Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo V60 on voittaja Tekniikan Maailman lataushybridien vertailussa

Volvo V60 on voittaja Tekniikan Maailman lataushybridien vertailussa

Volvo V60 on voittaja Tekniikan Maailman lataushybridien vertailussa.

Volvo V60 on voittaja Tekniikan Maailman lataushybridien vertailussa

Uusi Volvo V60 T6 TwE AWD Business A loisti Tekniikan Maailman ensimmäisessä lataushybridien vertailussa (TM 12/2020). Oheiset suorat lainaukset TM-vertailusta puhuvat puolestaan:

  • ”Volvossa on muista poikkeava rakenne, jossa on erotettu poltto- ja sähkömoottorit kokonaan toisistaan. Polttomoottori huolehtii etuvedosta ja sähkömoottori takavedosta.”
  • ”Volvossa on päästy kaikkia testimiehistön jäseniä tyydyttävään kompromissiin. Auto kulkee suoraan ja vakaasti kuin luotijuna, eikä tunnokkuus jätä mitään hämärän peittoon.”
  • ”Ajo-ominaisuudet ovat loistavat sekä maantiellä että kaupungissa."
  • "On helppo ymmärtää, miksi Volvon lataushybridejä on myyty niin hyvin. Vahvasta kokonaisuudesta on vaikea löytää moitittavaa.”

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa


TM-vertailussa mukana olleet lataushybridit ja niiden loppuarvostelu:
 

  • 1. VOLVO V60 T6 TwE AWD Business A ***** 9,0
  • 2. VOLKSWAGEN Passat Variant GTE Premium ***** 8,9
  • 3. MERCEDES-BENZ C 300 e T A Business Avantgarde EQ Power **** 8,4
  • 4. BMW 330e Sedan Charged Edition M Sport*** 8,1

 

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo V60 

V60 Recharge

Recharge on Volvon uusi täyssähköautojen ja lataushybridien mallisto. V60 Recharge tuottaa enemmän tehoa mutta vähemmän ympäristövaikutuksia.

V60

Saatavilla on myös V60 kevythybridiversio bensiinimoottorilla. Kevythybridi varmistaa sujuvan matkanteon vähentämällä polttoaineen kulutusta ja päästöjä mutta tarjoamalla enemmän tehoa.

 

Lataa ja aja

Dynaamisessa lataushybridissä sähkömoottori ja bensiinimoottori toimivat yhdessä, mikä tarkoittaa vähemmän päästöjä, parempaa vetopitoa ja enemmän tehoa.

Tee siirtosi

Kuollutta kulmaa tarkkaileva BLIS™-järjestelmä ohjausavustimella vähentää stressiä vilkkaassa liikenteessä. Järjestelmä valvoo autosi lähiympäristöä ja antaa tarvittaessa varoituksia ja aktiivista ohjaustukea.

Auttava käsi

Kuljettajan aputeknologia kaarrenopeuden säätötoiminnolla mukauttaa nopeuttasi automaattisesti ja tekee ajamisesta mukavampaa ja tarkempaa kaikissa liikenneolosuhteissa.

Nauti tilasta

Sinun ei tarvitse poistua V60-autosta, kun haluat rentoutua ja venytellä jalkojasi. Vartaloa hyvin tukevat istuimet ja tilava matkustamo varmistavat mukavuuden.

 

Enemmän ajamista, vähemmän päästöjä

T8 Twin Engine plug-in hybridi tarjoaa lähes äänetöntä, sähköistä ja nollapäästöistä matkantekoa poikkeuksellisella polttoainetehokkuudella.

Tilaa viidelle

Viisi mukavaa istuinta tuovat mukavuutta kaikille. Takaistuimessa on 60/40 -jakotoiminto. Sähköisesti taittuva takaistuimen selkänoja on valinnainen varuste.

Tilaa kuormalle

Uusi V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on 529 litraa.
 

Katso video: Täysin uusi Volvo V60 - suunniteltu yhdistämään sukupolvia
 

Volvo V60 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 33 800 €, autovero 7 098,47 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 41 498,47 €. EU-yhd. 6,9 l/100 km, CO2 155 g/km(WLTP). Kuvan auto lisävarustein.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot