhteita.

Etäkäynnistys. Volvo Cars -sovellus voi käynnistää moottorin etäältä*, jotta voit viilentää tai lämmittää matkustamon. Valitse vain, kuinka kauan haluat moottorin käyvän ja anna Volvo ID -salasanasi (toimii myös Touch ID:n kanssa Apple iPhone® -puhelimissa).

Aseta lämmittimen käynnistysaika. Lämmitä autosi valmiiksi ennen matkaa. Voit ohjelmoida Volvosi pysäköintilämmittimen (jos asennettu) sovelluksen kautta, jotta sinun ei tarvitse palella autossasi.

Auto. Autonäytössä pysyt ajan tasalla autosi tärkeistä tiedoista ja voit varata huollon. Tässä näytössä voit myös tarkistaa etäältä mm. rengaspaineiden tilan sekä pesu- ja jarrunesteen määrän. Voit myös pitää yksityiskohtaista kirjaa matkoistasi ajopäiväkirjan avulla.

Lisää. Tässä näytössä voit säätää sovelluksen asetuksia, ottaa käyttöön verkko-ostosten toimituspalvelun ja lisätä Flic-painikkeen. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa tätä kautta yhteyden Volvon tukisivustoon.

Ajopäiväkirja. Kun tämä toiminto on käytössä, jokainen matkasi kirjataan automaattisesti sadan päivän ajalta. Tiedot kertovat, missä olet ollut, kuinka kauan matka kesti ja paljonko polttoainetta kului. Ajopäiväkirjan voi viedä sovelluksesta sähköpostiin.

Ovet ja lukot. Sovellus tarkistaa autosi lukituksen tilan, ja jos jokin ovi on auki, sen voi lukita etäältä. Voit myös avata lukituksen riippumatta siitä, missä olet, jos sinun tarvitsee luovuttaa auto esimerkiksi perheenjäsenen käyttöön.

Polttoaineen riittävyys. Näyttää keskikulutuksen lisäksi, kuinka paljon voit vielä ajaa jäljellä olevalla polttoainemäärällä.

Huolto. Tarkkaile autosi kuntoa. Kun kaikki lämpötilat, paineet ja nesteet ovat oikean toiminta-alueen sisällä eikä seuraava huolto ole myöhässä, sovellus näyttää viestin, joka kertoo kaiken olevan kunnossa.

 


 

Yhteensopivuus

Auton tulee olla vuosimallia 2012 tai uudempi. Osa käytössä olevista toiminnoista vaihtelee automallin tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmän mukaan. Lataa  sovellus Apple App Storesta tai Google Playsta.

Mallivuodesta 22 alkaen seuraavissa automalleissa on mukana digitaalisten palvelujen paketti** Volvo Cars -sovelluksen käyttöönottoa varten: S90, V90, XC60, C40 ja XC40 Recharge -täyssähköauto.

 


 

Volvo Cars -sovellus -jatkotilaukset kätevästi verkossa

Volvo Cars -sovellus uudelle autolle voimassa kolme vuotta. Sen jälkeen mobiilisovelluksen ja etäpalveluiden käyttö edellyttää jatkotilauksen tekoa. Tilausmaksu kattaa dataliikenteen auton, pilvipalvelun ja puhelimesi välillä. Jatkotilaus voidaan tehdä verkossa tai Volvo –jälleenmyyjän luona.

 

Volvo Cars -sovellus -käyttöönotto käytettyyn Volvoon

Mikäli olet ostanut käytetyn Volvon, jossa on Volvo Cars –järjestelmä ja haluat ottaa sen omaan käyttöösi, ota yhteyttä valtuutettuun Volvo –jälleenmyyjään. He tarkistavat henkilöllisyytesi, päivittävät tietosi Volvo Cars –tietokantaan ja lähettävät sinulle yhteenliittämiseen tarvittavan PIN –koodin. Lataa Volvo Cars -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, luo henkilökohtainen Volvo id –käyttäjätunnus ennen Volvo –liikkeeseen menoa. Volvo –jälleenmyyjä neuvoo sinua tarvittaessa.

 

LATAA ESITE

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot